Aki a cseresznyét szereti és szeretne cseresznyefát nevelni udvara előkertjében díszfaként, vagy gyümölcsösében a terméséért, az itt sokmindent megtudhat! ("A cseresznye édes meggy, a meggy savanyú cseresznye".)
Valamiért mindig összekeverlek benneteket, valószinű az R betű miatt, de kis gondolkodás után helyre áll a rend a fejemben. Tavaly nem Rumanyitól hanem Rámenőstől kaptam a Ritát, Rumanyitól a "padlizsán" szilvát kaptam. Na mindegy, örülök hogy 2 embernek is (vagyis háromnak mert Sanyi apónak is van) van Ritája, és hogy ilyen segítőkészek vagytok. Lényeg a lényeg, válaszoltam Rumanyinak az e-mail-re, tehát a Rita vesszők is megvannak.
Tudom hogy a pofátlanság határat súrolja másodszor is kérni ugyan abból, de a Ritára én is ráharapnék. Nekem ugyan sikerült tavaly oltanom vele, de nincs annyi hajtás hogy vághassak róla. Az alanyaim viszont már oltásra készek. Carment már szereztem, úgyhogy ha kapnék tőled Ritát, akkor már csak a Maliga emléke meggyet kéne beszereznem és meg is lenne minden.