Bár lehet, hogy ismét teszek egy lapáttal a népszerűtlenségemre.
Teljesen igaz amit a kolléga úr írt. Valami olyasmit tanÍtottak annak idején -nekem-,hogy a reklám legyen egyszerű, lényegretörő, figyelemfelkeltő, könnyen érthető, messziről észrevehető és lehetőleg látható. Namost. Ezekkel a tervezetekkel az a baj - szerintem- hogy 5 m-ről, ne adj isten menet közben , már csak találgatni lehet; ugyan ki is az imént látott kolléga. Egyébként valóban szépek és tetszetősek. Csak azt esik nehezemre eldönteni, hogy melyik tetszik a legjobban. Hogy melyik, ill mi lesz a nyerő, azt úgy lehetne eldönteni, hogy "x" méterről a család azon tagja, aki még nem látta - az egyébként lehetőleg életnagyságú matrincát - egy pillantással meg tudja mondani, hogy mi a ráföstött szám. De ez is csak 1 5let. Bocs, ha negatív voltam.
A szalonban, ahol az autót vettem, azt mondták, 9000Ft egy fűthető tükörlap, de mást nem is lehet rendelni!!! Azt tanácsolták, nézzem meg, hátha az van gyárilag rajt. Szedett szét vki mostanában új Thalia visszapillantót?
Én ugyan még nem vagyok klubtag, (tulajdonképpen csak a lustaságom miatt), viszont munkámból adódóan (DTP stúdió) gyakran kell logókkal foglalkoznom.
Véleményem szerint ezeket a matricákat eléggé távolról fogják nézni, így minden, ami nem éles vonalakkal van határolva, rontja a felismerés esélyeit. Azt hiszem, így a kocsi-kép tán zavaró lehet. Hasonló okból a www.thaliaklub.hu viszont kicsinek tűnik. Értem én, hogy keskeny, magas cimkére nehéz írni, akkor esetleg el lehet fordítani a webcímet, vagy lehetne maga az egész embléma fekvő formátumú. Ekkor már a nyilacskának is meg lenne az igazi funkciója, ő ugyanis egy kurzor nemde, amivel rá lehet kattintani a webcímre. Amúgy tetszik az egész dolog és nem akarok lelombozni senkit, minden negatív dolog távol áll tőlem.
Akármilyen lesz a végső ragtapaszunk, előbb-utóbb klubtag leszek, hogy kitehessem én is!
Azért ez más kocsikon megoldott, nem hiszem hogy pont a rönyónál ne menne. Az alfámon is 18 éven át volt ilyen kerékcsavaros dísztárcsa, mégsem hagyta el a kerekeit. :)
Nem hinném, mert akkor a kerékcsavarok a kereket nem tudnák kellő határozottsággal rögzíteni. Legfeljebb a könnyűfémfelnik gondolhatók ebbe a kategóriába - egybeépítve a szépség és a funkció ;-)
"El kell vinni gravíroztatni. Kb. egy perc alatt megvan, szerintem egy ezresnél nem kerül többe. Onnantól meg bolond, aki elviszi"
Szerintem ott és akkor a sötétben ilyesmit nem néznek. Az enyém a későnészrevett járdaszigethozzáérés miatt olyan szinten volt összekaristolva, hogy egy fél gombot nem adna érte senki, mégis elvitték. Aztán max eldobják a karcosakat és a gravírosokat, de a kerekeimre biztos nem teszik vissza...
Ha esetleg közzé tennétek, hogy hol lehet használt dísztárcsát venni, akkor az is kiderülne, hogy kinek adják el. Ha tőlük nem vennénk meg, akkor befuccsolna a dísztárcsa lopás biznisz. Bocs, tudom, hogy ez csak vágyálom.