A komposztálódás technikája a műanyagvilágban már kezd kapisgálni. Teszkó reklámszatyron láttam olyan feliratot, hogy a szatyor biológiai útonmódon lebomlik. Eszerint már valami mocorog a sötétben.
Fiatalember korom egyik élménydús olvásmányában, a Földrengések szigetében, az elsózott ipari mennyiségű kelkáposztafőzeléket( a szerelmes Esztike tévedésből 1 kg helyett 1 mázsát tett bele) átküldték a férfizokni részlegbe, gyártási célból. Fehér Klára írónő is bisztos ukcve 76-99 évi távlatokban gondolkodott.
ennél a mndtanál össze is zavarodtam, mert hirtelen eljutottunk a kupakoktól Gagarinig, és alig tudtam követni. a Mesternek pörög a fantáziája, mint a gumigolyó
a Mesternek nagy víziói vannak a Gömb (mint Föld) jövőjéről, és felelősségteljesen gondolkodik.
én is nagy rajongója vagyok, ha sk hulladákból lesz valami hasznos, évek óta szelektíven gyűjtöm a hulladékot. mióta ide kiköltöztem a nyugathi országba, szerencsére a lépcsőházban van a mindenféle szelektív gyűjtő, nem kell többszáz méterre cipelni, mint otthon. nagyon praktikus
No most erről eszembe jutott egy fekfő testhelyzetben levő rendőr féle személy, műanyag palackokból készített ruhában, amint éppen közelít felé egy dömper. De inkább nem rajzolom ide.
Nnaa már megin a Nándi.... Ki másnak jutna ilyen az eszébe ? Fekvőrendőr szemétből. Nagyon jó ötlet, mondhatom! Még jó, hogy nem egyszer használatos fekvőrendőr, természet barát, újrahasznosítható. Konkrétan persze nem tud semmit Nándi. Konkrétan Bélának kell kitalálnia a hogyant.
Jól fel van ékesítve Jurij Gagarin úr. Ő sem lehetett teljesen csendben, amennyiben dinamikusan vonulnia kelletett tökön-paszulyon átvenni egy-egy újabb érdemrendkitüntetést.