Szerintem olcsón adják. Most nem értem a régi lakónak olcsóbb az átirása. Caerleonak lenne a legalkalmasabb 4 alvóhelyes habár neki meg a súly gondjai lennének vele. Ha kereskedő árulna simán 700-800Ft is elkérne érte. Előbb egy szó, hiba került.
Szerintem olcsón adják. Most nem értem a régi lakónak olcsóbb az aratása. Caerleonak lenne a legalkalmasabb 4 alvóhelyes habár neki meg a súly gondjai lennének vele. Ha kereskedő árulna simán 700-800Ft is elkérne érte.
Hááát, az átirás+vizsga+miegymás de még az elősátor+beszerzése is igencsak aktuális bármelyik itt-található bódéra.
Én nem is nagyon hiszem el, hogy 200-250 ezerért - elősátras, rendszámos, frissen-vizsgázott, átírt, ráadásul korszerű és jóállapotú bódét lehetne venni.
Azért ez még nem "Valami Amerika" :-)))))
De 600 kilós kategóriában ez egy igen praktikusan megoldott (kicsi, de) állandó !!! nappalis, gyerekágyas szép vizesblokkos, tetszetős és használható kisbódé.
Ami a fűtést illeti, olyat ír ott, hogy "állófűtés" - ami rejtély, hogy mit takarhat. Korrektül ez egy webasto tipúsú, hőlégbefúvós hőcserélős kályhát jelentene - ki tudja? .
Megnéztem szerintem kicsit lehet azon alkudni és tuti adnak hozzá sátrat ha úgy adja elő az ember. Az ára hát azt nehéz megitélni, de mindennek annyi, amennyit kifizetnek értre.
Amit eladtam Tabbertet azt számolták 900 ezerbe, ahhoz volt elősátor, amit vettem az jóval drágább és nincs sajna még elősátor,mert ami volt hozzá az kisebb volt mint a lakó és az nekünkúgy nem tetszett, úgyhogy lealkudtuk az árból. Az uj lakóm az óriás hobby 2.750 volt plusz a kamat.