Nekem ez a matrica-terv jobban tetszik. Én is fogok próbálkozni de csak hétvégén lesz rá időm, + scannert hozok +renyós prosp-t és meglátom mi lesz. Ha hétfőn már késő akkor jelezz mert nekem csak céges net van és mostanában péntektől - vasárnapig nem vagyok.
Azt elég gáznak tartom, és nem is értem, és nem is értek vele egyet, hogy ilyen nagy számban vannak tagok akik nem fizetnek.
A kedvezményekkel kapcsolatosan:
- ilyenkor nem lenne-e célszerűbb rögtön a fejhez (R.H.) fordulni?
- Tulajdonképpen most mi a klub hivatalos neve? (miben maradtunk? stb..)
2. pontra: nekem 1.6-os 107 lóerős Cliom van. Télen- nyáron 6-7.5 között fogyaszt vegyesen, Bp-en naponta járok vele dolgozni és gyakran megyek autópályán is, legkevesebb a sima országút. Most a faterom használja pár hete Debrecenben, és 5.7-5.9 között fogyaszt nála.
Szóval keress 1.6-os Thaliát, bár ritka, mint a fehér holló! :)
Szerintem a lámpa nélküli verzió jobb, mert a klub logo-ja feltűnőbb, ha nincs a háttérben semmi. Gondolom a matrica célja, hogy egyrészt reklámozzuk a thaliklubot + a klubtagokat felismerjük.
Sajnos nekem egy helyen megmondták a frankót: nekik ez nem biznisz, mert hiába vagyunk 97-en, ebből közel a fele fizette be a tagdíjat, logikusan ők kapnak tagságit, szóval a felének jó, ha a tíz százaléka jár oda. Talán. De az amúgy is odajárna, mert elégedett vele.
Ezt így finoman tálalták nekem. De ettől függetlenül megadják a kedvezményt... :)
Első olvasásra a következők jutottak eszembe. Van egy kollégám, aki az Ignis klub tagja. Azt tudom, hogy ők különböző helyeken kapnak kedvezményeket. (alkatrész, stb.) Kifaggatom, s a hallottakat megosztom veletek.
Egyvalami aggaszt. Nem tudom, a kedvezmények megszerzésére nincs-e hatással a klub létszáma! Már úgyis gondolkodtam rajt, de most irány a www.thaliaklub.hu .
Úgy emlékszem, hogy régebben megbeszéltük azt, hogy belülről ragasztható lesz. Persze megoldható a külső is, de akkor jelezni kellene, hogy hány ember tart igényt külsőre. (A többiek belsőt kapnak, ők ne jelezzenek semmit :)
Két dolog lenne, mindjárt kora reggel, étgyomorra:
- matrica tervezet, figyelembe véve v__tibor etalon tervét :))
- másik a klubbal kapcsolatban:
Gondolom feltűnt mindenkinek, hogy lassan őrölnek a malmok nálam és marhára körülményes vagyok. Sorry :( Viszont most segíteni kéne. Meg kellene szervezni, hogy ki melyik megyében szerez kedvezményeket a tagságihoz (akár többen is), mert ez már végképp nem megy részemről. Illetve közösen ki kéne találni, hogy milyen szöveggel kérjük az engedményt, stb. Előre is köszi a segítséget.
Nekem nem sikerült az eddigi 1 év és 2 hónap alatt sem. Már elterveztem hogy beteszek egy nyomógombot a fényszóróállító mellé amivel ideiglenesen össze lehet kötni az állíndó pluszt az ablaktekerő biztosítékán lévő plusszal és amig nyomva tartja a páciens addig lehet az ablakot fel- meg lehúzni. Ez még csak terv szinten van de már hónapok óta.
Egyrészt azért, mert megszoktam az előző autómnál (Fabia), itt a gyújtás levétele után még pár percig működtetni lehetett az ablakokat, és a központi zárral is fel vagy le (ez a le része beszálláskor volt nagyon praktikus) lehetett mozgatni.
Egyébként ami miatt igazán zavar, az az, hogy miután leállítom a motort és elfelejtem felhúzni az ablakot, vagy nem szállok ki, mert várok vkire és le akarom húzni, csak ezért újra rá kell adnom a gyújtást. De talán majd hozzászokom, de az eddig a Thaliámmal eltöltött 3 és 1/2 hónap alatt még nem igazán sikerült.
Más.
Szeretnék infót kérni, hogy Bp-en hol lehetne jó áron beszerezni Armafiltes pollenszűrőt! Bár kanizsai vagyok (dunántúli Thalálka részemről is OK!), de vannak rokonok, akik lerendeznék. Thx.