Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
A másik topikban láttam linkelve a Nagyállomás előtti kalamajkát - lehet itt is megvna, most nem keresem. Ezzel kapcsolatban egy dolgot nem értek a rajzon.
Jobboldalt van egy széles út, ráírva hogy "szervízút", gondolom ez a szervízút. De fölötte van egy keskenyebb út, amin egy jobbról balra mutató fehér nyíl van, és a tér közepébe torkollik. Az mi lenne?
Ja olyasmit mint Miskocon. Külön induló hurok az 1-es és a 2-es villamosnak. Most a kitérőt fogják csinálni hogy a spanyol villamosok ki be tudjanak állni.
Így már értem. Akkor a lámpa azoknak lesz akik a Wesselényi felől jönnek a Nagyállomásra. Azt nem értem minek zárják le a Nagyállomás előtti utatt ahol indulnak a 32,31,10 meg a többi ha csak a toronyház előtt fognak dolgozni.
Biztos azt gondolják a mélyen nem tisztelt vezetők a DKV-nál, hogy az egyetemisták teletömik azt a buszt... Gondolom nem nagy a kihasználtsága, legalábbis arról hallottam.
Ezt a Segneren is eljátszoták tegnap befelé 15: 59-kor elment egy szoló üresen 3A trolinak majd a 2-es és a 4-es követte nem sokkal később 16:06 környékén meg a 10-es és a 32-es csuklósan is elviharzott. Bejött a józsai 34A szoló sok utassal majd jött a 25-ös szolóban egyből tömeg lett mert már azon is voltak.
Én pont tegnap gondolkoztam el azon, hogy mennyire is jól járt az utazóközönség a Hajdú Volán leváltásával. Ugyanis mentem befele a városba, természetesen szóló buszon, hisz nincs is annál jobb, ha 1000 ember van összesűrítve a járművön. Jött szembe velünk a böszörményi, valamint a bodai járat. A böszörményi egy csuklós Solaris Urbino volt, pár álló utassal, szabad ülőhely már nem volt rajta, a bodai pedig a DUM-406 (Ikarus 280) szabad ülőhelyekkel. Mindezt péntek délben. Mi meg nyomorgunk a szóló volvónak csúfolt közlekedőedényekben...