Mivel leány, könnyen rá lehetett venni (nehogy a ruhája piszkos legyen), így száraz időben az ajtó könyöklőre és az ülésére "támaszkodva" libben ki, befele nem olyan vészes nálunk. Ha dzsuvás az idő, általában ki-beemelem ... gyerekzár amúgy is van, a művelet felügyelve történik.
Esetleg vmi öntapadós vagy kétoldalas ragasztóval felrögzített csík? Lehet, hogy mire kitaláljuk a tökéletes mgoldást, felnőnek ... :-)
"Az importőr az első tizenkét hónapban valahol két- és tizenkétezer közötti értékesítést remél. Nem félnek attól, hogy a Logan kiszorítaná a Thaliát a hazai piacról, szerintük a két autó más kategóriában versenyez. "
Értitek? Nem egy kategória! Bár remélem, hogy ezt úgy értelmezik, hogy a thalia van a magasabban! :)
Erre én is felhívom a figyelmét -főleg egy nagyobb esés után-, de szegényeknek a méretükből adodóan nem egyszerű a ki-be szállás. Valami gumi csík kellene oda, de hogy mi azt még nem tudom.
Tudva a logan árát szerintem nem igazán rontja a helyzetünket. Az alap thalia már magában többet tud, mint a felszereltebb logan. És arról nem beszélve, hogy hiába a renault neve alatt fut, mégis csak egy dácia.
Nekem nincs, de amiket láttam, az inkább optikai tuningnak mondható, meg a küszöböt védi a ki-beszállás sérüléseitől (karcoktól). Csúszásgátló szerepe nen nagyon van. A picilányt hamar megtanítottuk, hogy ne nagyon lépjen a küszöbre ...
Nem tudom rajtunk kívül még hány szegedi, vagy környéki van, de lehet, hogy ha a vidéki városokat vesszük csak figyelembe, akkor előkelő helyen vagyunk mostmár létszámilag.
Körkérdés:
Van-e valakinek küszöbvédője? Ér-e valamit? Nekem arra kellene vmit kitalálni, hogy ha a gyerek száll ki -mivel rálép a küszöbre- ne essen ki rendszeresen, mert csúszik. Ez főleg esőben nagy élmény, mert akkor rendesen csúszik, és persze a legnagyobb sárba.
Dieselnek köszi az infót hát haggyöjjön az a rendszámkeret írj fel a listára!
A hőmérő alkatrészeket g45 és mollaci nyerte amint előkotortam a garázsból postázom:)
A téligumival kapcsolatban tökéletesen egyetértek gabocsigával hogy inkább 1-2 ezredessel drágább legyen az a guma de megbízható Nekem tavaly lett feltéve NOKIAN WR 175/65/14 Naon jó!!!!!!!!!!!
A szegedieknek még azt is elárulom, hogy a kocsi egy olyan eü. intézmény udvarán áll, amely mostanság sajnos sokat szerepel a helyi sikoly címlapján...
Nálunk is ez volt a családi flotta 1 scenic, 1 thalia. Mivel annyira szerettük a scenicet, gondolkodás nélkül jöhetett -férjem tanácsára- a thalia. Bár én azt a sok hasonlóságot azóta is keresem :)))
barna, a Barumot felejtsd el, ha sokat jarsz az autoval telen is, nem tul jo minosegu, mondhatni egy hanincsmasezisjo kategoria... persze megint penz kerdes minden, de erre erdemes aldozni inkabb...
A Continental es a Michelin, jo valasztas, a gumisokbol 10-bol 9 ezt ajanlja... Ha van turelmed es erdekel rakerdezek meg a gumi dologra ismerosnel, a Michelin 15"-os valtozatabol 23 korul tudott hozni, tehat lehet a mi 14-esunkre is lesz olcsobb, mint 19e...
Rendes piros ez, csak kicsit borult volt az ég és alulexponáltam a képet...
Már van benne kb 22 km, a feleségem sikeresen átutazott ma vele a Tiszántúlra ... .-)) (=Újszeged)
Anno én is néztem, de azt vettem észre hogy a futofeluletvastagsag változo.
Ezt ugy tudod teszteni, ha a gumi belsejeben vegighuzod a futofeluleten a kezed, és ha hullamokat erzel (nem szabályosat) nem szabad megvenni, mert szetrazza a futomuvet, nem lehet kiegyensulyozni, es elobbutobb szalszakadt lesz.