Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Amúgy meg próbáld ki, hogy folyataja-e, egyébként valszeg igen, mert egyesével másolja a számokat, a fotóknál van valami cache könyvtár féleség, amit mindíg újragenerál.
az ipodom musiclibrarymásolás közbe lemerult (kb 1 giga volt hátra) és a kérdésem az h az iTunes tudja-e folytatni a másolást később v elölről kell kezdenem?
Ja, és ne nagyon merítsd le teljesen, a teljes lemerítési ciklusokat kedvelő nikkel akksikkal ellentétben a lítium verizó sokkal jobban szereti a sok rátöltést.
Szóval. Hallgatok mujikákat. És néha felpörög a HDD. Ez eddig ok. De néha kattanik egy halkat. Ez normális? Egy nagyon halk kattanás.
Másik.
Péntek délutánra lemerítettem a cumót először. Feltettem töltőre. másnap reggelig töltőn volt. Levettem. Bekapcs. Fullon van az aksi. Kikapcs. Aztán este kapcsoltam be újra. Akkor már nem volt fullon, egy pici hiányzott belőle. Meghallgattam 5 számiot oszt elaludtam. Most reggel bekapcs és az aksi csak félig van. normális ez?????
Uraim, szebb jövőt! Nem néztem még szét igazán, de azt szeretném kérdezni, hogy ipod photo-hoz létezik magyar használati útmutató? Ha igen honnan lehet hozzájutni? Köszönöm.
ááá bele fogsz jönni, ehhez a "menő" cucchoz idő kell. (más termékek szinte maguktól működnek, viszont ez az elsők között volt, meg nagyon jó a marketing, de pssszt.)
monnya meg nekem valaki, de komolyan, hogy miért akarja valaki letiltani, hogy az album borítója megjelenjen az iPod-on? Miért opció ez, ha nem azért, mert hol működik hol nem, és így lehet arra fogni, hogy "rosszul lett pipálva" vagy mittomén :)))) de őszintén :)
semmi gáz- én b*sztam el:P Library. ehhh:P nem értem ebben a rációt azért :D sebaj. TEhát most akkor újra le kell szednem mindent és vissza kell raknom.
hát emberek ez az artworkös buli nem akar összejönni. Ráhúzom a számra. Az ipodon. Katt rá. Info. Mutatja is hogy benn van. MEg a bal aló ablakban is. De ott még sem mutatja....hmmm. Vagy a Libraryban kell külön? valami kipipálásról beszéltetek. Az hun ban?
Kaptam egy Hitchhiker's Guide to the Galaxy-t mp3-ban
Soha rosszabbat :-)) Most pakolom fel az utolsó CD-t én is (primary, secondary, tertiary, quandary és quintessential phase - azaz a teljes regényfolyam a helyi könyvtárból!)
Eszerint a Nero Digital Audio nevu uj parancssoros cucc tud konvertalni wav-bol
A dbPowerAmp is tud AAC-t, mp4-et, p4-4GHz-en mp3->mp4 konvertálást 3-4x sebességen végzi.
179M mp3-bol 210M-s m4b-t. Bitráta kérdése, értelemszerüen az mb4 bitrátájaát semmi esetben sem érdemes az "eredeti" mp3 bitrátája felé vinni. Tapasztalatom szerint azonos bitrátán kb egyforma nagyságú file-ok lesznek, de azt mondják az mp4 alacsonyabb bitráta mellett jobb minőségen szól.
Nem egyszerre grabbeltem be a cd-ket. Októberi az ipodom, most tartok ott, hogy minden cd-m rajta van. Szépen, lassan, nyugodtan. Se a zene, se az ipod nem szalad el :) Kb. kéthavonta pedig átnyálazom az itunes könyvtárat, hogy minden kóser-e. Szerintem egyszerü kezelni. Ha viszont a tagek nem stimmelnek, akkor valóban fárasztó lehet adminisztrálni a muzsikát. Videósra viszont nem vágyom. Viszont a 20 gigát lassan kinövöm, akkor lesz érdekes, hogy szelektálni fogok-e, vagy új kütyüt venni.