Nekem az fut, már hosszabb ideje. Bár úgy hallottam, hogy egyesek szerint bugos meg instabil, nekem eddig semmi bajom sem volt vele. Napi 24 órában megy.
CD-t még sosem írtam alatta.
3D-s program mac-re a cinema, nem nagyon ástam még bele magam, de elég profinak tűnik.
Más: nincs köztetek olyan, aki frissített 9.2.1-es rendszerre? Érdemes vajon a 9.1-ről? 350-es iMac-em van, 384 mb rammal.
Szerintem jobban jársz a PC-vel, ha nagyon beleástad magad a 3DSMax-ba. Van pár ismerôsöm, aki szintén ebbe nyomul, ôk azt mondták: más platform biztos van 3D-re, de hogy az jobb is, az nem biztos. Pedig néztek ôk anno. Silicon-t is, de nem volt annyira meggyôzô, mint az noname PC, tekintve az ár/teljesítmény viszonyt.
A másik, hogy mivel ôk évek óta Maxolnak, nem lenne könnyű átállni egy másik programra. És ez a te eseteben is így lehet, mivel nem létezik a Max Mac-re. Ez van. Valszeg. a legjobb, amit tehetsz, hogy maradsz az NT-nél, ha az bevált (ôk is azt használták), és tuningolod a vasat alatta, hogy gyorsabb legyen a render. A Maya meg még odébb van, mintahogy az OS X sem 100%-osan kiforrott dolog, ráadásul ha lesz is, biztos nem lesz olcsó, és **alternatív forrásból** sem lesz könnyű beszerezni, valószínüleg. Ráadásul PC-s vasat itthon olcsóbbér tudsz gyorsítani, mint Mac-et. Ez sajna így van.
PhotoShopra ajánlatos, 3D-re szerintem egyelôre nem. Pedig a MacOS-nek kifinomultabb a GUI-ja, mint Winn-ek, szerintem.
Az mán csak igaz. Csak azért irtam, mert egy kissé félreérthető lehetett volna. De tulajdonképpen, ha belegondolok, alszom én nyugodtan a vindózomon levő förmedvényektől is :))). Had vesszen a férgesse :)))
Igen, Magyarországon sajnos ez az üzletpolitikája a forgalmazónak. Kicsi a piac (ilyen árak mellett milyen legyen?) és ezért annyit kér, amennyit csak hajlandók megfizetni az emberek-cégek. Ma már nem is vesznek komolyan DTPs céget, ahol pöce virit az asztalon. De szerencsére HL szervereken fenn vannak a romok, az emulator pedig minden 68ks gepet emulal.
NT4-em volt.Aztan DX8-miatt,kellett valasztanom.
Vagy win98 ami instabil,vagy win2000 ami lassu.
En a win2000-et valasztottam.De ez sem annyira stabil mint az NT,pedig nincsen fenn semmi folos
cucc,csak a leglenyegesebb.
Az elkovetkezo 1-2 honapban nem fogok ujitani.
Most csak kivancsi vagyok.
Es hatnem vagyok biztos benne,hogy vkesobb XP-vel
akarok dolgozni.
Koszi a linket.
Osszevetettem a magyar arat, es az amerikait.
Naluk sokkal olcsobb.Mazlistak:-(
Koszi a tippet,de ha bemegyek egy uzletbe,igazabol
csak ranezek,es nem fogom tudni eldonteni olyan
rovid ido alatt,hogyjo-e vagy sem.
De majd koprobalom.
Ez szerintem nezopont kerdese. Win2k vegre stabil. Nekem eddig az volt a legnagyobb bajom, hogy ha borult valami progi, altalaban rantotta magaval az egesz rendszert. Persze az is igaz, hogy kell ala a vas, rendesen. De hogy u.a. a munkateljesitmenyt megkapd mac-en, haaat.... arra sok penz kell. egy minosegi reszekbol osszerakott pc (pIII 650, 256-512 ram, Matrox G400) szerintem mar eleg komoly munkakra nyujt lehetoseget. Okosan osszerakva a win2k-t, tenyleg csak a szukseges dolgokat, jo munkallomas lesz.
De kiprobalni a mac-et pcn is van lehetoseged:
www.emulators.com
illetve hotline servereke, keresd a retro-t, ezen 68k-s progik vannak.
Ezt elég nehéz szóban elmesélni, ki kéne próbálnod. Van egy csomó Mac-viszonteladó az országban, meg Pesten az Apple-központ, szívesen segítenek, próbálgathatod a masinákat, stb.
Arra lennek kivancs,hogy a MacOs-el milyen dolgozni egy Win-hez kepest.Most Win2000-em van,de egyaltalan nem vagyok megelegedve vele.Tetu mint az alat,es az ember vagy egy erosebb gepet vesz kb 150 MHZ-el,vagy csak szopik nap mint nap.Szoval, nekem meg nem volt szerencsem Mac-hez de kivancsi vagyok ra.En Photoshop-ot es 3dsMax-et hasznalok jelenleg.
PS/2-ADB is van, csak az a baj, hogy a neten semmit sem találtam 50$ alatt. Most éppen kapcsolási rajzokat keresek- PS/2-t már találtam, de ADB-t még nem...
USB-s divájszhoz driver is kell, nem? Föleg a pöcön. A Win nagyon ál-plugenpléj, valahogy sosem akar rendesen menni. Attól tartok, ha USB-re raknám rá az ADB klavit, semmit sem tudna kezdeni vele... De lehet, hogy haza tudok vinni ilyen átalakítót. Ha igen, jól kipróbálom, hogy mit muzsikál.
Igen, az az. Van rajta egy nagy rakás programozható billentyü (F1-F12, hangerö...). De végülis mindegy, úgyis sima klavinak akarom használni..
Szerintetek létezik olyan átalakító, ami az ADB-s klavit, PS/2-re fordítja? Szívesen használnám a PC-hez, ha lehetne :-)
Nem tudom szükséged van-e még az Apple Video Player programra. Ha igen, akkor letöltheted innen: (a szóközöket szedd majd ki, csak nem akartam, hogy a hosszú link szétdobja az oldalt)