Keresés

Részletes keresés

valamilanykabatban Creative Commons License 2004.06.26 0 0 2478
valamilanykabatban Creative Commons License 2004.06.26 0 0 2477
Mindenesetre a lipcsei közlekedési vállalat ragaszkodik ahhoz, hogy Michael S. elszállítsa a járművet és hogy kifizesse a 4610 eurót.

Előzmény: Speccy (2476)
Speccy Creative Commons License 2004.06.26 0 0 2476
de ki kényszerítette rá, hogy ki is fizesse?
Előzmény: valamilanykabatban (2474)
valamilanykabatban Creative Commons License 2004.06.26 0 0 2475
naja a villamos is hibátlanul érkezett..
Előzmény: tothn (2472)
valamilanykabatban Creative Commons License 2004.06.26 0 0 2474
most olvastam nemrég hogy valami szerencsétlen német ürge véletlenül vett egy 25 éves villamost 4000 euro körül, pedig csak viccből fel akarta verni a villamos árát, aztán valahogy az övé lett az utolsó licit, most aztán gondolkodhat hogy honnan vesz hozzá sineket
szóval.....
hellokocsivigyáztam Creative Commons License 2004.06.26 0 0 2473
aki már eladott privát aukcióban (amikor nem közlik ki licitált) attól kérdezném, hogy az eladó megkapja-e a licitáló személy nicknevét, és hogy a vevő maximum mennyi összeget ütött be, vagy csak azt hogy most éppen licitáltak és a dolog pl x euronál tart?
tothn Creative Commons License 2004.06.25 0 0 2472
amcsikkal én is megszívtm, 60 rugóm ugrott.A barom regszám nélkül adott fel egy órát,azóta se láttam a csomagot. Az ebay nem fizetett semmit mert a köcsögnek hibátlan volt a feedbackje. Na most megfenyegettem a csávót hogy minden itemjére licitálni fogok, megnyerem, tripla áron mint amennyit ér, és term. nem fogom kifizetni, addig csinálom míg a csávónak nem úszik legalább ugyanennyi péze, meg a feedbeckjét is telerakom negatívval.
Mást nem tudok tenni az ilyen köcsögökkel.
Szóval amcsikkal vigyázni!Németekkel már 20 bizniszem volt és semmi probléma, minden áru korrektül érkezik és hibátlanok.

Marcesz Creative Commons License 2004.06.25 0 0 2471
Itt mindent leírnak:
http://pages.ebay.com/help/confidence/isgw-fraud-protection.html
Előzmény: xc371 (2469)
t.lantos Creative Commons License 2004.06.25 0 0 2470
3-4 nap alatt a bodpay is lezajlik. Persze ha meg ennel is surgosebb, akkor azt meg kell fizetni.
Előzmény: xc371 (2469)
xc371 Creative Commons License 2004.06.25 0 0 2469
Marcesz, WU-n fizettem, az azonosító kóddal tudom bizonyítani, hogy ő felvette a lóvét. vagyis addig kell reklamálnom az eBay-nél, amíg le nem telik a 60 nap?
T.lantos: tudom, de akkor gyorsan kellett utalni a pénzt, és csak az Ibusz jöhetett szóba, ott még így is olcsóbban jött ki, mint a királyi postával.
Előzmény: Marcesz (2468)
Marcesz Creative Commons License 2004.06.25 0 0 2468
Vigyázz vele! Ő valószínűleg tisztában van azzal, hogy az eBaynél az aukció vége után 60 napon belül kell pénzvisszatérítési panasszal élni. Ha nem cashhel vagy instant money transferrel fizettél (bár előtte meg azt írják, hogy minden jó, ha bizonyítani tudod, hogy elküldted a pénzt), az eBay elvileg visszatéríti neked a leütési árat mínusz $25. Úgyhogy gondold meg, lehet, hogy erre játszik, ha már egyszer átbaszott a postázással is.
Előzmény: xc371 (2465)
t.lantos Creative Commons License 2004.06.25 0 0 2467
Sima WU-t hasznaltal? A bidpay kijon max 8 dollarbol.
Előzmény: xc371 (2465)
edk440 Creative Commons License 2004.06.25 0 0 2466
If you did not authorize the addition of this bank account, please contact our customer service

Szóval ha nem hitelesíttetitek velük a saját számlát könnyes szemekkel egy újabb kérvényben, soha nem fogjátok látni a nekik utalt összeget!!

A fenti angol mondat nem ezt jelenti, hanem: ,,ha nem kérted ennek a bankszámlának a hozzáadását, akkor fordulj az ügyfélszolgálathoz''.

Ed

Előzmény: Hentes.k. (2461)
xc371 Creative Commons License 2004.06.25 0 0 2465
moneybookers.com:
ezt nem értem...a honlapon megvan a magyar banknál vezetett számlaszáma, erre elutaltam az összeget, és 5 nap után megjelent a moneybookers accountomon. és ennyi, nem kért semmi számlaszámot tőlem, meg könyörgő emilt...<:-(
vagy ez majd akkor lesz aktuális ha a moneybookers-en keresztül akarok utalni, akkor fognak kérni minden ilyesmit?
Marcesz: válaszolt a faszi NY-ból, aztírta várjak türelmesen, ha egy hónapon belül nem jön meg, akkor visszaküldi a motor árát (kb. 70$)...na erre kíváncsi leszek! Ettől függetlenül annyi ktg -e volt a tranzakciónak, hogy a 103$-os cucc összvissz shipping+WU ktg együtt 152$-ba került:-(
nagyArc Creative Commons License 2004.06.25 0 0 2464
Szóval ha nem hitelesíttetitek velük a saját számlát könnyes szemekkel egy újabb kérvényben, soha nem fogjátok látni a nekik utalt összeget!!

Te írtál nekik ilyet? Azt gondoltam, hogy a https://www.moneybookers.com/app/profile.pl?view=limits oldal alján lévő leírás szerint az is elég, ha a saját nevemre szóló bankszámlámról átutalok 5 eurót.
Előzmény: Hentes.k. (2461)
_paha_ Creative Commons License 2004.06.24 0 0 2463
nekem az első talán még gyorsabb volt, mint a második... /-:

Előzmény: nagyArc (2460)
Marcesz Creative Commons License 2004.06.24 0 0 2462
Ha 30 rugó, akkor nyilván többre licitáltál, mint 25 dollár. Ez esetben az eBayhez is lehet fordulni, akik - amerikai cég lévén - simán tudnak különböző, akár jogi szankciókkal is élni egy amerikai eladóval szemben. Először az eladónak írnék, hogy nem ezt beszéltétek meg a postázással kapcsolatban, illetve hogy a motor egy része nem érkezett meg. Ha meg is érkezik (felületi csomagnál akár hetes eltérések is lehetnek a kézbesítésnél!), szerintem ragaszkodj hozzá, hogy a különbözetet küldje vissza, mert ez így átverés.
Előzmény: xc371 (2455)
Hentes.k. Creative Commons License 2004.06.24 0 0 2461
z.Solo nem bir postolni, en nyomom helyette:

"xc371, Hentes.k.!
A Moneybookers-szel kapcs.ban egy röpke észrevétel: Miután megadtam nekik a bankszámla számom, jött egy e-mail, melyben a következ? állt:

"You have successfully added a new bank account in your Moneybookers account:

Bank name: xxx
Account number: 1xxxxxxxxxxxxxxxxxxx....(a szla utsó 4 száma)

If you did not authorize the addition of this bank account, please contact our customer service at:service@moneybookers.com"

Miután ezt megtettem, 2, azaz 2! nap múlva jelezték, hogy indíthatom az utalást, amit meg is tettem boldogan, most várom az eladó emiljét,
hogy fel tudta-e venni... Sok sikert Nektek is!
Üdv:
z.Solo"

ehhez csak annyi a megjegyzesem, h termeszetesen regisztralaskor rogton felvettem a bankszamlaszamomat, tehat nem ennek hianya volt a keses oka, hanem a moneybookers szar belso folyamatai s.k.

nagyArc Creative Commons License 2004.06.24 0 0 2460
Köszönöm a moneybookers-re vonatkozó sok hasznos segítséget. Három napja én is küldtem pénzt erre a számlámra, de nem látom sehol megérkezni. Volt már valaki, aki másodszor is küldött erre pénzt? Arra gondolok, hogy az első befizetés esetleg csak az ellenőrzéshez kell, és ahhoz, hogy ténylegesen is megnyissák a számlát, és utána talán már olajozottabban működik. Az a baj, hogy kisebb programozási munkákért rendszeresen küldenének kisebb pénzeket, de a végén kiderül, hogy még nekem kellene fizetnem a rettenetes transzferdíjak miatt. Nem könnyű megoldást találni, lehet, hogy marad a borítékba ragasztott zöldhasú.
Ariel Creative Commons License 2004.06.24 0 0 2459
hat remelem is. mert innen mar csak virtualisan rakosgatjak ide-oda...

a razos kerdes, hogy a masik fel az acc-rol mennyi ido alatt tudja leszedni. pl. ha jol latom usakok csak csekkre kapjak meg. (posta->bank->partner)

Előzmény: _paha_ (2458)
_paha_ Creative Commons License 2004.06.24 0 0 2458
én meg a 4. nekem is kb. 2-3 hét...

de ha már ott a zsé, másik moneybookers account pillanatok alatt megkapja...

Előzmény: Ariel (2457)
Ariel Creative Commons License 2004.06.24 0 0 2457
te vagy a 3. kozulunk aki igy jart...

Előzmény: Hentes.k. (2456)
Hentes.k. Creative Commons License 2004.06.24 0 0 2456
moneybookers.com saga

a helyzet masodik korben normalizalodni latszik. a transzferalt zse 3het+1 nap utan megjelent a szamlan. mostmar csak aza kerdes, h ugyanennyit szaroznak-e az ebayes sellernek valo elkuldessel s.k.

Előzmény: Hentes.k. (2453)
xc371 Creative Commons License 2004.06.24 0 0 2455
tQköm tele van a hülye amcsikkal meg a magyarpostával!!!! képzeljétek az a barom eladó kétdarabban adta fel a modellmotoromat, a kipufogója megjött, maga a motor nem! és nem kellett semmin átvennem, anéni csak a kezembenyomta, sima postaküldeményként adta fel az álattja :-( most nem tudom hol keressem...
hívtam a vámhivatalt, ragszám nélkül nem tudnak rákeresni, a posta sem! most mitévő legyek??? Pedig a fickó teljesen pontosan címezte a dobozt (legalábbis azt, amelyik megjött), totál gáz az egész ügylet belekerült 30 rongyomba, és akkor el is lopják. Komolyan ilyenkor ven tele abuxám ezzel arohatt országgal, de nagyon! Lelkiismerettel kifizettem a légiszállítást, az a nyujorki paraszt meg feladja hajóval,sima levélben a 600g-os cumót (ha egyáltalán feladta, már abban sem vagyok biztos) >:-((
nincs valami ismerősötök a postán, hovalehet ilyenkor fordulni? Telefonon nem voltak túl készségesek...
trend Creative Commons License 2004.06.23 0 0 2454
:-)
Előzmény: souris (2450)
Hentes.k. Creative Commons License 2004.06.23 0 0 2453
moneybookers.com

olcso husnak effektusosnak tunik. csak ismetelni tudom. freemailes cimmel regisztraltam, minden papirozas nelkul tudtam utalni (bar ne tudtam volna), amely penz azota (3 hete) sem jelent meg a moneybookeres szamlan. tobb level, illetve egy telefonalas utan is csak annyit tudtak mondani, h tovabbitottak az ugyet a megfelelo osztalyra.

lassan megint rajuk csorgok, h mafsz van s.k.

ps: szerintetek, ha x id mulva sem csinalnak semmit, akkor milyen jogi lepeseket lehet kilatasba helyezni, illetve szukseg eseten tenni?

Előzmény: nagyArc (2449)
xc371 Creative Commons License 2004.06.23 0 0 2452
Moneybookers.com: nekem nem kértek semmi papírt, igaz, céges szerveren megy az emailem, tehát valószínűleg igenis van összefüggés. Nekem a felrakott összeg másnap ért a MB itteni számlájára, ott konvertálták át deviza árfolyamon, és 5 munkanap után jelent meg az accountomon. Viszont utalni még nem volt módomban, nemtom mennyi idő, mire megkapja a kedvezményezett odaát...
Előzmény: nagyArc (2449)
edk440 Creative Commons License 2004.06.23 0 0 2451
Ez WU Money Transfer volt, nem? Nem ugyanaz...

Ed

Előzmény: trend (2448)
souris Creative Commons License 2004.06.22 0 0 2450
Hát ez nagyszerű; -az élet apró örömei!
Előzmény: trend (2448)
nagyArc Creative Commons License 2004.06.22 0 0 2449
Nem írnátok valami tapasztalatot MoneyBookers témában?
Engem nem az ebay miatt érdekelne, hanem mert többször akartak kisebb pénzeket (50-100 dollár) küldeni az usa-ból, és minden más sokkal-sokkal drágább. Tegnap regisztráltam magam náluk, de tőlem nem kértek semmiféle fénymásolatot, és pénzt is tudok feltölteni a számlámra. Ahogy visszaolvastam a topikot, volt akitől kértek iratokat, volt akitől nem. Arra gondolok, hogy ez azzal is összefügghet, hogy valaki freemailt/hotmailt/stb. ad-e meg email címnek vagy sem.
Azért vagyok ilyen bizonytalan, mert a topikban többen szidták és többen dícsérték őket. Mennyi az átfutási idő, mennyire korrektek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!