Esetleg nincsen egy szabásminta a birtokodban? Esetleg valakinek ami után ezt lelehetne gyártatni? Ha más nincsen egy jó minőségü kép is megfelelne amit kinyomtatok és elviszek a kárpitosnak.
Mondjuk a komplett kuli túlzás. De ha megnézem hány összegányolt (lakatos munkát tekintve) kuli van és, hogy azokra hány kiló gitt megy ami majd 1-2 éven belül szépen ledobja magát... Én örülök, hogy valaki ennyi pénzért elém rak egy komplett kasznit.
60e ft a komplett kaszni, külön-külön nem tudom. A siófoki börzén láttam, elkértem a számot hátha kell majd valami. Korrekt munka, ár, jó tapasztalatok vannak róla másoknak is.
Köszöntsétek sok szeretettel a 2028. Motorkulit! Sajnos a vázat is átfaragták, de szerencséjére egy profi lakatos barátom vette meg, szal néhány hónap múlva régi fényében rója majd ismét az utakat.
Motoros börze! 2010 március 21-én 06 órai kezdettel veterán börzét tartunk Budapest. XXIII.ker. Haraszti úton lévő A és M Vámügynökség területén. További információ: Bézi Lajos. 06-20-589-7710