Főleg Henry, amikor:
a) a konyhába feltett lábbal eszik
b) Ivy megkérdi az eprestál után:
"Mi volt a furcsa benne?"
"Az, hogy kaptam"
Ezen percekig röhögtünk az öcsémmel....
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
egy dolog viszont nagyon zavart: azt hiszem, Poppy tette szóvá korábban, hogy Rose következetesen tegezi Teddy-t.
Egyszer-kétszer elmegy még, de amikor 1 perc alatt vagy 3x elmondja, hogy "képzeld csak, Mr.Teddy", vagy valami hasonló, hát az télleg nagyon disszonáns volt.
Ja, és Selfridge RULEZ!!!! (főleg amikor csúszik egyre lejjebb a kések elől)
Folyton az jutott eszembe, amikor valamikor az elején Stokes -mikor Ivy protestál, hogy "a késeket ne, apaaa!", akkor Stokes közli, hogy Myrtle csak a jövő héten jön ki a sebészetről, vagy ilyesmi, most lusta vagyok megkeresni...
sziasztok.
ez az első alkalom, hogy itt vagyok.
tetszik.
szerintem az uccsó rész volt az egyik legjobban sikerült.
a klasszikus mesei elem alapján készült szinte.
a jó is és a rossz is elnyerte, ill. megkapta méltó "jutalmát".
istenien szórakoztunk a párommal.
csőváz!
Hajnalban arra az álomra ébredtem, hogy barátainkkal közös buszkiránduláson vagyunk, és a Buszt Wilson kapitány vezeti...
(tény: voltunk közösen Erdélyben, de a sofőt nem ő volt)
Vagy keressem fel orvosomat, gyógyszerészemet ?
Vagy kérjek időpontot Prof. Heinrich Van Manheimtől ?
Ami az elsőt illeti,Lord Meldrum azt kérdezi:Ezt az apja adta magának?
Ivy:Nem,az anyukám.
George:Azt hittem az apja sokmindent adott magának.
Ivy:Nem igazán.(Not really!)
Stokes:Nem akarta őt elkényeztetni.
A másiknál pedig Ivy egyszerűen annyit mond,hogy:Szólok Mr Stokesnak.
Volt férje, aki minden bizonnyal meghalt. Erre van egy utalás valamikor, amikor mondja, hogy a (volt) férje hagyott rá valamennyi pénzt. De a legkézzelfoghatóbb bizonyíték arra, hogy férjnél volt, az pont az, hogy Mrs.
Az összes hölgytagnak boldog és szeretetteljes nőnapot kívánok! Különös tekintettel Poppy Meldrumnak, akinek küldtem egy ímélt csak nem igazán válaszolt még rá! Üzenném neki hogy várom miharabbi válaszát!
Ja és egy kérdés: Misszisz Lipton miért Mrs.? Volt neki férje, vagy csak én nem emlékszem, hogy ez meg lett volna említve valamikor?
Nezegetem a feliratot:
Kedves emberek! Csütörtökről péntekre virradó éjjel és hajnalban ne keressék kitűnő Indexüket, mert szervereink nem lesznek elérhetők. Éjjel egy órától költöznek szegények. Reggel hét órára minden teljes fényében működik majd, ismét. Reméljük. Türelmüket előre is köszönjük!
az Index.hu Szerverköltöztetés-kommunikációs és Türelemkérő Főosztálya
Ilyenkor kellene lementeni a forum szoveget.
Mert jovo heten jol jon majd, mikor kerik a t. forumtagokat, van-e vkinel egy kis darabka....