Sved Iren az irek tamadtak ma Irek vedekeznek. Belgak kizart ket meccsen ennyi pechet mint az olaszok ellen mert vegen mar 6 tamadoval nyomtak. Ma is menni fognak.
az is szomorú, hogy Kis Grofóra pörögtek, de a legszomorúbb, hogy minden játékos ismerrte a szövegét..ok értem hasonlóra kell örülni, na de akkor is az szefos kisgrofo..legközelebb győzike lesz?
Pedig koppintunk ezerrel, feketepóló-ügyileg a lengyel-orosz ustawkás egyenruhás vonalat választottuk nemcsak huligánostól, hanem ultrástól, mindenestől együtt.
Full ciki. Már az alaplista is ciki volt, amiből választani lehetett, aztán Trollfoci megnyerette a Sohót. Szerintem nekünk egy Fields of Athenry-hoz hasonló dal kéne, pl. a Bánk bán operából a Hazám, Hazám, a Kárpátia eléggé felgyorsítva rockosan játssza, de daloláshoz vállalható, és háttérzene nélkül rá se lehetne mondani, hogy nemzeti rock. De hát ki vagyok én, hogy megszabjam, még egy meccsre se bírtam kimenni.
Nézzük, Belgium 3-at cserélt Ciman helyett Meunier lesz a jobbhátvéd, Carrasco Fellaini helyett és Dembele pedig Nainggolan helyett. Dél Írek 1-et váltottak Walters helyett Ward játszik.
Tényleg, elkúrtam. Mindegy, nem érdemes számolgatni, este 11-kor okosabbak leszünk, van addig 9 óra, már kibírom számolgatás nélkül. Amúgy ma akár kidurranhat a portugál gólgyár is, 3:0 nekik, vagy ilyesmi, de 1:0-t várok. :D Lehet 2 lesz. Vagy 3:1.
Jussunk tovabb leszarom ki jon. Egyenes kiesesnel lehet gorog mod trollkodni. 11-et is gyakorolni kell. Egervari U21 e is csak eljutott a harmadik helyig. Ketszer nyertunk 11-el a vb n.
Amúgy lehet ez még szoros. Ha ma iksz, portugálok nyernek:
HUN 4 pont
POR 3 pont
ISL 2 pont
AUT 0 pont
utolsó fordulóban nyer Izland, mi ikszelünk vagy még rosszabb:
IZL 5 pont
POR 4 pont (vagy 6 pont)
HUN 5 pont (vagy 4 pont)
AUT 0 pont
Leszorulhatunk a 3. helyre is akár. Bár 4 ponttal a 3. hely eléggé biztos továbbjutás lenne, de ahhoz kell ma az iksz. És ha kikapnánk a portugáloktól, akkor lehetőleg ne 2 góllal.