Hát szerintem annyira nem fogja befolyásolni.Nagyon jó csapat a Panters.
A döntő dolog:
Szerintem összeállt a Cards ebben a szezonba föleg hogy már a Buffalot meg a Dallast is megverte.Akik azért igen jók ebben a szezonban.Most meg lendületben vannak a Dallas elleni siker miatt.
A Carolina Panthers csere DT-je, Darwin Walker egy könnyebb autóbalesetet szenvedett szombaton, az Arizona elleni játéka így kérdésessé vált. A csapat szóvivője elmondta, hogy ha az éjszaka folyamán Walker nyaka lemerevedik, akkor sérültlistára kerül. A DT a holtszezonban került Carolina-ba, és hat meccs alatt három szerelést mutatott be.
Nem annyira befolyásolja de lehet hogy mégis.
Ja srácok elfelejtettem mondani az edzés végén hogy az offensenek 80 fekvő a bünti a defensenek pedig 120gugolás.Mindenkinek a lelkiismeretére bízom hogy megcsinálja vagy sem de szerintem nem olyan nagy cucc:))
A TD-ket levontam és hozzá is adtam ahova kellett::)))
Week 8: Baltimore Ravens - Oakland Raiders Carolina Panthers - Arizona Cardinals Dallas Cowboys - Tampa Bay Buccaneers Detroit Lions - Washington Redskins Miami Dolphins - Buffalo Bills New England Patriots - St. Louis Rams New Orleans Saints - San Diego Chargers New York Jets - Kansas City Chiefs Philadelphia Eagles - Atlanta Falcons Jacksonville Jaguars - Cleveland Browns Houston Texans - Cincinnati Bengals Pittsburgh Steelers - New York Giants San Francisco 49ers - Seattle Seahawks Tennessee Titans - Indianapolis Colts