Azt is lehet csak akkor állandóan felfelé kell nézegetnem nehogy beszoruljak a híd alá.Aztán meglát a rendőr azt hiszi hidat szállítok...
A sör biztos nem lenne elég,mert éppen kezdek leszokni róla.Jön a motoros szezon és átmérőben,ha jól láttam nemfogok beleférni a gatyóómba!Pedig igyekeztem magamat télen is karbantartani.(síelés)Asszem az volt a baj,hogy síelés után este eltüntettem vacsorára talán még 3 szelet sonkát is.(nem a tecsóst)Tehát hiábavaló volt az egész napi visszafogott étrend+mozgás!Asszem kezdek eltrottyosodni?
Menjünk máá hlstba!Annyi napi bicózunk a tó körül!!!
Remélem valaki kiherélte!!!Szerintem idejött felb..ta az agyunkat aztán ahogy jött úgy ment!-hálistennek...
Látom azért jól elvoltatok ma!Azok az oldalkitolós bódék nagyon jóók!Nem tom mire rendeznék be annyi négyzetmétert.Ezt a 8 m2 is állandóan fejlesztem aztán még mindíg van rajta valami...))
A Caravelle volt a 60-as évek Franciaországának a legnagyobb repülős büszkesége....ez egy sajátfejlesztésű és gyártású, utasszállító sugárhajtású volt - azokból az időkből, amikor a tetőfokon volt a franciák amerika-ellenessége.
Gyönyörű repcsik voltak, elnyújtott szivar-alakúak és nagyon jellegzetesen, a leges-legvégében, a farokszárny hátamögött voltak a sugárhajtóművek - nem úgy mint a Boeing-eken.
Na ennyit a caravelle-ről - a barátomé is ilyen bódé...csak a képen lévőhöz még hozzá kéne tenni vagy másfél méternyi lakókocsit :-))) .
És ehhez a szekérhez mit szoltok hollakos szilveszteri kép. szép nagy jószág úgy emlékszem ősszel pápán azt mondta tulaj srác amibol hozzatja. Ezekszerint megjött.
hasonló olyan ez mint a tökéletes katonába az a kamion. Ez a gubera érdekes, mert egyszer valaki egy komplett konténer sima sátrat vett igy. Ugyanis tudtommal a konténer sátrat egybe kell megvenni.