Hát meg vallva már én is nagyon várom , hogy kamperolhasak. De egyelőre nem akar kitörni a jó idő. Pedig már benne lennék, egy közeli két napos kamperolásban is. Gondolom a kollégák is így gondolják!!!!
Hát igen sok öröm némi nyűg de ez az élet. A kicsik mikor meghallják a lakókocsi szót már kérdezik Apa mikor megyünk a Dunára a nagyokat most a szerelemmel és egyéb az élet súlyos dolgaival vannak elfoglalva.
Szerintem egy ekkora értékű és részéről nulla befektetés mellett bevitt lakó esetén,na meg gondolom számlát se adott mellé bőven elég. A külföldi lakókon szakitanak ők nagyot.
Jó dumcsizhatunk bár én nem tudok tenni az ilyen ember ellen,remélem nem azok közül van, akiket ismerek Nem a haszont sajnálom tőle,hanem az elvet, hogy nem elég neki a ha jól számoltam 90 ezer. A 38-40 ezer az teljesen korrekt, még a 90 is,mert hát nekik is sok rezsijük van. Nade 190 ezret egy ekkora értékű lakon az görénység. Fogjon az egymillióson vagy a kétmillióson ennyit.
Jövő héten csinálok a szerelvényről egy képet nektek és ha hazaértem jöhet a buhera,hogy felkészüljek és leellnőrizzek mindent. Sőt azt terveztük az asszonnyal,hogy kiszaladunk a dunára egy éjszakára merthát lakva ismeri meg az ember a dolgot. Remélem az új lakó és az új környezet miatt a kicsik a saját ágyukban akarnak aludni,mert őszinte leszek elegem van a gyerekágyban alvástól.
Engem azért nem zavart hogy költségekbe vertem magam .Mert láttam hogy akarják átbaszni a két időst .De szerencsére nem sikerült. De kitudja hány embert basszot igy át. A kereskedő címét nem akarom kiírni .De ha netán valamelyik talin találkoznánk szívesen elmondom.
Nem tudom melyik kereskedő volt de szerintem miután igy megbukott rá kellett volna tenni a 270-re. lett volna miből. 70 évesen én már nem törném be az orrát, de a leendő unokámmal biztos megtöretném az agyát a girnyónak.
Persze nem szentéletűek és nem is ingyen csinálják. A tisztességesnek vélt arányt kell eltalálni,hogy mindenki elégedett legyen. Azokon a kereskedőkön szoktam kiakadni,aki hirdeti,majd az első telefonra elenged 100-at. na azokhoz tutira nem megyek, mert általában olyan hiba van ami miatt nem ér annyit a cucc, de még a felét sem.
Én tavaly bódészerzés ideje alatt, beszéltem 80-éven felüli házaspárral árulták a lakójukat. Bizony sajnálták nagyon, hogy meg kell válniuk a lakótól, mert ki öregedtek. Azt mondták, hogy már 30évesek voltak mikor vették az első bódét. Azóta mindig bódéztak. Nem is volt rossz bódéjuk Hollandiából került be a kereskedésbe onnan vásárolták. A bódét egy 1,3-as 60 LE Favorittal huzigálták. Képzeld egy lakókocsi kereskedésbe adták be Pesten,270ezerért a kereskedő 350 ezerért árulta. Én egy réggebi hirdetésben olvastam Onnan tudtam meg a telefonszámukat. Mikor felhívtam őket azt mondták hogy még nincsen eladva. Sőt a kereskedő hívogatta őket hogy a lakójukat esetleg 170ezerért vinnék el tőle. Abban egyeztünk meg menjünk fel Pestre a lakókocsi kereskedésbe és nézem meg ha kell 270ezerért ajkkor majd ki hozzák a kereskedőtől. Fel is mentünk meg nézni elég jó állapotban volt. Utána meg beszéltük, hogy meg vesszük. Papa ment is érte a lakókocsi kereskedésbe hogy el hozza .Igen ám kiderült, hogy a lakókocsira már foglalót vett fel a kereskedő és 360ezer volt a vételára. Ekkor jöttek rá hogy a kereskedő hogy átakarta őket verni Mert nekik csak 170 ezret mondott. De így meg kapták a 270ezret a bódéért. Igaz én felesleges költségeknek tettem ki magamat, de legalább szétnézhettem a bódék piaci áraikon. Onnan már tisztában voltam, hogy egy bódé mit ér a piaci értékén. Úgy hogy innen tudom a kereskedők, milyen zsiványok tisztelet a kivételnek.
Igy van nem rossz ár és azt mondta a vékonyabb tengelyű quickre meg a bastei-re is van vonófeje. Egyébként egy egész raktárnyi egyéb alkatrésze tartozéka van ugyhogy bármivel kapcsolatban felhívhatjátok. Egyébként van neki öreg olcsó lakókocsija is.
Biztos későn érő tipusú emberek,de bódézni sohasem késő. Különben is ha magamból indulok ki amikor idős emberek érkeznek automatice segitek a beállítgatásoknál a kulimunkában. Remélem ha öreg trotyi leszek nekem is segítenek a fiatalok.
A 190 ezres Adria-val csak az a baj - hogy nyárára nagyon össze kéne barátkozni a családdal, akié a bódé.
Ugyanis ott kéne tölteni az egész nyarat Balatonvilágososn (nem rossz hely, csak messze a víz) - mert a bódénak se alváza se vonórúdja, se tengelye...de még kerekei sincsenek.
Anno lekapták a bódét az alvázról - és Poclain-daruval szépen beemelték oda, ahol le van fotózva.