Paksra terveztek menni (nem a Magyra Kupára:), hanem majd a bajnokira? Oda azért én is mennék már... természetesen Norrisszal visszük a pirót, hanggránátot.
Nemcsak te voltál ideges és dühös, de ezt a topicot nemcsak mi olvassuk feltétlenül, mégse menjünk le legaljába és NS focicsürhe szinte, mert az ide írókra nem ez a jellemző.
Soma a juniort rég kinőtte, neki komoly percek kellenének bajnokikon ha akarunk valamit a 3-as poszton, főle ha Swanston elmegy a nap felé, pár perc pihenő helyett. Drahos is gyenge volt, mondjuk neki komoly hullámvölgyei vannak ez nem lep meg, Szikó pedig 14 perc alatt nem tudja megváltani a világot. Kornél és Nikola is hiányzik az aktív rotációból.
Chris Dunn, aki dícsérhető, rajta nem múlott, meg Marco-n sem, de őt meg a padon felejtettük Dávid miatt, aki Austin, Grebenár mellett már nem tudott úgy virgonckodni, mint Idlet nélküli Ase ellen. Ronca pedig beleszürkült a mezőnybe.
Összességében én is úgy vélem a középszakasz papíron!! legkönnyebbnek tűnő idegenbeli meccsén sikerült kikapni egy sztem nem is jól játszó Mte ellen, de nekem ez a véleményem.
Az Alba ellen kutyakemény lesz, nem azért nyögvenyelősen nyertek a Berény ellen és egyszer már legyőztük őket, hanem mert mindenképp megakarják mutatni, hogy csak kisiklás volt a korábbi.
Egyetértek veled,csak nagyon felhúztam magam a látottak alapján.Ha ezt itthon játszottuk volna,akkor nem mondom 2x,hogy lett volna füttykoncert.Korival mi van?Nagyon gyenge a kispadunk.Sziko 0 Soma meg nem felnőtt szint még :(
Nunnery sztem is picit tényleg nyugodj meg, fújd ki magad, aztán folytasd finomabb stílusban, mert mindenki csalódott és dühös a meccs miatt, de mégis normálisan próbálunk írni. Köszi.
Azért Norris a 2. negyedben feljött a Körmend, de attól még odáig a mi akaratunk érvényesült, nem értek veled egyet abban, hogy nem érdemeltük volna meg. Sztem jobban is játszottunk már írtam is, az első félidőben.
A 2. félidőben dekoncentráltakká váltunk és felesleges rossz dobások, eladott pl. Swanston 1/8 tripla, Marco mellőzése, amikor Shaw feljavult, rossz védekezésváltás pl. zónára.
Ebben Ádám is vastagon benne, mert a Körmend dobóteljesítmény 1/12 után alaposan feljavult, azt mégsem várhatta, hogy végig homályokat dobnak otthon. Mondjuk Kuttor is csak most tud villogni..
Nagy csalódás, hogy hagytuk kiénekelni a sajtot a szánkból, főleg, hogy ismét volt szurkolói busz, akik előtt kalap le többször is lehetett hallani hangjukat.
Azt hittem pörögni fognak itt a hozzászólások,de látom,hogy itt is olyan 2szinházi élet van mint a csarnokba,kivételt azok hoznak akik meccsen is kinyitják a szájukat!Hát ez is szégyen!!!
A stílusért bocs,de egy tény ilyen játékot idegenbe nem akarok nézni,főleg nem pénzt adni érte!!!Ez szégyen volt amit ma leművelt a csapat!!!Az meg h a klub ingyen vigyen meccsre ezek után minimum azoknak akik ilyen körülmények közt Útviszonyok) elkísérték a csapatot!Ne engem vigyenek,haenm azokat akik ma szó szerint kockázatot vállaltak a csapatért hogy elmentek idegenbe miattuk.És ez a nem mindegy!!!
Ádám a legjobb 4-be várja a csapatot!Hát nem tom hol álmodta ezt,mert ha ilyen lazán nyerhető meccset így el tudunk baszni akkor nekünk nem jár meg a legjobb 4-be kerülés.Épp ezt a meccset tartottam idegenbe az egyik hozhatónak.Hát erről ennyit Kösz fiúk,szép esténk lesz megint!!!!!!!!!!!!
Azért hanyagold ezt a stílust, nem kéne ezt itt felvenni... Az meg milyen már, hogy nem megyek idegenben, meg hogy jobb is, de hogy legközelebb vigyen ingyé' a Klub...
Hát igen, sajnos gratula jár a Körmendnek, nem adták fel, és egy hihetetlen tripla záporral megnyerték a mecccset. Amihez persze kellett a mi "védekezésünk". Igazából csak az első negyedben voltunk jók, a többiben mind a Körmend, a végén pedig át is gázoltak rajtunk. :(
Mennyivel kapunk ki az alba ellen??Szerintem sima zakó lesz. A retkes tetves életért nem lehetett odabaszni 3-om kibaszott nagyot Show vagy h a faszomba kell írni kezére??Ilyenkor nem lát az edző??Én a helyébe beküldtem volna vissza Somát h répázza szét azt az ugri bugri majmot,a fault az max 2 pont nem 3 Szégyen gyalázat volt,pofáncsapva a közönség újfent aki elkísérte őket!!! A retkes fasszopó életbe bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Istenem ,de jó h nem volt pénzem elmenni .Innentől ha lessz akkor se megyek idegenbe soha ebbe a szezonba az tuti!! Ádám ritka szarul meccselt a végén,ennyit a biztos győzelemről.Már bánom h nekiálltam nézni a meccset,mert amíg nem néztem addig 12 volt közte
Bocsa a stílusért,de ez felháborittó amit művelünk,újfent. Akkor két meccsel fog legalább elégtételt venni a klubb és elvinni minket ingyen idegenbe :)