Miyabiyama és Tochiazuma jobb combján is látni térd felett 1-1 tenyérnyivel kis fehér korongokat. Ez valami akupunktúrás kezelés helye lehet? Azumán vag fél éve látható, de most a kimerevített Miyabiyama képen már feltűnő volt.
Ezt arra értettem, hogy szerintem sérült...Nem láttam sajnos egyik meccsét sem.Számomra elképzelhetetlen, hogy így kezdjen, ezért gondoltam, hogy sérült..
Valaki meg tudná mondani, hogy hol tudom őket megtekinteni??
Még senki sem nyert Makuuchi yushót 0-2-es kezdés után (adatok 1909 óta). Tehát Asa ismét történelmet írhat :oD
Még érdekesebb, hogy a Juryóban viszont már 12-szer(!) előfordult, hogy 0-2-ről nyert tornát valaki, sőt (hihetetlen, de igaz): 4 esetben 0-3-ról is sikerült.
Tegnap már megnéztem vagy tucatszor, és nekem úgy tűnik, hogy inkább Toyonoshima alkarja ér talajt először. Talán itt is az általad említett szabályt alkalmazták.
A Yokozunát azért nem temetném, elég durcásan ment le, valószínűleg bekeményít holnap.
Azert a Miya elleni meccs erosen kerdojeles. Az biztos, hogy Miya fogott eloszor talajt, csak kerdes, elt-e a kisse misztikus shini-tai szabaly ebben az esetben.
Tegnap remelem mindenki latta Toyonoshima szenzacios dobasat Kotooshu ellen.