Úgy olvastam az idei Diósgyőr-Pécs eléggé fakó volt ebből a szempontból... Probléma oka, hogy Diósgyőrben nem volt szervezett hazai tábor. Tudnál esetleg erről valami bővebbet?
Mivel a topik nem csak a férfi kosárlabdáról szól (én ilyet sehol nem írtam), így ha van valami közölnivalód a DKSK-PVSK lelátói hangulatáról, szívesen várjuk. Ugyanakkor azt garantálom, hogy a Paks-Körmend meccs nem lesz hasonlítható a kórházi hangulathoz...
Néhány vasi szurkoló várható az Atomvárosba. A lelátón kiélezett hangpárbaj várható az Atomic Boys és a Red Devils tagjai között.
MAFC-Falco
Biztos vagyok benne, ha múlt héten Debrecenbe, akkor most a fővárosba is várható a hétköznap ellenére néhány szombathelyi szurker. Hazai oldalról nem várható "ellenállás".
Dombóvár-Szolnok
A hazaiak számára valószínűleg nem lesz ellenfél a vendégblokkban. Szükség is van a jó hangulatra, hiszen komoly tétje van a meccsre.
Nyíregyháza-Pécs
Hazai oldalról néhány szórványos kórusnál több nem várható. Attól még ők is tudnak hazai pályát teremteni! Pécsi zebrák - gondolom - nem várhatóak Nyírségbe.
Sopron-Kecskemét
Szintén komoly távolság, ami nem jó dolog, ha szerdán van a meccs. Mindazonáltal szüksége lenne az Univernek a Capricorns biztatására.
Debrecen-Albacomp
A forduló rangadóján fontos lehet, hogy biztatás csak a hazai oldalról várható.
Múltkor többen rossz néven vették, hogy az MNK-ba írtam ilyen témájú írásomat. Hát most tessék, akiket érdekel a dolog, írjanak vagy csak olvassanak - magunkról, szurkolókról.
A névtelen szidalmazásnak helye nincs, de képmutató haverkodást sem várok senkitől!