Azért nyitottam meg ezt a topic-ot, mert nem látom jónak ha pl.: készítünk egy olyan képet amin egyszerre több jármű is rajta van és 50 topic-ot teleteszünk azzal, hogy bocs az OFF-ért és ugyan az a kép.
Tehát ez a topic legyen az a topic ahova az ilyen együttállásokat, sőt psz.-ilag a testvérképeket be lehet tenni.
Üdv. Szili_V43 330
Tegnap tettem egy szép kis körutat, így megosztom veletek az általam látott együttállásokat képek formájában. :-)
A 1201-es Szili ázik az esőben a 040-es Usgyival karöltve Szegeden.
"Együttállások együttállása", vagy úgyis mondhatnám: mozdonyromantika a Keletiben tegnapról. :-) A 1144-es Szili kéz a kézben az esőben a 1145-ös már V6 fővizsgás Szilivel, ami IC-fordában van.
V43 1101 és V43 1296 tegnap délután a Keletiben.
V43 1041 és V43 1306 ma reggel Miskolc-Tiszain.
Kicsit off-topic:
Három BRKS-mozdony ma Bánrévén.
Bzmot 247, V43 1051 és M41 2304 ma kora este Szerencsen. A Bézé Abaújszántóról érkezett, a Szili Miskolc felől jött nyíregyi Bp vagonokkal 5116-os szerelvényként és ment tovább Nyíregyre, a remot Csörgő pedig áll rá a szombathelyi gyorsra (594), hogy indulhasson Sátoraljaújhelybe (5914).
:-) A vasút nem kiállítás. Én magam nem szoktam szólni senkinek, hogy álljon ki a képből, hanem türelmesen várok. Ha fotózok többnyire úgyis van időm... Előfordul, hogy észreveszi, hogy fotóznék és önként arréb lép és megköszönöm. Maximálisan elítélem, aki durva ordenáré módon hajtja el az utast(amit a példádban is említettél), csak azért, mert fotózni akar...kicsit röhejes a dolog számomra.
Szerintem nem baj, hogy ott van, a kép így is nagyon szép lett, a vonatokon pedig emberek utaznak, így szerintem szerves részei egy képnek. Ha már itt tartunk, azért nem szeretek fotós különvonatok kedvéért elmenni fotózni, mert nem bírom az "ájjá' ki a képből vaze'!" stílust (persze az udvarias felkérés más) - pl. az egyik tavalyi királyréti gőzösözésen nekem égett a pofám minden bunkó vasútbarát nevében, amikor pár kretén (nem tudom hogy hány milliomodik ugyanolyan fotója kedvéért) eszméletlen tahó módon zavarta ki a képből a kisgyerekes anyát gyerekestül, mert mit képzel a puruttya, hogy van pofája megnézni kívülről is, hogy füstöl a gőzös... hát azt hittem hányok... (pedig ugye, a kisgyerek lehet, hogy életében először látott gőzöst és ki tudja, mikor fog újra látni működés közben). Szóval szerintem ne bánkódj a bunkó csóka miatt, legalább van utas is a képen. A kiakadásom pedig nem Neked szólt, nehogy magadra vedd! Üdv.