Keresés

Részletes keresés

Szorgos Creative Commons License 2006.08.23 0 0 937
Na fene? Ilyen is van itt? Én egyszer az Újcskőnek felajánlottam egy teljesen jó hűtőszekrényt és a végén könyörögnöm kellett, hogy vigyék már el, mert jön az új. Még én éreztem magam rosszul, hogy erőszakoskodom a felajánlásommal.

Megint pánikolsz? :(( Jobbulást!!!
Előzmény: anyika55 (935)
Szorgos Creative Commons License 2006.08.23 0 0 936
Akkor még közelebb vagyunk egymáshoz?? :DDD
Előzmény: Champace (932)
anyika55 Creative Commons License 2006.08.23 0 0 935

Sziasztok!

Itt is egy tőzsgyökeres újpesti, csak annyira pocsékul vagyok, hogy nemigen van kedvem írni. /lelki probléma/

Most is csak azért ragadtam billentyűt, hogy elmondhassam mindenkinek aki olvassa, mennyire hálás vagyok a Segítő Kéz Támogató Szolgálat munkatársainak, hogy segítségemre vannak, a mindenféle orvosokhoz való eljutáshoz, hogy türelmesek, empatikusak, és maximálisan segítőkészek.

Kívánom, hogy ne legyen senkinek ilyesmire szüksége, ám ha mégis, nyugodtan rájuk bízhatja magát.

Jó éjszakát: anyika

csokinjull Creative Commons License 2006.08.23 0 0 934

azt én nem tudhassam...:))))

Előzmény: Szorgos (930)
melanik Creative Commons License 2006.08.23 0 0 933
Szorgoska a szokásos buli lesz szept. 1-3 között. Valamire csak elmegyünk..lehet,hogy "ügyelek" ,akkor gyerekprogramot kell választanom.Szépek a munkáid, írtam a vendégkönyvedbe is...
Előzmény: Szorgos (931)
Champace Creative Commons License 2006.08.23 0 0 932

Na és ahhoz mit szóltok, hogy az index is újpestre költözött?

Bevonulunk a sajtóba? Több cikk Dercéről?

Szorgos Creative Commons License 2006.08.23 0 0 931
Mi lesz a hétvégén a Semseiben? Lehet, hogy megyek veled. :)
Na igen, könnyű a felelősöket keresni, de arra gondolt valaki, hogy az egyén felelősége hol van? Az időjárásnak nem árt utána nézni, mielőtt szabadtéri programra megyek, nem igaz? A Pártay Lucika is bemondta reggel, hogy nagy vihar várható. A másik meg amitől infarktust kapok, hogy picibabákkal kivonulnak ilyen hatalmas tömegbe. Én felnőttként se bírom a tüzijáték hangját közelről. Tavaly is mikor a Semseyben elkezdték volna én már menekültem is haza. :)
Előzmény: melanik (929)
Szorgos Creative Commons License 2006.08.23 0 0 930
Csak nem a mi házunkba? :)
Előzmény: csokinjull (928)
melanik Creative Commons License 2006.08.21 0 0 929
Nem, nem tegnap mentem a Semseybe, oda a jővőhét végén készülnék... addig még van idő. Egyébként kiakartam menni a tüzijátékra, de a férjem lebeszélt. Na meg éppen festés is volt nálunk, mert  az előző viharnál -ami pár hete volt- teljesen szétáztunk. Szóval ez percek alatt jött szinte a semmiből , alig tudtam becsukni az ablakokat.Csak az a szomorú, hogy még nem vagyunk felkészülve az ilyen katasztrófahelyzetekre.Felelősőket keresni, egymásra mutogatni már könnyebb. Igazából ez is a pénzről szól, mert ha leállítják és nem lesz akkora vihar- ugyebár akkor ki viszi el a balhét ?Megint tanultunk valamit, de sajnos nagy árat fizettünk érte...
Előzmény: Szorgos (920)
csokinjull Creative Commons License 2006.08.21 0 0 928

hiszen épp odaköltözünk a jövő héten...:))

Előzmény: Szorgos (926)
Szorgos Creative Commons License 2006.08.21 0 0 927
A XI.-ben vagyok és itt is rettenetes volt. Először csak villámlott aztán az a szőrnyű szélvihar, borogatta a virágcserepeket, aztán az a felhőszakadás egyik pillanatról a másikra. Brrr félelmetes volt!
Állítólag vizsgálják a fákat, na de nem lehet mindet kivágni. Még jó, hogy ez nem volt olyan hosszú, mint a múltkori, bár itt a szél volt most a gyilkos. :(
Előzmény: kdezsoe (921)
Szorgos Creative Commons License 2006.08.21 0 0 926
Na Te szegény, nem lehetett kellemes! :( Jövőre majd gyertek át hozzánk innen egész jól lehet látni. Régebben felmentünk a tetőre, mostanság már nem töröm magam, hogy láthassam. Gondolom Te is ellennél nélküle, csak a srácok miatt mentetek. Most megy a hiradóban, hogy micsoda balhé van. A tüzijáték szervezőit hibáztatják, hogy nem tudtak a viharról és lekellett volna fújni az egész bulit.
Előzmény: csokinjull (925)
csokinjull Creative Commons License 2006.08.21 0 0 925

az alsó rakparton, az erzsébet és a lánchíd között voltunk végig. amikor már nagyon lapítottak bennünket a rakpart falához, akkor kimenekültünk a féllábszárig érő vízbe az alsó rakpart közepére, a párom egy papírdobozt dobott a lányom, meg az én fejemre, aztán sodort a tömeg bennünket, közben repkedett minden körülöttünk a renegetg elárusítóhely darabjai, tetejük, pfff....

aztán nagynehezen elértünk a metrólejáróig, levánszorogtunk többszázadmagunkkal a metróba (ferenciek tere), ott meg leállították a mozgólépcsőt, fölülről meg nyomult volna lefele a tömeg...:(

hát, nem volt piskóta..., még mindig remeg a kezem...

viszont nem sérültünk meg, és a közelünkben más sem, hálistennek...

Előzmény: kdezsoe (924)
kdezsoe Creative Commons License 2006.08.21 0 0 924

Jajjj Teszegeny!

Ugye nem tortent baj?

Borzaszto lehetett, foleg a gyerekeknek...  :(

Előzmény: csokinjull (923)
csokinjull Creative Commons License 2006.08.21 0 0 923

mi a tüzijátékon voltunk...:(((

kdezsoe Creative Commons License 2006.08.21 0 0 922

Bocs, angol a billentyu, eltevesztettem a szmajlit...

:) = :(

Előzmény: kdezsoe (921)
kdezsoe Creative Commons License 2006.08.21 0 0 921

Most (nem ugy mint nehany hete) Ujpest csak a szelet kaphatta.

Nagy szel es eso volt, de kozel sem akkora mint par hete.

Valoszinuleg a vihar kozepe epp a tuzijatek helyszinen lehetett, amikor ma reggel mentem befele a varosba,

amint egyre beljebb haladtam, annal gyakrabban  lathattam a vihar nyomait...

Egyebkent, az ezt megelozo viharral kapcsolatban eszembe jutott, hogy milyen fak tortek kette itt Ujpesten.

Sajnos azok a fak mar betegek voltak, jol lathatoan teljesen ures volt a belsejuk.

Tudom, hogy minden apro kis zold levelre szukseg van, de vihar eseten, igen nagy veszelyforrast jelentenek... :(

Ugyanilyen beteg farol keszult kepet talaltam, ami tegnap esti vihar utan, a Dunaparton keszult...

Szeretem a termeszetet, de kellenek nekunk ezek a fak? Tudom... mi maradna, szinte mind beteg... :)

Szoktak a fakat ellenorizni, hogy mennyire hordozzak a veszely forrasat?

Szorgos Creative Commons License 2006.08.21 0 0 920
Remélem nem tegnap este mentél a Semseybe.!? Katasztrófális volt ez a vihar. Én Budán vagyok és hazaszóltam a Maminak, hogy itt milyen orkán van, Ő meg mire kmondta, hogy otthon meg semmi addigra oda is megérkezett, megint szét ázott a nappali a csukott ablakon keresztül. Ráadásul még át is kellett mennie a szomszéd lépcsőházba becsukni a nyaraló barátnőjél az ablakokat. Azt mondta, hogy sz@rrá ázott mire hazaért. :( Ma meg amit a hiradóba mondtak, hát mit mondjak nem semmi lehetett az a nagy tömeg, mikor megindult. Még halálos áldozatok is voltak. :((( Szőrnyűűűűűű!
Előzmény: melanik (919)
melanik Creative Commons License 2006.08.20 0 0 919
Szorgoska! Megyünk a Semsey parkba!Látod oda is szervezhetnénk egy "topitalit".,-na mit szóltok hozzá?.. Ha nem vagyok ügyeletes  nagyanyó akkor este is egy jó buliba, biztos lesz valami... de akár egy du.-i   program is jöhet.Lenne valami ismertető... na mit gondoltok ?
Szorgos Creative Commons License 2006.08.19 0 0 918
Ettől a szótól is , hogy "trendi" kiráz a hideg. A lényeg, hogy a csajszika jól érezze magát benne. :))))
Előzmény: csokinjull (915)
Szorgos Creative Commons License 2006.08.19 0 0 917
Nélküled nem bulizunk!!!!
Házak. Na igen, mi épülget a mozi helyén!?
Előzmény: melanik (916)
melanik Creative Commons License 2006.08.19 0 0 916
Na....!!! Ez már igen! Egy napig nem vagyok itthon és már  alig tudom visszavezetni a listát.Jól beindultatok és ez már nagyon jó. Egyébként mindenkinek üzenem, hogy nem vagyok feljelentgetős "banya", soha nem zavart a Sziget, csak a téma végett dobtam fel. A Semsey-park sem zavar, én is leszoktam menni, mert itt van mellettünk...Szeretem a zenét, de néha azért jó a csend is. Előfordul, hogy zavar ha  hétvégén kalapálnak, fúrnak,-de még ezt is megértem... Más: na ne mááááá......, nélkülem akartok bulizni, meg randizni a Petőfi tanyán ?? Egyébként én a régi Árpád úti házakat sajnálom,- még azért akad belőlük egy pár szép,amit remélem nem bontanak majd le...Üdv. nektek: melanik
csokinjull Creative Commons License 2006.08.18 0 0 915

nem együtt fogja hordani, csak felvette, hogy fotózzam le:) én tökbéna vagyok a "trendi" cuccokhoz, állítólag most az ilyesmi a jó..., (18 éves másikjány szerint is), nekem meg tökmindegy, nem én fogom hordani:)))

Előzmény: Szorgos (914)
Szorgos Creative Commons License 2006.08.18 0 0 914
Mit mondjak!? Vagy túl öreg vagyok, vagy nagyon varrónő, de nekem nem tecc az összeállítás. :(( Bocsánat!!!!
Előzmény: csokinjull (912)
csokinjull Creative Commons License 2006.08.18 0 0 913

szept. 8, vagy 9?:)

Előzmény: zizi (911)
csokinjull Creative Commons License 2006.08.18 0 0 912

egész jó culákat választott. ez az egyik összeállítás:)

Előzmény: Szorgos (910)
zizi Creative Commons License 2006.08.18 0 0 911
topiktali? mikor? :-)
Szorgos Creative Commons License 2006.08.18 0 0 910
Aztán csini legyen a gyermek!!!!!! :)
Előzmény: csokinjull (907)
Szorgos Creative Commons License 2006.08.18 0 0 909
Jó van na! csak viccoltam! :)
Előzmény: csokinjull (907)
Szorgos Creative Commons License 2006.08.18 0 0 908
Na jaaaa! Leginkább sörözni. :DD
Előzmény: csokinjull (906)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!