jesszum, ma kedd van?! de télleg, most hétfőnként van House a tengerentúlon?
robogok!!
ugyanis végre utolértem magam, és megnéztem egészen a mostani részig. Noss...megmondom őszintén nekem sem jön be, mármint az, hogy folyton CTB-t kell látnom, utálom!! meg nemtomianeve plasztiksebész és a tizenhármas csaj..tök sótlanok, semmit nem látok bennük. Egyedül Kutner az arc, Foremant is megtépném, hogy megvezette már House, azt hittem már ismeri, erre mint a hülye, úgy viselkedik..nyálas, borzalmas.
Én is kiszúrtam Chase-t!!!!!!!!!!!! na, azért a jelenetért megérte az egész rész, valaki üsse mán le Shore-t, és írjon helyette vki jó kis Chahe-House-Wilson-Cuddy részeket, na jó, Kutner is jöhet :)
valahogy Wilson és CTB kapcsolata..annyira nonszensz, én valahogy nem érzem igaznak, Wilson helyében már rég jó alaposan kirúgtam volna a nőt..és ő még képes elviselni, hogy House és CTB rajta marakodnak...boahh...Wilsonnak egy tökös nő kéne, nem egy ilyen szuka..brr
Bocs, aszontam' nem nagyon izgat már fel House... hát, az túlzás is, hogy felizgatott a várakozás, hogy újra láthassam CTB-t (hányósszmájli a végtelenségig!!!!), de a mai rész, ahogyan elkezdődött és megláttam az autóban Gregünk szőrös profilját... én öt percig ezen röhögtem, szóval lemaradtam mindenről az elején, de megnéztem még egyszer... eleve a Szex és NY-os 'Samanthafaszija' srác... nekem bejön, bár tök nyálas, de nem is ez a lényeg, ez az elrablás :DDD Nem tudom egyébként, hogy most ez nagyon szar, vagy nagyon jó ötlet volt, de feldobta az eddigi posvány dögunalmat. Nem ez volt a legjobb rész, amit valaha kreáltak, de most tényleg nem untam, csak a végét kissé. Nem tudom, Chase-t miazistenért nem tudják betenni annyit, mint Foreman-t és a maiban Cameront...:-SS CTB és Jimmy... hát továbbra is no comm, nagyon rühellem ezt a párosítást, és NAGYON remélem, nem akarják Jimmyt lehorgonyoztatni CTB mellé. Persze ez a priváte utálatom, mindegy, asszem már eléggé hangoztattam, hogy utálom a csajt. :D
Hát, látom, mindenkinek bejött ez a rész- nekem nem- és amíg CTB bent van, nem is fog bejönni egy rész sem. Egyszerűen nagyon utálom a karaktert is, a nőt is. Evvan... elveszett a House varázsa sajnos már számomra...
I love Kutner!!! :) Eddig is kedveltem, de most már imádom, végre kialakult, hogy neki van egyedül személysiége igazán az új csapatból. És volt epifániája!!! :) Taubot nem lehet hova tenni, 13 egyszerűen nulla, bár az, ahogy House a biszex poánokkal szívatja, az jó. :)
CHASE!!! Basszus, én rögtön kiszúrtam, hogy ki az a szőkeség a háttérben, nem létezik, hogy House Chase-zel bowlingozik, és de, létezik!!! Legjobb jelenetek ever listába rögtön bekerült, a nyálam meg csorgott végig, myilen kurvajól néztek már ki mindketten! és Chase de édes volt, ahogy oktatta. :) Bírom, hogy azért House tőle mindig képes tanácsot elfogadni.
A Jimmyn való osztozkodás hatalmas volt. :) Ahogy House előadta, hogy megosztott felügyeletet kér, CTB meg hitetlenkedve ránézett Wilsonra, hogy "deal with him!" :DDD Jimmy le se tagadhatná, mennyire élvezte ezt. :) Jaj, én nagyon bírom CTB-et, tényleg egy női House. :)
Becsiccsentett Jimmy meg mennyire édes volt! :)
A Cuddy-s performance review-s jelenet vitte el nálam a pálmát, mennyire telibe talált már minden egyes mondata! "what you want you're hiding from, what you need you have no idea, what you accomplished you're proud of, and you're still miserable." WOW. Bele százas körbe. Annyira össze fognak jönni hamarosan. :)
Cameron nálam most veszett el telejsen. Eddig csak simán nem bírtam, de ez már egy új szint, egyszerűen elveszették a karaktert az írók. Fogalmuk nincs, ki ez a csaj, oylan ellentmondásos dolgokat írnak neki, hogy fáj. Mennyire gusztustalan dolog már ezzel szívatni Chase-t, kétségek között hagyni, amikor elvileg együtt vannak, és már nem csak "nem érzünk semmit, de szexelünk"-módon? Ilyen egyszerűen nem fér bele egy kapcsolatba. És akármennyire is utáltam már akkor is, de az első és második évados Cameron soha nem tett volna ilyet. Az is mennyire közönséges volt már, amikor azt mondta, hogy nem fekszik le mkindenkivel, aki jobb Hitlernél. Ahogy mondta. Brr. Írják ki a sorozatból, mert ennek már semmi értelme nincs.
Szegény Chase meg mennyire a rabja, ember nincs rajta kívül, aki felült volna ennek a szívatásnak, hogy feküdt volna már le House-zal? Ez a ribanc meg élvezi, hogy szívatja, vesszen.
Úgy tudtam, hogy megint jól átvágja őket ezzel a szifilisz dologgal, és annyira jól adta a nyálas főnököt, hogy egy pillanatig elhittem, hogy most tényleg...
A bowling csudajó volt, Jesse napról napra szebb, a napbarnított bőr jól áll neki, de Cameron...egyre kritikán alulibb. Továbbra sem kedvelem Ambert, de aranyos volt most ez a Wilson feletti osztozkodás, aki meg közben jót röhögött a markába. Csak nehogy az legyen, hogy ez a két jómadár megcsalja Wilsont. Én még mindig Cuddy meghódítására várok. :)
A sztrájk meg...mikor megláttam a nyitójelenetet az ON STRIKE felirattal, úúúúúgy röhögtem :D Na, végre volt sok Jesse is, az ilyet szeretem. Kutner meg egyre kedvesebb a szívemnek, még a végén bebizonyosodik, hogy szintén egy brilliáns doki a csapatban :) 13 unalmas.
Én nagyon jót szórakozatm ezen az epizódon. :) Direkt elég komolytalanra vették a figurát, de jó volt ez, laza hülyéskedés. House, CTB meg a megosztott felügyelet, LOL....és Cuddy jól megbüntette őket. :D Jimmy meg hogy élvezte az egész szituációt... ;)
Jók voltak a sztrájkos utalások is.
És már csak a bowlingos meg a performance review-s jelenet miatt megérte megcsinálni ezt az epizódot.
Ezt a cikket nem olvasom el, mert egyrészt DS egy fasz, másrészt folyamatosan hazudik. Már annyiszor előfordult, hogy félrevezetett, vagy beígért valamit, amiről szó nem votl, szóval én már nem adok hitelt a szavainak, és inkább nem húzom fel magam rajta. Jobban tenné, ha meg se szólalna.
A 4. évadot meg zárják le minél gyorsabban, és felejtsük el, amint lehet, és nagyon ajánlom, hogy jól gondolják át az ötödiket. És persze becsüljék meg a színészeiket, akik azzá tették ezt a sorozatot, ami, mert nem Hugh az egyetlen, akire ez igaz.
David Shore nyilatkozgatott a 4. évadról és arról hogy mire számíthatunk a jövőre nézve, elsődlegesen Chase-t és Cameront illetően. Szólnom kell előre, h mire a végére értem kb. 220 volt a vérnyomásom és megállapítottam, h Shore egy f.fej. De érdemes elolvasni, mert több, mint tanulságos.
Jesse+ elektronikus hegedű és haverjai a band from TV-ből:
Ez csak ízelítő, beteszem a linket, ahol rá lehet kattintani a képekre és szép nagyok lesznek. Ezt mindenképpen javaslom, mert nagyon szép képek /Jesse-től függetlenül is:))/
Aha :) Április 28-ra van előirányozva, remélem, ennél már nem tolják hátrébb, akut House-hiányban szenvedek :)
Ó, csajok, a tegnapi részt nem tudtam megnézni még egyszer. Mondtam az uramnak, hogy figyeljen jól, mert ő nézte, de nem ájult el nagyon a House ujjára kulcsolódó piciny kéztől, velem ellentétben :) Tény és való, hogy ez az egyik legérzelemdúsabb kisbabás rész és pozitív a vége, de mégsem bírom megnézni.
A korházsorozatok mióta számítanak sci-finek? Az egyetlen doktor, aki sci-fiben szerepelt is időutazó, nem pedig orvos. Hogy jön ez a téma ebbe a fórumba?
Jaj de édes!!!! És ki a csaj? Random modellbula? Bár végül is kit érdekel. :D Jesse imádnivaló, szebb, mint bármelyik modellpasi, nagyon jó ötlet volt vele készíteni ezt a fotósorozatot, természetes és édes. (gyanítom, hogy az ilyesmik miatt utálja őt David Shore...)
Jesse annyira édes :)) Szerintem a mosolya a legvonzóbb védjegye, be kéne biztosítani :) A nő meg...mázlista luvnya, csak ennyit tudok mondani. A ruhák meg jók.
Jesse az áprilisi Cosmóban /azért nem rossz ilyen modellt találni a ruhakollekcióhoz:)), a feliratokat csak akkor olvassátok el, ha jót akartok röhögni:)))/
Nem baj az szerintem, ha érződik a részről a véleményed. Persze ez nyilván zavarja azt, aki szerint ez egy nagyon jó rész volt. De szvsz nem az a feladatod, h betűről betűre leírj mindent, ami a részben volt, mindenféle személyes jegy, gondolat nélkül, arra ott van a forgatókönyv, akinek ez kell az olvasson transcriptet. A hogyvolt nem ettől hogyvolt. Hát igen, azt hiszem ez is egy olyan dolog, amit még tanulni kell, nincs ennek még nálunk igazán kulturája, a TWoP-én már elő nem fordulhatna, h a recap írójának véleményébe kössön bele valaki.
Hát bele is szőttem, hogy szerintem szar volt, a kommentelőknek persze ez a baj... ;) De nem tudtam úgy megírni, hogy ez ne érződjön, a No Reasonnél még kibírtam, na itt már nem, mert egyszerűen szégyen, hogy ilyen epizód belekerülhetett ebbe a sorozatba. És persze DS írta. *szemforgatás* Mondjon már le! Annyira ott kéne már hagynia a sorozatot, csak ót tenne vele, mostanában az összes ötlete szar.
Szerintem nekem ez az epizód a mélypont. (pedig myieln jól indul...) Vagy a CIA-s a 4. évadban.
Hát, nekem már elsőre is rettenetes volt, kiakadtam, amikor rájöttem, h Shore írta. Mélypont volt nálam, de úgy voltam vele, h ennél már biztos nem lesz rosszabb. Én kis naív:))) Szvsz lehet erről jó öf-öt írni, csak jó adag iróniával, ne vedd túl komolyan, ami szar, az szar:))) /Persze én könnyen beszélek:)))/
Hát, igyekezz, ugyan már pár hete nem néztem House-t ("Shittert" nem bírtam), de a hogyvoltjaidat mindig elolvastam, hogy képben maradjak! Ma sem láttam, de ezt még lehet, hogy bepótolom holnap :) De a hogyvoltot biztos elolvasom!