World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Warriorral érdekes húzni azokat a kurva madarakat, 2 módszer válik be: - víz felett vagy földhöz közel bodypull és dismount - épületről vagy földről decapitator pull :) Azon tudok borulni hogy legalább olyan sebességgel repülnek, mint az epic helikopterem, volt hogy egy kurva madarat 2-3 percig üldöztem és nem értem utol, nem aggrózott be, kerestem másikat :D De akkor már habzott a szám :D Annyira utálom Skettist, semelyik dailyt nem csinálom ott meg (kivéve a cooking, a recepteket funból gyűjteném), nagy ritkán ha dailyzek akkor az Ogrila. De szerencsére nem szorulok rá.
Nálunk mostanság kicsit nyugis időszak volt, pl patch óta nem voltam Karában... Valahogy nem is volt annyi raid, majd talán ezen a héten sok lesz, úgy néz ki ma+holnap Kara+ZA, szerda Gruul's Lair.
Dettó. egy órán át öltem a k....tt "kalahárikat", 2x megdöglöttem, máodszorra egy kötéllétra közepén, ahova nem bírtam felmászni. Azt hittem beverem a monitort. Végül BG-n tudtam ébredni. És nem esika ládából a kék csoki recept:-(((
Micsoda pörgés.:-)) Scytha megvette 5160 goldért a ridingot + a piros nether rayt (kölcsön nélkül), van 1050 shadowdamage, és bőszed dailyzik, heroicozik és PVP-zik hogy meglegyen az 1150 és ezáltral a "plafon":-)) Egyebet nem tudok elmodnani.:-)
Uncas, ha online vagy tudnál segíteni az utolsó netherwinges grp kvesztben? Toka megigérte, egy tank meg csak kerül már.. 4 en letolnánk, tudnál helpelni? :-)
Csak a szokásos droprate, a lányom belevágott egy tauren warriorlányba, megszámoltuk 32 db zebra dobta ki a 4 questitemet XRnél :-))
Elég sokat vagyok on, olyan félhc guildünknek most kezd termelődni a munka gyümölcse. Amikor nagyojn tele a hócipőm, akkor elgondolkodom, milyen is lenne békésen farmolgatni, questelgetni az online időben. Aztán rájövök, hoyg max pár napig menne, este hétkor már indulnának a "pavlovi" raidreflexek :-)
na igen :D Amúgy az a quest a Blizzard egy nagy (lusta?) húzása :)) Mindenkit halálra idegesítenek azok a rohadt madarak, erre beraknak egy questet, low droprattel, hogy majd a napi questelők leírtják őket :))
Hát amikor a "revenge is tasty"-hoz kerestem kaliri szárnyat és nem esett fél óráig (!!) akkor elgondolkodtam, hogy a "daily" nem azt jelenti-e hogy annyi ideig tart megcsinálni :D
én Earthen Ringen vagyok, a twinkelésnek érzem én hogy megvan a varázsa, de ha már mindenki twink, akkor az gáz :) vagyis beleöltél többszáz goldot egy 19-es kiskariba, aki most pont ugyanolyan, mint a többi, akibe szintén beleöltek többszáz goldot :)) Aztán ha véletlen bekavarodik közéjük egy nemtwink, azt jól leöli az első odaérkező, nagy öröm :)
pont hogy nem, mert másnap visszamész és folytathatod, ha nem lépdelsz be naponta, akkor csak a napi 12g-t bukod az adott questért, nem nagy ügy :) A leadós questek meg ugyanúgy folytathatóak, pl. netherdrake crystal-t kell leadni 40-et, de az elég nehezen jön össze, úgyhogy én csak két naponta szoktam leadni. Persze a "két naponta" is azt jelenti nálam, hogy 2 hetente :D Szóval kétszer lenyomom a többi napit, mire az meglesz egyszer.
Nemtom melyik szerveren vagy, itt Arathoron alli oldalon Dunát lehet rekeszteni a 19es twink rugókból, mind gnóm és benne van a nevében a "twink" szó. Mennyire okádhatnékom van tőlük, kb annyira szeretem őket, mint a goldseller spameket ugató lvl1-es botokat... Vajon milyen lekület és hattértörténet kell ahhoz, hogy valaki ilyen karit indítson ilyen névvel? :)
azt még kihagytam, hogy a legtöbb napi quest szólózható, persze kivéve a BG és insta questeket, illetve van néhány pár fős elite napi quest is. A netherdrake sárkány beszerzése, illetve az erre való repu gyűjtés szinte csak ilyen questekből áll. Van egy professionhoz kötött (szedj 40 darab bőrt, bányából ore-t, növényt, mind ott helyben, speckó típus), aztán van egy rakat ilyen-olyan ölj le 20 ilyet, hozz 10 olyat szokásos típus, minden nap lenyomhatod. Engem a netherdrake mount nem izgat, de mivel nagyon sok pénzt ad, így csinálgatom, ha jut rá időm, vagy ha várok valamire. LFG csatornán ülni és közbe ezt nyomni tökéletes. A bányák, amik a quest ore-t adják ráadásul dobálnak még rengeteg mote-ot, amit szépen fel is használok.
olyan quest, amit felvehetsz minden nap egyszer és megcsinálhatod. Ezekből összesen 10 darabot csinláhatsz meg egy nap.
Pl. Skyguard repuzáshoz van egy tojás bombázós quest Skettisben, minden nap odamész, felveszed, lebombázod a 20 tojást, felveszed a 12g-t meg a reput és mész tovább, van még 9 daily quest, amit aznap megcsinálhatsz. Most behoztak egy csomó újat a 2.3-as patchben, így van pl. cooking quest, ahol egy megadott kaját kell megcsinálnod, leadnod, BG dayily quest, minden nap más, menj be AB-re és nyerj, stb. Aztán van még instákhoz kötődő is, ezek is mind mind pénzt adnak, nem is keveset, BG honort is persze, máshol reput. Több van belőlük, mint 10, így kiválaszthatod, hogy egy nap melyik 10-et akarod megcsinálni, vagy az is lehet, hogy csak 2-t csinálsz persze, az már mindegy. Csak a napi questeket lenyomva bejöhet 120-150g / nap
Detto. Ha csak group questek lesznek, én is abba fogom hagyni a wowot, legfeljebb akkor nem, ha legalább egyvalaki lesz, aki ugyanilyen ütemben játszik, mint én.
Nekem napokig be se jött az armory, pedig jó lett volna jelentkezőt csekkolni. Tudom enélkül is megvoltunk sokáig, de ha már van, használható is lehetne.
én is így nyomtam, addig nem mentem tovább egy helyről, amíg volt még quest :) (Kivéve pl. Terokkarból, ahol elküldenek Nagrandba, majd vissza és ott kell folytatni). De ahogy néztem, azóta is jöttek be új questek, hogy 70 lettem, mert bizonyos területeken találtam questet, ahol már korábban is jártam és akkor még nem volt ott. Most viszont minden questem (napit kivéve) group vagy dungeon, azokat kéne lenyomni, de ehhez túl casual vagyok :)
armory baszik frissulni ,de amikor multheten meg frissult is akkor sem mutatta a ZA-s itemeket. blizzard meg h programozik, fejlesztok. nevetnem kell. a sajat game inventoryjuklat nem tudjak rendsen webesiteni...;>
Levezetésképp szoktam Bgzni, teljesen mókás, amikor köszöngetik a healt. Új AV ebből a szempontból még jobb, beállsz védeni, körülötted a nép, könnyebb healelni is.
Farmolni meg a mágussal szoktam, de a bopos enchant recepteket ugye nem lehet, hát nekiveselkedtem a hétvégén a pappal. És volt csodálkozás, amikro 3-4 lvl 70-es mob után ott álltam full hp, fél mana és nem is volt egy fél élet mire meghaltak. Csak azt nem tudom, az armory miért nem mutatja a csodaszép ZA-s chestemet :-(
Most már tényleg késő, csak hát a lassan járj tovább érsz elvet követtem, éppen ezért jóval tovább leragadtam egy playfield-en, mint mások. Addig nem nyugodtam, amíg az instákon kívül meg nem csináltam az összes (őő, inkább a lehető legtöbb, ki tudja mennyi maradt még..) questet. Nem véletlen, hogy még Nagrand sem volt készen, amikor meglett a 70, bár már Blade's-ben is caplattam közben. A quest rewardokat sem néztem előre, most kezdtem csak böngészni "segédoldalakat", és időközben én is rájöttem, hogy elcsesztem. :)
A lényeg, hogy csak a fun volt a koncepció, nem néztem az árát. :) Sajnos forintban sem, így rekordösszeget tejeltem a Blizznek ezért a 70-es szintért. :)
na igen, egy jobbfajta world BoE megalapozhatja szépen az epic mountot. Nekem haverral az epic druid staff esett, amit ő nyert, egy hónapig próbálta eladni, nem tudta, majd átvettem és az első trade channel hírdetésre megvették 1700g-ért :)) Ez is mázli kérdése, mikor jön egy ilyen ebay karakter :) Mondjuk feleztük a pénzt, de jó bolt így is :)
én a kicsi papomnál néztem (most 42), hogy a patch előtti normál sebzős gearem és a külön bevásárolt healing gear között milyen különbség lett :) Most van valami 200 körüli healing rajta, emellé kapta a rakat spell dmg-t is pluszban, így a healing gear elvben jobb is, mint az eddigi normál sebzős :) Kár, hogy rosszabbúl néz ki, így a simát használom :D BG-t vele 29-en nyomtam, 19-en nulla értelme volt, beléptem és 9 rugó ugrált körülöttem szemüvegbe, nagy zölden világító kardokkal, hogy buff me, aztán persze mindenki az ellenféltől a healert akarta leverni, ami egy ütésbe tellett... Ki is lépetm. 29-en viszont jó volt, ha ráállsz egy warriorra, akkor az sose hal meg, ha még figyel is rád, akkor te se.
BG-n a legtutibb dolog healelni :-) 10 esetből 11-szer megköszönik és nincs rajtad a nyomás, h muszáj életben maradnia a népnek :-))
Btw Holypriesttel (spirites) farmoltam enchantrecepteket. Na ez egy lol. Healer gearben valami 740 spelldam. A manaregen miatt nem kell inni, ha nagyon muszáj Lurker trinekt belőve és kész. Nagyon süti farmbot lett belőle :-))
Most már késő, de BC-ben szerintem butaság AH-ból öltözni. Annyi használható quest-reward van, hogy a pénznek jobb helye van máshol. (Nem véletlen, hogy a kék dropokat jobban megéri szétszedetni, mint eladni...)
Hát tényleg csak hasonló, mert nekem nincs 1000 goldom sem. Örökké csak költöttem a pénzt, AH-ból öltözős fajta voltam. :) Most nem költök semmire, hanem repkedek örömömben. :)
Na igen, hasonló cipőben járok, mint --dj--. Én is most lettem lvl 70 (/cheer) és a mount megvásárlása után nekem is maradt 1000 goldom, mint Lord Sage-nek. Persze én is szeretném a csodálatos cápasárkányt, csak épp 5000 gold (meg némi repugrind) elválaszt tőle. Úgy számolom, hogy a Blade's Edge-ben maradt kb. 10 quest + a teljes Shadowmoon Valley és Netherstorm tuti behoz legalább kétezret. Dropokból még 1000 (tegnap elment egy JC recept 300 goldért, ami Blade's Edgeben esett), LW-craftból ugyancsak 1000 gold bejön (kék leg armor elment 250-ért, amihez 120 volt a mats=übermák) mire megcsinálom az összes területet. A probléma az, hogy közben igen komoly kiadásaim is lesznek. Kara/Gruul-ból öltözködöm első körben, az epixxx-craft cuccokat vszeg kihagyom, mert nagyon drágák. Csakhogy a cuccokat be kell gemelni (egy normális kék gem 60-80g, meta meg 150-200), fel kell enchantolni (további csilliárd gold), a ruhát javítani kell, kell consumables, flaska, poti, stb. Valszeg én is barátaimra fogok hagyatkozni, hacsak nem esik pár drága epic drop.
PvP: Hülye voltam és nem tudtam, hogy a napi bg is ad xp-t. Azzal léptem meg a hetvenet. :D No mindegy. Friss 70-esként, kékben-zöldben a Bg eszméletlen szívás. Én kb. Fire Elementál segítségével tudok bárkit is megölni 20 percenként, ők meg engem két ütéssel csapnak le (8000 hp, 0 resi). Azért is mentettem el a screenshotot, mert ilyet többet nem fogok látni. Boldog lvl 69-es idők...
én se szeretek kölcsönkérni, már ezt is úgy ajánlgatták, hogy fogadjam el és végülis igazuk is lett, pillanatok alatt vissza tudtam adni, míg azért 1000g-t amúgy, már a normál questek legtöbbjét letudva, alig instázgatva nem nagyon jött volna be
Az ogrillához elvileg már csak egy nagy szörnyikét kell lecsapni, de nem találtam még hozzá társakat. A többit küldit nem néztem, gondolom az nem olyan húzós. De azért örömteli, hogy nem valami trükkös bossok voltak ezek. A Skettis-t pedig éppen tegnap vettem fel.
A pénz része az igazán nehéz ügy, mert nem vagyok egy kölcsönkérős fajta :), főleg, hogy visszadni is bizonytalan idő után tudnám, mert én is casual vagyok. Van, hogy egy hétig be sem logolok. Amúgy a questeket imádom, úgyhogy azokkal elvagyok. Aztán ha gyűlik pénz, akkor foglalkozom vele.
Magam sem hittem, de nem múlik a játék varázsa 70-en sem, de ez csak azért lehet, mert nem a tápolásért, hanem a hangulatért szeretem inkább.
főleg, hogy bizonyos helyekre nem is tudsz menni repülő hátas nélkül :)
Ha epic mount álmaid vannak és van esetleg valami haver, aki tud kölcsönadni, akkor érdemes meglépni, ugyanis egyrészt farmolásban is nagyon sokat dob, hogy gyorsabban érsz bárhova, másrészt, ami viszont a fontosabb, így tudod csak felvenni a Netherwing küldetés sorozatot, ami viszont brutál módon dobja a pénzt. Én 1000g-t kértem kölcsön, ami kb. 3-4 nap alatt meglett... Persze ehhez azért nem árt, ha van valami kezdőtőke is, hogy ne 5000g-t kelljen kölcsönkérni, de nekem csak a sima questelésből, szinte nulla instával, nulla farmolással is maradt a sima mount után úgy 1000g-m, aztán ahhoz még jövögetett egy adag, rengeteg a quest, érdemes csinálni :) Mondom úgy, hogy én mostanában hiper casual vagyok, heti max. 1 nap...
Nether ray-hez a Skyguardokkal kell repuzni, az egyik része ami simán kezdhető, az Skettisben van, Terokkar Forrest, ott egy kis beveztő után van 2 napi küldi, ennek a másik része Ogrillával együtt csinálható, csak ahhoz viszont van pár 5 fős előküldi, de utána két helyre ad reput egyszerre