Hiába kértem távoltartási végzést és személyi védelmet a jogszabályok nem teszik lehetővé. Hiába próbáltam jelezni a szakvonal felé (akik fegyveres szervek alkalmazottaira dolgoznak), nem tesznek semmit.
a fideszes azt szereti ha a férfiak agyonverik a nőket.
A hagyományos kultúra önmagában kondicionál. Az, hogy génjeid még erre rátesznek egy alapos lapáttal...........garantálja fajunk fennmaradását.
Na most. Ha túlzottan átfaragják a pszichoszexuális identítást, abból baj lehet. Mint például, a szaporaság lecsökken. A társadalom elöregszik. Csak így, nagy vonalakban. A többit már nem is említem a hedonizmust, az önimádatot, és az önmegvalósítást mindenek felett. Utóbbiakat a kultúra teremti meg. A született homoszexualitás cca. 10% a társadalomban. Vagyis, 90% ütőképes a fajunk fennmaradására. Ha ezt az arányt átírják - kondicionálással( nevezheted kultúrának is) -, akkor az arány eltolódik, a faj fennmaradására csökken az esély.
És ezt a kondicionálást - rendkívül alattomosan az emberi jogokra hivatkozva -, évtizedek óta nyomatják progresszívék.:-(
"ez pont a fidesz és szavazgatsz rá és örülsz neki. problémád mi akkor ? " Lányos zavarodban, momentumosoknak nézted a Fideszt.:-) Nagyon labilis vagy.
"Ha ilyet belefoglalsz azzal elismered hogy a magyarok védelemre szorulnak, mert kisebbek mint a többiek és vki bántani akarja őket."
Igen, ha a 30-as években lett volna Berlini Egyezmény:
"1. cikk — Az Egyezmény céljai .
1. Ezen Egyezmény céljai:
a) az árja németek védelme az erőszak minden formájával szemben, valamint a árjákkal szembeni erőszak és a kapcsolati erőszak megelőzése, üldözése és megszüntetése;
b) hozzájárulás a németekkel szembeni megkülönböztetés minden formájának megszüntetéséhez, továbbá a árja németek és a zsidók közötti tényleges egyenlőség elősegítése, a németek helyzetének megerősítése révén is;
b) „kapcsolati erőszak" [domestic violence]: a fizikai, a szexuális, a pszichológiai vagy a gazdasági erőszak mindazon cselekményei, amelyek a családon vagy a háztartási egységen belül, vagy a volt vagy a jelenlegi házastársak vagy partnerek között történnek, függetlenül attól, hogy az elkövető az áldozattal azonos helyen él vagy élt-e;
Ez nem tetszés kérdése. Ha ilyet belefoglalsz azzal elismered hogy a magyarok védelemre szorulnak, mert kisebbek mint a többiek és vki bántani akarja őket.
"Ha ezt a haladó gondolkodást úgy használják mint egy svéd kisgyereknél, hogy az egyik héten ő fiú, aztán a másik héte meg kislány, ott nagy a baj a felnőttek agyában! Mert erre, kondicionálták a gyereket."
ha nagyanyám sárga lenne villamos lenne. erre nem kondicionál senki senkit.
"Mert ugye, nyithatok éni egy ilyen gender irányzatot - és kurva híres leszek, meg sok pénzt nyúlhatzok le a közösből -"
ez pont a fidesz és szavazgatsz rá és örülsz neki. problémád mi akkor ?
Zsákoskám! Az eredeti gender arról szólt, hogy a nők a társadalomban kiteljesedhessenek. Lehessenek katonák, pilóták, űrhajósok.
Na most! Aztán egyszerre kiderült, hogy nem elég a nemek egyértelmű megnyilvánulása. Jöttek a hülyébbnél is hülyébbek, hogy ilyen testben olyan lélek, meg a többi. Amit amúgy én mint e-smoker, el is tudok fogadni. Hiszen, a reinkarnációban is hiszek.
De! Ha ezt a haladó gondolkodást úgy használják mint egy svéd kisgyereknél, hogy az egyik héten ő fiú, aztán a másik héte meg kislány, ott nagy a baj a felnőttek agyában! Mert erre, kondicionálták a gyereket.
Mert ugye, nyithatok éni egy ilyen gender irányzatot - és kurva híres leszek, meg sok pénzt nyúlhatzok le a közösből - mely arról szól : e-smoker vagyok. Férfi testem van. De, női lelkem. És leszbikus vagyok! Ergo, a nőket szeretem.
Háááát, erre jó a 70 valahány faxság irányzat, mely ilyen egyezményekkel kezdődik, és a vége..........sose lesz, mert mindig jönnek a hülyébbnél hülyék. Meg ti.