Kezdem azt hinni, hogy minden szavában igaz az általam beidézett cikk, hiszen eddig senki, semmilyen formában még csak meg sem próbálta cáfolni. Schmidt Mária tényleg hazudik?
A lap ára valóban duplájára emelkedett a hazudós igazgatónőről szóló cikket közlő számmal, de nem ezért. Már vagy egy éve halogatták az emelést.
De nincs az a pénz, ami sok lenne egy független, kritikus, szigorú, és elképesztően jó tollú gárdával szerkesztett lapért.
...és site-ja jó irányban fejlődik...
Nem vagyok benne egészen biztos, de az az alapos gyanúm, hogy az internetes változat Váncsa István kezét dícséri. Csak tudnám, van-e valami, amihez ez az ember nem ért.
Jó, akkor csináljunk belöle politikai kérdést, milyen alapon tesznek ki fényképeket? Kinek a fényképe szerepel Pet? László helyett? Mitöl gyilkos gazember egy határör? Miért kell egy sportoló képét gyilkosként kitenni? Hol itt a történelmi hüség?
Egyáltalán mi ez az egész?
Ebből már csak politikai kérdést lehet csinálni, attól tartok. Ha a nyílttekintetű főigazgatónak akármit is felrósz, akkor te a magyarság sírásójává avanzsálsz, attól tartok...
:O))))
Kedves karmincza!
Nem fogok meglepődni, tudom.
Azt viszont nem tudom, hogy ki fog meglepődni, ha majd pl. a professzorok Batthyány köre kiad egy közleményt, hogy a kormánypárti képviselők trágárkodnak és zsidóznak az Indexen.
Csak az első mondatot hagyják el a szövegből ...
Üdv.
K.
Egy alapítvány kuratóiumát az alapító megváltoztathatja, az alapító az NKÖM ha jól emléxem, megtehetné, Debrecen ezért akarta megszerezni magának, nem kellene szétszedni, vagy átkeresztelni, egyszerüen szkmai kérdéssé kellene tenni, olyan szalmai kérdéssé ami nem vitatható...
Kagakusha, kedves, üsd be a keresőbe a "Vásárhelyi Mária" nevet, és a olvasd el a kapott topicokat. Bármelyikre ráböx, az általam említett 5 aljasságból 3-at beleírtak jobbos olvtársaink. Jó, lehet, hogy nem mindig ilyen nyersen megfogalmazva, de akkor is.
Azt tudom csak tanácsolni, hogy nézzétek meg a Vásárhelyi Máriával, Terror Házával és Szabó G. Zoltánnal kapcsolatos, az elmúlt néhány napban aktív topicot.
Az a lexebb az egészben, hogy nem állami intézmény. Csak az állam tartja fönt. De - úgy látszik - nem eléggé. Ezért az állam köteles még 150 millát adni. Ha azonban a felelősségről van szó - akkor ez egy független, alapítványi intézmény.
Jó, mi?
Bonyolultabb a dolog. Alapítvánnyal van itten dolgod, méghozzá közalapítvánnyal. Annak vagyon kuratoriuma, - Smittmaris meg társai - csupa jólfésült hasonszőrű, - ezer évre bebetonozva. Persze nekik lehetne menni, de az egész azért ennyit nem ér, - hadd játsszák tovább a homokba pipiskét.
Azzal egyébként egyetértek, hogy vannak ennél a szellemvasútnál ezerszer fontosabb dolgok is...
:O))))
Hogy hol vannak, azt nem tudom. De az "ellenérveiket" látatlanban föl tudom sorolni:
1.) Vásárhelyi Mária egy hazug, szemét állat.
2.) Nyugaton azt híresztelte, hogy Magyarországon lámpaernyőt akartak csinálni a bőréből.
3.) Az apja, Vásárhelyi Miklós, a Szabad Nép publicistája volt, és elárulta Nagy Imrét.
4.) Az egész család rohadt kommunista.
5.) És zsidó.
Tulajdonkeppen nem lehet ebbol botranyt csinalni valahogy? Mondjuk szembesiteni nehany allitasanak hazug voltaval? Vegulis egy allami muzeum igazgatoja. Kell hogy legyen a kormanyban fonoke.
"Én ugyan nem tartom elképzelhet?nek a XX. sz-i Intézet, a XXI. sz-i Intézet igazgatón?jér?l, a XX. és XXI. sz. Alapítvány kuratóriumi tagjáról, a Terror Háza igazgatón?jér?l,..."
Te csak tartsd nyugodtan elképzelhetőnek...még azt is, hogy vállalja egy panoptikum igazgatását nem messze a vurslitól...