Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de sokszor azt veszem észre, hogy nem tudok egyszerre a látványra és a hangra figyelni. Nem kifejezetten SzT-re gondolok, elég, ha nagyon szép természeti képeket mutatnak a tévében, már nem is tudom, miről beszélnek közben.
Piros fürdőköpeny kék megkötővel? Valami olyasmi, az biztos. A lényeg: Hajrá Csepel! Ezt mint HanzimániÁkos öttusarajongó mondtam. :-)
Naná, hogy érdemes! Végre láthatjuk valamiben a mi Tiborunkat! Legközelebb Téged is beszervezünk, jó?
Utólag is boldog névnapot! Ezek szerint Te nem láttad a műsort?! Én felvettem videóra - az érdekes részeket: Szervét, Kulka, Csengery Attila, Cotton Club Singers, Pécsi Sasok. Össz. 10 perc a 2 órás műsorból.
Szia,
Én tegnap már másodszor láttam a filmet, és határozottan állíthatom, h. érdemes megnézni... SZ.T-rajongók sokat nézegethetik a filmben és hallhatják bársonyos hangját két nyelven is... Piros fürdőköpeny kék megkötővel?
Juj, és én ezt a filmet fogom látni fél 7-től!!! :-)))
Eszterről eszembe jutott a Névshowr c. igen színvonalas műsorka, amiben SzT volt az egyik vendége... Nekem is énekelhetne valamit olaszul névnapomra, igazán! Júliusban tartom, de a kedvéért szívesen előrehozom holnaputánra! :-)
köszönöm, hogy engem is megemlítettél ,mint SzT rajongót. Ez a minimum, ha már életed kockáztatásával velünk offoltál! :-)
A természetessége az,ami kiemeli őt a többi művész közül. A színpadon is ettől szeretem: hihetetlenül hiteles! Eddig 3 darabban láttam, de mindegyikben ő maga volt az írók által megálmodott alak. Büszkék lehetünk rá, hogy ő az idei Súgó Csiga-díjas! (lehet, hogy rosszul írtam a díj nevét)
Hozzál csak nyugodtan sok képet róla, itt aztán tényleg szívesen látjuk őket!
Azt hiszem, ezt fogom a személyimbe tenni, ha neki is találok benne helyet...
Bizony ám! CC először fogja moziban látni SzT-t! :-) Amikor harmadszor látta CF-et (Colin Firth, akire a nevét alapozza) a BJD-ben (először topiclakók társaságában), hangos sóhajtozásba kezdett bizonyos jeleneteknél... Tudjátok Ti, mit vállaltatok, amikor velem összeálltatok?
a "Wow!" tényleg Vincere tulajdona, tehát nekem valami mást kell kitalálnom. Talán a SztT-től hallott "Jézusmária!" vagy "Jézusisten!" megtenné, de már megint nem vagyok biztos benne, hogy ezeket a jelzőket használja az Emberbarátban - újabb ok, hogy harmadszor is megnézzem. Hiába, nem tudok a jelzőire figyelni, sőt még az anagrammáira sem!;-) (Bár, egyet megjegyeztem: e dal infámis e cécóra!)
Uhuhuuuu!!! - ez lennék én és a reakcióm a képre.
Sziasztok, topiklakók! Csatlakozom köszöntésetekhez! Örülök, hogy máris ennyien vagyunk!
Én csak nemrég tudtam meg, h. a CSillagkapuban szinkronizált, de nem is láttam egy részt sem. Én valamelyik topicban olvastam már róla, de a sorozat már akkor is elérhetetlen volt számomra. Azt hiszem, ilyesmit csak miatta néznék (ahogy az Andromédát Kálid Artúr és Kőszegi Ákos miatt).
Végre elfogulatlanul írhatok úgy színházi beszámolót, h. nem gáz SZ.T-t dícsérni... Ugye milyen jó? Mehetünk köszönetet mondani a minket külön topicba üldözőknek! ;-)
A mi Tiborunk természetesen zseniális benne, nagyon ráillik a férfias, macsó olasz don szerepe, akire ha ránéz egy nő, már érti, miért született nőnek... Veletek is megosztom, amit akkor Vincerének mondtam: minél több darabot megnézek, annál több mondat marad belőlük a fejemben és a legváratlanabb helyzetekben jut eszembe. Itt pl. az, amit SzT mond az Emberbarátban a barátnőjének: "Utálsz nő lenni és mégis az vagy."
Értelmi színvonalamat mutatja, h. a szünetben CC döbbentett rá, h. micsoda kapcsolatom van a darabbal: SZ.T. Viktóriáért van oda a darabban, és sokszor áhítattal mondja ezt a nevet, ami az én e-mail címem is :-))) Nekem pedig akkor esett le, miért gondolta Ananova, hogy Téged Vikinek hívnak... addig azt hittem, csak félreértettem.
Nekem is van dicsekednivalóm: a darab végén SzT elájul, amikor meglátja egykori szerelmének fényképét. "Zsuzsanna!" - kiált fel. Nos, ez az én bérmakeresztnevem. :-) Egyházi ügyekben járatlanoknak elárulom, hogy ezt a nevet én választottam magamnak bérmálkozáskor és egyetlen polgári életben használatos hivatalos papíromon sem szerepel.
legközelebb a 2. sorból nézzük (most a 8. volt), h. minél közelebb legyünk hozzá... Ana is jön ám! :-) Egyéb jelentkezők? Lehet, hogy addigra annyian leszünk, hogy kibéreljük az egész színházat?! A Radnótinál ez nem is olyan nagy teljesítmény, hajrá!
Én csak nemrég tudtam meg, h. a CSillagkapuban szinkronizált, de nem is láttam egy részt sem. Nem hallottam, h. másban is szinkronizálna, pedig nagyon szép és férfias hangja van, igazán felfedezehtnék már ezen a területen is.
Végre elfogulatlanul írhatok úgy színházi beszámolót, h. nem gáz SZ.T-t dícsérni... Majd a színházas topikban megírom a többit...
Szóval CC-vel pénteken láttuk az Anconai szerelmeseket a Radnótiban. Aznapi nagyon-nagyon rossz kedvemet sikeresen elűzte, igazi felhőtlen szórakozás minden egyes perce. A mi Tiborunk természetesen zseniális benne, nagyon ráillik a férfias, macsó olasz don szerepe, akire ha ránéz egy nő, már érti, miért született nőnek... Értelmi színvonalamat mutatja, h. a szünetben CC döbbentett rá, h. micsoda kapcsolatom van a darabbal: SZ.T. Viktóriáért van oda a darabban, és sokszor áhítattal mondja ezt a nevet, ami az én e-mail címem is :-)))
Lényeg az, h. teljesen lehengerlő SZ.T. minden szempontból, legközelebb a 2. sorból nézzük (most a 8. volt), h. minél közelebb legyünk hozzá... Éljen Szervét Tibor!!!
Annyira örülök ennek a topicnak és köszönöm kedves CC,hogy engem is megemlítettél ,mint SzT rajongót.Legutóbb a Showderben láttam a mi kis kedvencünket,és valahogy még aranyosabb volt,mint amire számíottam.A természetessége az,ami kiemeli őt a többi művész közül.És persze remekül fogalmaz,nagyon választékosan beszél és folyamatosan,ami szinén nagy erénye egy színésznek.De ami a legjobban tetszik benne az a sármja és ezzel együtt a személyisége.Az Ancónaiben pedig zseniális!Kár,hogy a nyáron nem láthatom őt semmiben. :-(
És mit szóltok a szinkronszerepeihez? Nem tudom, kinek miben kölcsönözte a korábban a hangját, de amit a csillagkapuban Jack O'Neillként nyújt, az fenomenális! Csak az "eredeti", Richard Dean Anderson sármja és szarkasztikus humora hasonlítható hozzá. telitalálat, nagyszer?, csodálatos, kár, hogy a tévé most nem adja. :((
Én még nem láttam semmiben, csak a Valami Amerika bemutatójában, azóta tetszik nagyon, a nevét is csak most tudtam meg, a Fábry-előzetesből (a műsort sajnos nem láttam).
Majd számoljatok be a darabról, légyszi. :)
Herendi Gábor a színészválasztásról:
ˇ"Szervét Tibort a Radnóti színpadán láttam, az egyik legjobb színészünknek tartom, mégsem látni szinte soha a mozivásznon. A színészi kvalitásai mellett óriási szerencsénk, hogy remekül beszél angolul, ez elengedhetetlen “kelléke” a filmbéli szerepének."
Jó ötlet elmondani, honnan is ismerjük. Én 1993-ban láttam egy tévéközvetítésben, még Miskolcon játszotta Cyranot. Akkor is nagyszerű volt, természetesen! TERMÉSZETESEN "játszott", ezt szeretjük benne. :-)
Együtt láttam Vincerével 4-én a Ványa bácsiban (életemben először élőben), 5-én és 20-án az Emberbarátban (de jó!), ma megyünk az Anconaira, hétfőn pedig először fogom látni a VA-t. Éljen SzT!
Biztos sokan láttátok tegnap a Fábry-showban, ahol többek között megtudtuk, h. volt bérlemény-hasznosítási csoportvezető (?) is... Azért örülök, h. időben rájött, mi is az ő hivatása!
Végre valami jó is történik életem legrosszabb napján.
ON
Új emberek kedvéért. Szervét Tibort 3 éve láttam először a Ványa bácsiban, amit pár hete másodszor is láttam. Azóta vagyok rajongója, és idén szerencsére több alkalmam is volt őt látni. Pl. az Ericsson Stúdióban az Emberbarát c. darabban kétszer is, emellett természetesen a Valami Amerikában, amit hétfőn nézek meg másodszor. Ma pedig az Anconai szerelmesekben!