Az eladó azt írja, hogy Pécsen lakik, és csomagban küldi plusz kilencszáz forintért. Ha kell, leütöm, és mikor megvan az eladó elérhetősége, azt megadom neked, és letárgyalod, én kiszállok a buliból.
Kantus! Ezt a főzőt nézd meg! Camingaz palackkal és nyomáscsökkentővel adják. Ha eldobod a főzőt, akkor is megéri! http://teszvesz.hu/item573484066_camping_gaz.html
Hali Tudod én KEG párti vagyok, mert nekem az a legegyszerűbb és legkényelmesebb de a primagáznak is vannak új palackjai nézd meg azt is. A lengyel palackot is újra forgalmazzák és töltik kb 6500 ft.
Ma voltam az OBI-ban (kösz a tippet) s hirtelen felindultságból vettem egy campingaz-főzőt. Mivel a régi palackjaim nyomáspróbája már lejárt és lassan mindenhonnan elhajtanak vele (régi magyar alupalack, cseh acél, ill. a lakó eredeti nagyobb NDK-s palackja) a következő beszerzés a gázpalack.
A KEG honlapját néztem de szívesen fogadok minden tanácsot.
Áh, elindultunk Rudival - de ahogy az kidugta az orrát az utcára és észrevette, hogy mindkét fülét kifordította a szél - gyorsan visszaiszkolt a házba.
Bocsi mielőtt ellenkampánynak éreznéd stabil szerkezet és engem is elbirt éveken át egy ilyen klotyi. 120kg. Annyi pénzért meg én még a bio folyadékot sem kapom meg nem hogy a szerkezetet.
Jé mit keres nálad a bio budim. Hasonlót csak gondolom régebbi ilyet adtam el a Tabberttel. kb 10 éve használom hibátlanul. Igaz inkább a csajoknak való nem egy 120 kg-os embernek. 18 literes a gempatartály és kb ugyanannyi a viztartály. Oldalán van egy jel a viznek illetve a kulának egy szintjelző.
Mi volt a veszprémi piacon?De ilyen helyre nem fél 10-kor kell ám menni!Addígra elkapkodják a jó dolgokat!Sokan voltak?Gondolom ott is fújt a szél,mint állat!
Mit találtál érdemes volt kimenni?Itt a győri megint kezd beállni,de gondolom a rossz idő miatt van.