Na ezt elk..tad!Nem volt kitojásozva a fejetek!!!Mi lesz ha valaki felismer?
Aztán meg gratulálok!Hogyan sikerült ezt az elmegyógy szerkezetet összehozni?Nagyon ügyesen tekeregtek vele.Mennyit gyakorolhattátok..))
Temprás!Nem ismered őket?Bár nem biztos,hogy Pécs környékiek.Azért annak örülök,hogy az 1 négyzetméterre eső hülyék száma ezen a fórumon nem rossz!Itt csak én vagyok nóórmális....
98-ban hagytam fel vele, de csak hobby motoros voltam kint az erdőbe. A mecsekben nyomultunk. Volt Honda MTX 80, XL 200, CR 125, Aprillia etx 125, de egyikse volt olyan komoly mint a tiétek.
Szilvásvárad maratonon egyszer voltam, ez a kép is ott készült 2006-ban, de nekem túl országutis volt és inkább kihagytam az utóbbi években. A Mátra maraton van még kitűzve, de majd meglátjuk mi lesz belőle. A Kedvenc versenyeim a Duna Maraton és a 24h verseny ezeket nem szoktam ki hagyni. Te is szoktál indulni?
Milyen motorod volt és hol nem hagytak motorozni?Nagyon motoroztál vagy csak egy kicsit,mint mostanság már én meg a Patyi?Mondjuk a Patyi még most is versenyző csak egy kicsit billegális a lába..))
Köszi! Annyira nem szeretem, de ha elutazok 350km-et egy verseny miatt akkor az időjárás miatt nem adom fel. Régebben én is motoroztam, de nagyon ránk száltak a szervek és inkább átültem a bringára.
Jól van megpróbálhatjuk!De nagy lesz ám a baj!!Én nem szeretek kamperolni,sütni,inni ráadásul útálom a szomszédokat és mindíg olyan komoly vagyok,mint a tüdőgyuszi!Nem értek semmihőő és a probléma megoldó képességem egyenlő a 0-val.Gyakran bepánikolok!(na ez félig igaz)Amikor az erdő közepén elfogy a motoromból a benzin...
A rendes faszénnel semmi baj sztem,(én is vettem azt a zsákos brikettet de azt vmi anyaggal összeragasztják nem? ) el kell rendesen égetni s utánna rátenni a parázsra sütnivalót......
Ezt a véleményedet a legmesszebbmenőkig osztom!!!Ha hajlandóak vagytok visszakeresni az erdélyi képeimet akkor láthatjátok,hogy olyan tecsós óccsó tűzrakóban főztük.Hát megmondom az őszintét nekem faszénnel eddíg nem jött be!(biztos düddő vagyok hozzá,mert nem egyszer olyan íze lett a tápláléknak,hogy még a kóborkutya is otthagyta)Nos én abban a grilltökben hagyományos fával tüzelek,mert a vadkempigben eddíg még mindíg találtam tüzelőanyagot.Annyi titka van,hogy itthonról viszek 1 kosár száraz fát a begyújtáshoz,aztán amikor már rendesen ég jó az is amit a környéken találok.A másik előnye a nagy tábortűzhöz képest,hogy ebben 1 vödör fa elég a pörkűűtt elkészítéséhez!!
Te nóórmális vagy?75-ér vennél konvektort 3 ablakot aztán a többivel mi lesz?Mer nekem nem kööll a másik része 75-ér!Ilyen jóó idő van felétek,hogy már most napszúrást kaptál?Menjetek el egyet kamperozni aztán pihend ki magad!!!
Most elmondjam megint,hogy mire várunk?A jóó időőreeee...Aztán megyünk a balcsira azért a bódéjér. Amiben elvileg minden benne van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért vannak kitakarva az arcok, mert az ügy még csak nyomozati szakaszban van - és az illetők még csak gyanúsitottak - de szabadlábon védekezhetnek...mint ahogy az a képen is látszik :-)))) .
Hááát persze, a nyílt lángnak megvan a maga hangulata.
De én már "lángoltam" eleget, nekem már nem újdonság - engem most már inkább a végeredmény érdekel, vagyis hogy jóízű legyen a "sütnivaló".
Nekem kör-grillem van és jóideje már csak brikettet használok. Csakhogy brikettből is kifogtam egy adagot, aminek jó büdös volt a kötőanyaga - érződött is a húson, ki is dobtam a francba.
Mivel hogy én power-kempingező vagyok - nálam nem (volt) mindegy, hogy hány tonna szén fogy. Ezért kitaláltam, hogy amikor kész lett a sütés, akkor simán nyakonöntöttem bő-vízzel az izzó parazsat.
Attól lehült persze, rátettem legalsó pozicióra a rácsot - és mint egy szűrőn keresztül - kiöntöttem a trutymót belőle.
Ezzel elment az összes hamu - és az el nem égett szenek ott viritottak korom-feketén a grill-tepsibe. Mint az új. A másnapi napsütésben aztán tökre kiszáradtak - és mehetett újra a sütés - ugyanazzal a szénnel. .