Keresés

Részletes keresés

PuPu Creative Commons License 2003.01.08 0 0 30
Persze.
Viszont ebben következetes.
:O))))
Előzmény: drzyx (29)
drzyx Creative Commons License 2003.01.08 0 0 29
Kezdem azt hinni, hogy minden szavában igaz az általam beidézett cikk, hiszen eddig senki, semmilyen formában még csak meg sem próbálta cáfolni. Schmidt Mária tényleg hazudik?

dr. X

Előzmény: Újlaki (28)
Újlaki Creative Commons License 2003.01.08 0 0 28
(confS-nek is)

A lap ára valóban duplájára emelkedett a hazudós igazgatónőről szóló cikket közlő számmal, de nem ezért. Már vagy egy éve halogatták az emelést.

De nincs az a pénz, ami sok lenne egy független, kritikus, szigorú, és elképesztően jó tollú gárdával szerkesztett lapért.

...és site-ja jó irányban fejlődik...

Nem vagyok benne egészen biztos, de az az alapos gyanúm, hogy az internetes változat Váncsa István kezét dícséri. Csak tudnám, van-e valami, amihez ez az ember nem ért.

Előzmény: MGperY (7)
drzyx Creative Commons License 2003.01.08 0 0 27
Jó, akkor csináljunk belöle politikai kérdést, milyen alapon tesznek ki fényképeket? Kinek a fényképe szerepel Pet? László helyett? Mitöl gyilkos gazember egy határör? Miért kell egy sportoló képét gyilkosként kitenni? Hol itt a történelmi hüség?
Egyáltalán mi ez az egész?

dr. X

Előzmény: PuPu (26)
PuPu Creative Commons License 2003.01.08 0 0 26
Ebből már csak politikai kérdést lehet csinálni, attól tartok. Ha a nyílttekintetű főigazgatónak akármit is felrósz, akkor te a magyarság sírásójává avanzsálsz, attól tartok...
Előzmény: drzyx (20)
Kagakusha Creative Commons License 2003.01.08 0 0 25
Kedves Zoltán!
Tudom. De javaslom, hogy Te akkor se fogalmazz így.
Üdv.
K.
Előzmény: Szabó G. Zoltán (19)
drzyx Creative Commons License 2003.01.08 0 0 24
Ebben tökéletesen igazad van, így lesz és hozzá hosszú szaftos cikk, hogy már a parlamentben is mit össze trágárkodott:(((

dr. X

Előzmény: Kagakusha (21)
PuPu Creative Commons License 2003.01.08 0 0 23
Gratulálok!
Lám, a kitartás elnyeri méltó jutalmát!
És már a kisbetüket is? Egyedül?
:O)))))
Előzmény: Egy polgár (17)
Szabó G. Zoltán Creative Commons License 2003.01.08 0 0 22
A kormány az alapító, de azt hiszem, az alapítói jogok gyakorlását a NKÖM-re ruházta.
Előzmény: drzyx (20)
Kagakusha Creative Commons License 2003.01.08 0 0 21
Kedves karmincza!
Nem fogok meglepődni, tudom.
Azt viszont nem tudom, hogy ki fog meglepődni, ha majd pl. a professzorok Batthyány köre kiad egy közleményt, hogy a kormánypárti képviselők trágárkodnak és zsidóznak az Indexen.
Csak az első mondatot hagyják el a szövegből ...
Üdv.
K.
Előzmény: Törölt nick (18)
drzyx Creative Commons License 2003.01.08 0 0 20
Egy alapítvány kuratóiumát az alapító megváltoztathatja, az alapító az NKÖM ha jól emléxem, megtehetné, Debrecen ezért akarta megszerezni magának, nem kellene szétszedni, vagy átkeresztelni, egyszerüen szkmai kérdéssé kellene tenni, olyan szalmai kérdéssé ami nem vitatható...

dr. X

Előzmény: PuPu (13)
Szabó G. Zoltán Creative Commons License 2003.01.08 0 0 19
Kagakusha, kedves, üsd be a keresőbe a "Vásárhelyi Mária" nevet, és a olvasd el a kapott topicokat. Bármelyikre ráböx, az általam említett 5 aljasságból 3-at beleírtak jobbos olvtársaink. Jó, lehet, hogy nem mindig ilyen nyersen megfogalmazva, de akkor is.
Előzmény: Kagakusha (15)
Egy polgár Creative Commons License 2003.01.08 0 0 17
Én itt vagyok, de már csak olvasgatok leginkább.

Azt tudom csak tanácsolni, hogy nézzétek meg a Vásárhelyi Máriával, Terror Házával és Szabó G. Zoltánnal kapcsolatos, az elmúlt néhány napban aktív topicot.

Te is Zoltán...

drzyx Creative Commons License 2003.01.08 0 0 16
Kifelejtetted, hogy Vásárhelyi Miklós Fiumében született mint Kádár János és dicsöitette Mussolinit:))
Felületes vagy mint anno:))

dr. X

Előzmény: Szabó G. Zoltán (12)
Kagakusha Creative Commons License 2003.01.08 0 0 15
Talán így mégsem kellene.
Remember Szanyi ...
Előzmény: Szabó G. Zoltán (12)
Szabó G. Zoltán Creative Commons License 2003.01.08 0 0 14
Az a lexebb az egészben, hogy nem állami intézmény. Csak az állam tartja fönt. De - úgy látszik - nem eléggé. Ezért az állam köteles még 150 millát adni. Ha azonban a felelősségről van szó - akkor ez egy független, alapítványi intézmény.
Jó, mi?
Előzmény: HoKr (10)
PuPu Creative Commons License 2003.01.08 0 0 13
Bonyolultabb a dolog. Alapítvánnyal van itten dolgod, méghozzá közalapítvánnyal. Annak vagyon kuratoriuma, - Smittmaris meg társai - csupa jólfésült hasonszőrű, - ezer évre bebetonozva. Persze nekik lehetne menni, de az egész azért ennyit nem ér, - hadd játsszák tovább a homokba pipiskét.
Azzal egyébként egyetértek, hogy vannak ennél a szellemvasútnál ezerszer fontosabb dolgok is...
Előzmény: HoKr (10)
Szabó G. Zoltán Creative Commons License 2003.01.08 0 0 12
Hogy hol vannak, azt nem tudom. De az "ellenérveiket" látatlanban föl tudom sorolni:
1.) Vásárhelyi Mária egy hazug, szemét állat.
2.) Nyugaton azt híresztelte, hogy Magyarországon lámpaernyőt akartak csinálni a bőréből.
3.) Az apja, Vásárhelyi Miklós, a Szabad Nép publicistája volt, és elárulta Nagy Imrét.
4.) Az egész család rohadt kommunista.
5.) És zsidó.
Előzmény: drzyx (8)
promike Creative Commons License 2003.01.08 0 0 11
jószar-ilyen :)))
Már vártam valami hasonló cikket mert sejtettem hogy nagy kamuk vannak a 330 milla mögött repi kaja pia pasi(nő)
Előzmény: MGperY (9)
HoKr Creative Commons License 2003.01.08 0 0 10
Tulajdonkeppen nem lehet ebbol botranyt csinalni valahogy? Mondjuk szembesiteni nehany allitasanak hazug voltaval? Vegulis egy allami muzeum igazgatoja. Kell hogy legyen a kormanyban fonoke.
MGperY Creative Commons License 2003.01.08 0 0 9
tele van számokkal, mindegyik publikus.
van vagy 15 topik a TH költségvetését talán dakota kartács cincálta ízekre.

pető faterja zöld ávós volt, azt is leírták már.

stbstb.

nem vitakoznak vele, nincs miről, imho. vagy ignorálják, direkt. mint én őket.
kivéve a 100 millás jószarilyent, az bassza csőrőm.

Előzmény: drzyx (8)
drzyx Creative Commons License 2003.01.08 0 0 8
Csak azt nem értem, hol vannak a megmondóemberek, akik megmondanák, hogy miért és miben nem igaz V. M. cikke?

dr. X

p.s.: vagy mindenben igaz?

Előzmény: MGperY (7)
MGperY Creative Commons License 2003.01.07 0 0 7
a kérdőjel felesleges.
fontos cikk, és szigorú.
eltettem, de jó hogy meg van elektronikusan is: az és site-ja jó irányban fejlődik.

(a lap ára hirtelen emelkedett és sokat:(

Előzmény: drzyx (-)
bammargera Creative Commons License 2003.01.07 0 0 6
Hát a Schmidt müvésznö által vezetett müintézet bankszámjára érkezö átutalás 'végösszeg'-mezöjében van egy-kettö!
Előzmény: drzyx (1)
drzyx Creative Commons License 2003.01.07 0 0 5
298.- Ft, nem olcsó mulatság és ráadásul még ajánlás sincs rajta a címoldalon Orbán Viktortól...

dr. X

Előzmény: sz (4)
sz Creative Commons License 2003.01.07 0 0 4
mennyibe kerül most egy ÉS?
velo Creative Commons License 2003.01.07 0 0 3
Azt nem tudom hogy hazudik-e, de hogy kib@szott ronda az biztos!(mundjuk errol nem tehet, de micsinajjak ha meglatom elkap a hanyinger)
pindiy Creative Commons License 2003.01.07 0 0 2
"Én ugyan nem tartom elképzelhet?nek a XX. sz-i Intézet, a XXI. sz-i Intézet igazgatón?jér?l, a XX. és XXI. sz. Alapítvány kuratóriumi tagjáról, a Terror Háza igazgatón?jér?l,..."

Te csak tartsd nyugodtan elképzelhetőnek...még azt is, hogy vállalja egy panoptikum igazgatását nem messze a vurslitól...

drzyx Creative Commons License 2003.01.07 0 0 1
Nálam? Nálad? Schmidt Máriánál? Vásárhelyi Máriánál? Az olvtársaknál akik nem szeretnek olvani? Ki tudja?

dr. X

Előzmény: bammargera (0)
bammargera Creative Commons License 2003.01.07 0 0 0
Hol a nulla?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!