Frappáns ruhakompozíció. Gondolom, templonyba nem illik benne c menni, mert nem kimondottan csendes öltözék, tehát kicsit zajos kombináció. Még buszra szállni is potimális lehet benne! Valamint a benne való eleséstől sem süketülne meg senki.
Bioclean Compost - A tökéletes komposztálás biotechnológiája! 100% természetes alapú készítmény
A komposzt növényi eredetű hulladékok és biológiailag bontható szerves hulladékok baktériumok és gombák által biodegradált végterméke, végső fázisban kiváló humusztartalmú talajjavító anyag. A komposztálást mint műveletet már a civilizáció hajnala óta ismeri az emberiség, de a lezajló biológiai és biokémiai mechanizmusok sokáig ismeretlenek maradtak. Az utóbbi két évtized kutatásai eredményeinek köszönhetően komoly előrelépés történt a komposztálás folyamatainak megismerésében, bár tény hogy mind a mai napig sok a homályos folt.
Nekem a gondolatmenet is vidám, mert mér pont FEKVŐRENDŐRT? Miért? Hisz n+1 év múlva bármit kitalálhatnak komposztolás céljából, amit kell csinálni a kupakokból, nemcsak fekvőrendőrt. Mondjuk kisszéket vagy kaparófát. De mér pont fekvőrendőrt???
Hulladékból már készítenek frappáns ruhakollekciót is. Úgy gondolo9m, hogy feletébb dekoratív.Mondjuk, mostanság nem annyira előnyös, mer nincs hozzá kesztyű, amibe pedig a celciuszok elleni védekezésül öltözni szükséges.
"...ukcve 76-99 év vagy pár év plusz-minusz és lehet komposztálni műanyagkupakokból modern fekvő rendőrt" - A testnevelési főiskolán kapásból megtanulnának hátast dobni a deliquensek ettől a mondattól!
Ma az ebédnél azt mondta Nándi, hogy mostmár annyira tudnak újrafelhasznosítani különböző hulladékot, hogy akár fekvőrendőrt is képesek belőle előállitani. Na ebből volt némi vitakonfliktus, mert én megkérdeztem, hogy hogyan ? Vagyis mondja el. De Nándi azt mondta, hogy azt konkrétan nem tudja. Én arra gondoltam, hogy használt műanyagpalackokat szorosan összenyomják és jó erős ragasztő közreműködésével betonosítják. Hiszen pl ha egy csomó hajszálat összefonnak akkor az akár egy dömpert is felbír. Csak ügyes technikával kell összefonni. Én amúgy nagy rajongója vagyok, ha a sok hulladékból lesz valami hasznos. Persze ehhez is kell energia meg villanyáram miegymás. De ha pl a komposztálás technikáját tudnák megvariálni a műanyagok világába, akkor az lenne ám a felfedezés. Persze lehet, hogy a tudomány ezt megoldja, de ma még csak álom. De ne felejtsük el, hogy Verne Gyula már megálmodta az ürrepülést pedig hol volt még akkor Gagarin? Tehát én azt gondolom , hogy ukcve 76-99 év vagy pár év plusz-minusz és lehet komposztálni műanyagkupakokból modern fekvő rendőrt.
Hát ez meglehetősen mókakólás. Nyugodtan használhatja tároló gyanánt is a személy az így bekövetkezett légüres teret - pzs, buszbérlet, személyes igazolványok, adó illetve tébé kártya, na, a kulcscsomó már lehet, hogy kipotyogna a has körüli tárolórészből. Főleg forgás fennforgása alatt.
áhh a Mester nyomalábába nem hanem lábanyomába se nem érek. van némi rálátásom a futballsportra régebben aszittem, de mamár nem. csak szurkolok ha van kinek. többnyire nincs sajnos ezér a külföldi személyeket figyelem ahogy szaladgálnak a lapda utánn de azéraz nem ojan.
na igen. ahogy teccik mondani. éngem is mindig a sárga irigység ha arra gondolok, hogy mijen jó lehet azoknak a külföldi személyeknek akinek a csapatja a vébén és ebén! a mijenk már nem hiszem hogy valaha látom, már a nagyok. az u20-nak tejjes szívből gratulállok, mer a bronzérem az bronzérem! szinte csoda!
én értem, hogy mit akart mondani a Mester ezzel a hasonlattal. én sem vagyok az a nagy focirajongó, mert sajnos nem sok rajongolnivalót adnak nekünk, de mindig irigykedve néztem 1-1 BL-döntőt, izgultam végig a VB-ket, és álmodoztam, milyen szuper érzés lehet annak a népnek, akinek a csapata nyer.hogy mi lenne, ha egyszer mi is átélnénk ilyet.
ezt a bronzmeccset sajnos nem láttam, mert itt a külföldhi országban még nincs tévém, de majd lesz. 55 év (!!) után szereztünk VB-érmet a fotballsportban, és én is csak kisgyermekkori emlékként őrzöm az utolsó versenyt, amikor egyáltalán kijutottunk. ugye nem kell 55 évet várni a következő éremig??