Nezegetem a feliratot:
Kedves emberek! Csütörtökről péntekre virradó éjjel és hajnalban ne keressék kitűnő Indexüket, mert szervereink nem lesznek elérhetők. Éjjel egy órától költöznek szegények. Reggel hét órára minden teljes fényében működik majd, ismét. Reméljük. Türelmüket előre is köszönjük!
az Index.hu Szerverköltöztetés-kommunikációs és Türelemkérő Főosztálya
Ilyenkor kellene lementeni a forum szoveget.
Mert jovo heten jol jon majd, mikor kerik a t. forumtagokat, van-e vkinel egy kis darabka....
Nem is tudom mikor lattam utoljara egy olyan jo reszt, mint ez az utolso volt!
Egyebkent jol emlekszem, ha ugy emlekszem, hogy amikor regebben vagy haromszor lattam ezt a sorozatot, akkor csak a 20. reszig adtak?
Szeretnék emlékeztetni mindenkit arra a tényre, miszerint a személyzet Őméltósága utasítására Miss Cissy-re adta a voksát, és hát Miss Cissy a munkáspárt színeiben indult. A tények makacs dolgok, én mindig azt mondom.
"NEM VAGYOK HÍVE A KÉNYEZTETÉSNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!---Ez a legdurvább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Stokes ezzel elárulta volna,hogy ő Ivy apja!KÖNYÖRGÖM,EHHEZ MÉG AZ ELSŐ 20 RÉSZ SE KELL,HISZEN EBBEN A JELENETBEN TAGADJA LE IVY AZ APJÁT!!!!!!!!!!!!!"
De akkor az eredetiben mit mondott Stokes?
"SZÓLOK A PAPÁNAK---MABEL NEM TUDJA,HOGY STOKES IVY APJA!!!!!!!!!!!!!!!"
Igaz, de itt mi volt az eredetiben? Ez nem fordítási, inkább dramaturgiai hibának tűnik.