köszönöm az aggódást, a drukkolást, stb. jelentem, jól elcsesztem. mindenki. buzi nehéz volt. na mindegy, majd jövő hét hétfőn kiderül, mennyit ér az alkotásom....ne is beszéljünk többet erről!!!
és különben is itt vagyok nektek, csak a tietek vagyok, de valahogy le kellett vezetni a feszültséget. jelentem ez viszont kitűnően sikerült!!! (thanx to 1/3 ubfc...vagy valami ilyesmi :) )....köszönöm, finom volt.
na, akkor akar még valaki szex baby-t? ha ma már nem is, holnap ígérem itt leszek....ha csak a gaz uhrinista reakció el nem rabol....na de majd ellenállok...ha tudok :)
nem, télleg, holnap itt remélhetőleg!!!
na most megyek, de imádlak titeket!!!
Csókok és ölelések megszámlálhatatlan mennyiségben
És most jön a nagy fordulat ebben a végtelen történetben:
lina hiányában a két ffi főszereplő hirtelen ráébred arra, hogy egymás iránt tanusított utálatuk csak szinlelés. Egy mélyebb, titkolt érzés keríti őket hatalmába egymás iránt, és bizony-bizony... hát ugye, még az ízlésük is egyforma, lináért rajonganak... illetve most már nem (hihi)
így lesz a szappanból kisebbségi filmdráma :-))
...és mi csak vártunk, egyre csak vártunk, aztán elhervadt röpke életünk kérész életű virága és enyészetté lett rajongásunk az idol iránt, ahogy testünk elporladt az anyaföldben...
a libertine
(...és a My Dying Bride szomorú dallamaira eggyé váltunk a sötéttel...the night he died...)