ANYU!
Te meg told már oda az egered a felirat fölé és döbbenj már rá, hogy az egy link, ahonnan az mp3-at letöltheted :)
Ha mutatsz nekem itt másik olyan hozzászólást, ahonnan ezek a számok letölthetőek Én elhozom a Guns Magyarországra...
A N Y Á Á Á Á D! Ez k@rvajó! Nagyon tetszik a kezdő zene! Nem lehetne a számot kicsit tovább nyomatni? Átnézem a topicot, csak mert én is bírom a Guns-ot :-)
KomWARRIOR!
Letöltöttem egy Brian May interjút, amiben a Guns-al való együttműködéséről beszél.
Azt mondja, hogy 3 számban működik közre azért, mert Buckethead eltűnt néhány napra és nem volt, aki pótolja, ezért Axl megkérte erre a szívességre.
Olvastam ezzel kapcsolatban egy helyen a neten. A szóvivő azt mondta, hogy Axl és Brian May együtt dolgoztak a Chinese Democracy albumon, de azt, hogy ebből mennyi kerül majd fel az új albumra, még nem tudta.
Ez a szám viszont biztos, hogy ott lesz:
The Blues A Rock in Rio koncerten vették fel, érdemes meghallgatni! The Blues
Az It's so easy-n egy EMINEM pólós emberkét akart kiemeltetni egy szekuritis emeberrel a közönségből, nem tudom, sikerült-e, csak a hangfelvétel van meg...
Megnéztem a jelenetet, jót derültem rajta:)
Axl mindig is ilyen volt, könnyen felkapta a vizet pl. most a Rioi koncerten is kidobatott valakit az It's So Easy közben. Nem tudom mit vétett az ujságiró, és hogy jogos volt e a felháborodás de azért ugy konnyű erősködni, hogy ott áll mögötte az egész rendezői gárda meg a közönség. (Ha lenne velem 20 kidobóember akkor én is nyugodtan nekiugranék annak aki baszogatna engem)
Ettol függetlenül Axl a király:)
Na gyerekek itt egy igazi kuriózum. Erre évről-évre rátalálok és minden alkalommal letöltöm.
Ez egy videorészlet a St. Louis-i koncertről, amikor Axl leugrott a közönség közé és megpakolt egy újságírót. A file mov kiterjesztésű, de működik. A kép alatti linkre jobb klikk,
"cél mentése más néven" és már lent is van. Kép a videoból:
Valamelyik koncerten valamelyik számuk elején (asszem Motown Junk) meg nemrég a Sweet Child Of Mine kezdőgitárját nyomták vagy legalábbis erősen arra emlékeztetett..
Én meg már azt hittem, hogy valami szellem aktiválta a gépben a Sweet child-ot...:-)
Tetszetős az ötlet, csak zavaró, mikor már 10-edjére megy a tödidödötidütidü...
Még a végén én is megbütykölöm, csak nem akarok emiatt wav-ot feltölteni...
Nem tudsz esetleg valami helyet mondani, ahol vannak más számok wavban?
Ha valaki esetleg még nem találkozott volna vele, akkor megtekintheti a "Chinese Democracy", a "The Blues"és a "Madagascar" cíművadonatúj számokat, amelyek a januári Rock in Rio koncerten készültek!!!
www.gnrdownload.fs.st
Lemez valószínűleg csak október-november tájékán...