Na....!!! Ez már igen! Egy napig nem vagyok itthon és már alig tudom visszavezetni a listát.Jól beindultatok és ez már nagyon jó. Egyébként mindenkinek üzenem, hogy nem vagyok feljelentgetős "banya", soha nem zavart a Sziget, csak a téma végett dobtam fel. A Semsey-park sem zavar, én is leszoktam menni, mert itt van mellettünk...Szeretem a zenét, de néha azért jó a csend is. Előfordul, hogy zavar ha hétvégén kalapálnak, fúrnak,-de még ezt is megértem... Más: na ne mááááá......, nélkülem akartok bulizni, meg randizni a Petőfi tanyán ?? Egyébként én a régi Árpád úti házakat sajnálom,- még azért akad belőlük egy pár szép,amit remélem nem bontanak majd le...Üdv. nektek: melanik
nem együtt fogja hordani, csak felvette, hogy fotózzam le:) én tökbéna vagyok a "trendi" cuccokhoz, állítólag most az ilyesmi a jó..., (18 éves másikjány szerint is), nekem meg tökmindegy, nem én fogom hordani:)))
Igen! Aki hallja adja át! Menjünk a sörözdébe kőrözettezni és fasírtozni. :) Én most beraktam a rakott kolompért a Pataki tálba, pár óra múlva ehetek is. :DDD