Mit ért vajon azalatt, hogy "automatikusan bezár minden másolásra alkalmas programot" ?! Linux alatt pl. cdfs-el nem tudom bemountolni? Hogyan, és mit zár be???
Nem.
30 nap.
Szobeli garancia sajnos nem garancia.
A burn proof-os cd irok tudjak folytatni. Egyebkent nem tudom elkepzelni, hogy lehetne, vagy egy uj session-t irsz ra? Ja jo el tudom kepzelni pl. track-eket irsz ra. Dehulyevagyok :(
Én már találkoztam néhánnyal.... Az otthoni audió és az autohifi gond nélkül megette. A minőségről nem tudok mit mondani, mert nincs mihez hasonlítani. Egyébként a minőségi problémákat a főleg a tartósságra szokták mondani, állítólag az ilyen lemezeknél a hibajavító egység már új CD-nél is a határon dolgozik (ez persze a hangminőségnek sem tesz jót), de néhány apró sérülés könnyedén a túlpartra löki. Legalábbis a jogtulajdonos Philips valamelyik igazgatója valami hasonlót nyilatkozott. Sajnos az interjút nem olvastam, valamelyik rádióadásban ismertették hírként, így nem biztos hogy jó az interpretáció....
A Yamaha 8824 hibátlanul olvasta, grebbelte, aztán meg is írta a másolatot.
Egy régebbi Lite-On olvasó viszont sokáig kergette, de nem tudta a TOC-ot beolvasni. Aztán miután ugyanabban a gépben beolvasta a Yamaha, már a Lite-On is lejátszotta.
Valaki vett már másolásvédett CD-t? Télleg szarabb minőségű? Nem lehet semmiképpen feltörni? Mi a védelem lényege? Télleg nem olvassa az autó CD? Mert akkor én dobhatom ki a szeteróm a szemétbe.
Szobeli garancia eseten jogi szempontrol nincs ertelme beszelni, orulj, ha egyaltalan nem hajtottak el!
Egyebkent valodi garancianal is asszem 2 het a cserekeszulek nelkuli limit (ha nem adnak es ennyi ido alatt nem tudjak javitani, akkor jar egy uj - de ez most ugyis mindegy)
Hi all!
Ért valaki a jogi dolgokhoz?
Visszavittem a cd írómat, hogy rossz. Azt mondták 2 hét. Addig nem lesz cd íróm,. Nem járna ilyenkor cserekészülék? Nem értek hozzá, csak kérdezem. 24e pénzért vettem, "szóbeli" garncia volt rá.
Más. Azt tudtátok, hogy buffer underrun esetén nem feltétlenül kell kidobni a lemezt? Mert mindig azt írják hogy ilyenkor el lehet dobni. Már nem egyet folytattam, és jó lett, kb 50 Mb a veszteség csak. Bocs, ha már tudtátok, ha valaki nem tudta volna, és érdekli én hogyan csinálom, szívesen leírom.
Ez a sáv követési hiba, ha lefordítom Track Following error.
Nekem is ezt csinálja, csak 8-szoros írásnál.(LG 8*4*32).
4-szeresen viszont megírja.
Próbáltad 2-szeresen írni? Nekem a lassabban írás bejött.
Egyébként a mai napig nem válaszolt rá senki, hogy mi a fenét jelent ez az üzenet, pedig kiváncsi lennék.
Annyit javasoltak, hogy vigyem vissza az írót. Holnap megyek is. Szurkoljatok. :)
Lenne egy nagy kérdésem!
Mi az a "timing problem"?
Ezt az EAC szokta nekem mondani grabbelés után, és meg is lehet hallgatni azokat a szakaszokat, ahol a "timing problem" előidéződött. Rendszerint nem hallok semmit, néha egy picit pattanást, de van olyan, hogy ott hibás a CD. Rendszerint azonban ha újra beolvastatom, már semmi baja nincs.
Kérdésem, hogy akkor az EAC ennyivel hibásabban grabbel, mint mondjuk a Nero, mivel az nem jelez soha ilyen hibát, vagy ott is felléphet a hiba, csak nem jelzi ki? Mit jelent az, hogy timing problem? Hogyan védekezhetek ellene?
Ki mit ajánl ma grabbelésre?
Az SCSI kártya egy Initio 940, az írón 1999 január van én ujonnan vettem kb. 99 március-április körül. A szorakozást kb. 1 hónapja kezdte.
Lehet, hogy nincs köze a ketőnek egymáshoz de ekörül volt egy BIOS frissítés is az íróban.
1:16:26 #16 Text 0 File Scsicmd.cpp, Line 275
SCSI not using temporary buffers
1:16:26 #17 Text 0 File Scsicmd.cpp, Line 298
10 out of 10 temporary buffers allocated
Ha valakinek volt már "szerencséje" ehez hasonló hibához vagy tudja, hogy milehet ez akkor kérem írjon nekem a következő címre: pzolko@wetel900.net
Az író egy YAMAHA 4416S 1.0h BIOS-al, idáig hibátlanul működött.
Köszi Zolko!
A különbséget jól látod, illetve én is ennyit tudok róla, a törlés működését pedig a műjégpályán látható karbantartó gépezettel szokták szemléltetni. Helyileg megolvad az adathordozó és kiegyenlítődik valahogy.
Alapvetoen az ujra irhato CD-knel mi a kulonbseg a Quick Erase es a Full Erase kozott? A quicknal csak a tartalomjegyzeket torli, s csak irasnal irja at az adatokat? Mig a fullosnal "szuz" alapotba hozza a CD-t?
Amugy maga az ujrairhato CD torlese/irasa hogy mukodik?
Sziasztok, a kérdésem az lenne, hogy miért nem irja a 80 perces CD-ket az irom. Tipusa Matsushita CW-7502 SCSI 4x. Easy CD 4-et használok, látszólag megírja de csak 690 MB-ot tud olvasni a CD ről.
Válaszokat előre is köszönöm
üdv mindenkinek!
van egy kis gondom a nero5.5.1-tel
avi fileokat irtam fel, es iráskor bekapcsoltam a verify opciot, es a megirt cd-k mind hibásak voltak valahol
viszont sfv-t generálva az eredeti avikból illetve a felírt avikból a checksum egyezik
akkor most mi van?
(iro:plex2410a,a cd-ket 12x ill. 16x irtam)
YoungOld: köszi a tippet! Utánanéztem: állitólag a CD-R lemez a lézernyaláb kb 70%-át, a CD-RW lemez csak a kb 20%-át tükrőzi vissza az olvasófejbe. Lehet, hogy ez kevés az asztali lejátszónak az RW érzékeléséhez :(
Ordas (4479): Próbálj meg egy orig audio CD-t meghúzni egy kampósszöggel... Meglátod, hogy örök életű-e a préselt CD !!! 8-) Ha a fedőréteget megsérted (netán a préselt barázdát is!!), akkor a préseltnél is gond lesz az olvasással, nem ?! Legalábbis a gyakorlat ezt mutatja...
Tybald (4481): már nekem is lenne Nintaus-om, ha.... nem tenne minden audio és mp3 track közé 2 mp csendet !!! Szal "TAO"-s a fiúcska erőst !!! Mielőtt bármelyiket is megveszed, vigyél magaddal egy live lemezt (vagy Floyd-ot) + egy directory-kba rendezett mp3-ast, és próbáld ki mielőtt negveszed. Hacsak nem mániád a számok közötti pontosan 2.00 sec-es némaság... 8-))
Gamer (4485): Természetesen csak egyszer kb.115 megáról van szó. Ricoh, Verbatim elvileg 1000x írható újra, de csak bírjon ki 300-at, már akkor is bót, nem ?! 8-)
Nem akarok reklámozni (ezért nem is linkelek), de én a Három Testőréknél vettem (www.3t.hu)
Bruttó 600Ft volt a Phillips, 650 a TDK és 700Ft a 80'-as TDK.
Fene tudja, a nagy cégek közül kevés gyárt olyan asztalit ami mp3-at is lejátszik azok pedig elég drágák.
OFF(?)
Én most olyan DVD-játszót keresek ami DVD/CD/CD-R/CD-RW/VCD/MP3-at tud és audió lejátszóként is jó a hangja, eddig ami fenti kritériumoknak megfelelt az a THOMSON DTH5000-es sorozatszámú modellje (a metróban akciban 60000.-) és a keravillban kapható Grundig 54.0000.- körül:(
Kérdés valaki ezeket próbálta-e már, mik a tapasztalatai?
Ja és versenyen kívól a Nintaus 9001 ami régiókódmentes, tudja a fentieket, de elég vegyes véleményeket hallottam róla (főleg az audió hallgatás a szempont mivel alapvetően arra használnám) no és mint DVD a képminőség is lényeges.