Lehetseges a csere, utanalapoztam, utoljara 2003 Kyushuban volt, amikor a 13. nap utan Asa es Azuma 11-2-vel alltak, es O1e Chiyotaikai volt Asa ellenfele a 14. napon, es Tochiazuma a senshurakun.
En biztos megcserelnem, ha en csinalnam a torikumit :)
Felmerulhet az is, hogy Tochiozant felhozzak valami erosebb ellenfellel szemben a vegere, bar jelenleg nem jelent kozvetlen "veszelyt" a yushora. Igaz, ha Asa legyozi Hakuhot, akkor harmas kettei-sen is lehet majd.
Szerintetek megmarad a hagyományos, ranglista szerinti sorsolás, és az Asa-Hakuho meccs lesz a 14. napon, az Asa-Chiyo pedig a 15-en? Vagy csavarintanak egyet a katartikusabb finis érdekében, és megcserélik?
Imádom a szumót, és a most folyó versennyről szóló hírek keresése közben bukkantam erre az oldalra. Azért regisztráltam, hogy a segítségeteket kérjem. A hozzászólásokból kitűnik, hogy nézitek a versenyt. Azt szeretném megtudni, hogy hol, melyik csatorna közvetíti? Sajnos én csak az Eurosport későbbi összefoglalóit szoktam látni, más csatornán még nem találkoztam ezzel a remek sporttal.
Köszönöm a lehetőséget, hogy írhattam ide és a (remélem érkező) válaszokat!
(M7-E) Kokkai [8-2] 0- 0 [8-2] Tochiozan (M14-E) Az alsóházi menők közül ki marad versenyben a nagy meglepetésre?
(K-E) Ama [5-5] 5- 3 [5-5] Tokitenku (K-W) Mindketten túlvannak az összes magasabban rangsorolt ellenfélen (illetve Amára még vár Kaio), nagyon jó eredménnyel. És egy sekiwake hely felszabadul. "Hatpontos meccs", mondanánk a fociban.
(O-E2) Kotooshu [6-4] 4- 4 [5-5] Kisenosato (M1-E) Kisenosato régi mumusa a bolgárnak. Előbbi a sanyakuért megy, utóbbi meg bajba is kerülhet, ha kikap: Asa, Hakuho, Chiyotaikai még hátravan neki.
(O-E1) Chiyotaikai [6-4] 15-25 [4-6] Kaio (O-W2) Aki itt veszít, az felírhatja magának a kadobant, Kaio tán még anélkül is. Chiyo állása jónak tűnik, de ez csapda: Asa, Hakuho, Tochiazuma, Kotooshu vár még rá.
Miyabiyama és Tochiazuma jobb combján is látni térd felett 1-1 tenyérnyivel kis fehér korongokat. Ez valami akupunktúrás kezelés helye lehet? Azumán vag fél éve látható, de most a kimerevített Miyabiyama képen már feltűnő volt.
Ezt arra értettem, hogy szerintem sérült...Nem láttam sajnos egyik meccsét sem.Számomra elképzelhetetlen, hogy így kezdjen, ezért gondoltam, hogy sérült..
Valaki meg tudná mondani, hogy hol tudom őket megtekinteni??