A 190 ezres Adria-val csak az a baj - hogy nyárára nagyon össze kéne barátkozni a családdal, akié a bódé.
Ugyanis ott kéne tölteni az egész nyarat Balatonvilágososn (nem rossz hely, csak messze a víz) - mert a bódénak se alváza se vonórúdja, se tengelye...de még kerekei sincsenek.
Anno lekapták a bódét az alvázról - és Poclain-daruval szépen beemelték oda, ahol le van fotózva.
Hát a mai termés nem rossz. Mi az kitört a válság? Ilyen olcsók bódék,kéttengelyes 6 méteres sem adják rossz áron. Már én sem igazodok el a bódék áraian. GPS: Jobb, ha pihensz, ne hogy guta ütést kapj. :)))))) Szólj az ismerősödnek, van ocsó nagy bódé..
Szép napot! Bocsi hogy eltüntem bár nem egy nagy név vagyok a topic történetében. Tegnap sikerült a szerződéskötés,ma irják a nevemre a lakót és kb. egy hét és a piszkos anyagiak is rendeződnek. valahogy csak kibirom.
Jó hireim vannak a biztonsági fejjel kapcsolatban a Magyarszéki kereskedőnél 15e forintért van több féle tipushoz a régebbiekből. nem mai dizájn de ugyan azt tudja. felhatalamazott, hogy közkincsé tegyem a telefonszámát. A tengely átmérőjére van szüksége és akkor tud adni. Azt mondta több darab van neki még a keletiekhez is.
telefon: 0620-9893775 Beszélje meg, akit érdekel én a jövő hét vége felé megyek le és ha kell a pestieknek felhozom. A lóvét rendezzétek vele valahogy.
Ha egy kicsit hamarabb tudom,akkor Demjént ajánlottam volna lakás (ház) vásárlásra. Egy év alatt a duplájára mentek a telek és ingatlanárak.....befektetésnek sem lett volna rossz.
Akkor én most bevallom!Én akkor voltam ott először amikor még azok a randa kerítések az erdőben voltak.Nem volt senki korlátozva oda ment ahova akart és 170 Ft volt egész napra a belépő.És abban az időben 125-ös torinói Fiatom volt 1300-as kormányváltós.
Mondhatnám úgy is,hogy nem nagy!De én látom rajta amit akarok.Ott állok az ereszcsatornamaszírozókifolyásolócsőő alatt a patakmederben.A mészkupac tetején meg mészdarabokkal terelgettük a forró vizet,hogy amikor odaér a gödörbe amiben ültem ne legyen olyan forró,mert a sok kanyargástól addígra kicsit lehűűlt!Csak jutna eszembe,hogy kinél laktunk többször is ott Egerben.Ő is Gyula és tojásokkal foglalkozott.A fürdőtől nem messze laknak egy kis utcában.
Kereskedésbe beadtam a Vanettet...... Fél éves Hiace..., abs, stb..... Télen jeges úton kijött elém egy wartburg combi....... Bal elől jöttek.... Jobb oldalt mély árok...., de nem is kanyarodott volna a jégen.... abs-el kombinált egyenes futás a jégen , telibe a wartburgot.... valami gazdaságos totalcar...... vissza a kereskedésbe, visszahoztam a nissant :)
Hát azt sajna még neem!De neked amúgy is mindegy,mert tatarozod a bóódét.Bár a T4-el is tudsz kamperozni.Abban bőven lehet aludni.
Jut eszembe:a Hiace-val mit csináltál?Hogyan csuktad össze?
Én a Vanettet egyszer tetőre dobtam,mert siettem!Na ott nem segített volna sem az ABS,se tolatóradar se semmi!Talán a klíma,mert akkor kivert a víz!Esetleg a magassági kormány.Mondjuk az félig meg volt csak nem húztam fel eléggé...