Keresés

Részletes keresés

ex_lx Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1099
Csupán mert egy szkeptikus dög vagyok: írnál pár jellemzőt a helyszín környékéről. Ha pontos, előre is megkövetlek.
Előzmény: Törölt nick (1077)
jehu Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1098

És ha véletlenül erősebb nálad, te birkózószar-zabáló..?

Az ilyen fenyegetőzésért pedig azonnal ki szokták rúgni a pácienst - töprengek is rajta, hogy földobjalak-e.

Előzmény: Törölt nick (1090)
jehu Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1094

Senkinek sem szóltam, csak tippeltem. Előbb-utóbb az ilyeneket kihányják - számolj ezzel te is.

Ez a kettős mércézés nagon nem áll jól nektek.

Egészen hihetetlen módon vagytok képtelenek a realitás érzékelésére, elképesztő, mit meg nem engedtek magatoknak, aminek töredékéért már hőbörögtök, ha visszakapjátok.

Hülyén néz ki, ha épp ti kettősmércéztek.

Előzmény: Törölt nick (1084)
méregkeverő Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1093
Már megint egy szájmagyar!
Előzmény: Törölt nick (1090)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1091

Magyarorszag tragikus tortenelme tobb tiszteletet erde,el annal, hogy giccsmagyarok nyakra-fore idezgessek. Ugyhogy hagyd Trianont es Recsket, elobb valj tisztesseges emberre.

Előzmény: Törölt nick (1086)
jehu Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1088

Csak az idióták szerint: ugyanis tele az ország náci-nyilas honlappal.

Van tehát lehetőség bőven.

Előzmény: Törölt nick (1086)
jehu Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1080
Csigavér: hamarosan kirúgják.
Előzmény: Törölt nick (1073)
ex_lx Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1079
Azt ugyan nem látom, hogy melyik hozzászólásomra célzol, de egy pillanatig nem kételkedem, hogy számos hibát vétek (és mindegyiket szégyellem). Éppen azért nem szólítok fel senkit arra, hogy szokjon le a magyar nyelvről, mert magam sem tudom 100%-osan.
Előzmény: Törölt nick (1069)
Bimbum Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1075

Öcsike, én rendszeresen járok főiskolákra, egyetemekre, bulikba fénytechnikát biztosítok.

Ahogy kinéz utánuk a buli végén a terep, az nem semmi. Mindenhol, kivétel nélkül a disznóól kultúráltabb. Tájkép csata után.

Szétvert vécék, okádékok, törött üvegek, kiömlött italok, szeméthegyek.

Made in Magyar Ifjúság.

Politikai hovatartozás nélkül.

Előzmény: Törölt nick (1047)
méregkeverő Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1071

És a zsidózás??

Avagy van valamilyen normális magyarázat, miért kell a "hajrá fradi" topicban is

"cionista diktatúrát" emlegetni???

"El kell kergetni a magyargyűlölő marketinghuszárokat.

Még ebben a cionista diktatúrában is el lehet.Van remény."

Forrás
Előzmény: Törölt nick (1061)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1066
Te jo isten, nincsenek megfelelo higieniai korulmenyek Kismaroson????
Előzmény: Törölt nick (1064)
jehu Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1065

Hibbant duma.

Derek Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1063
Oszt miert lenne az magyargyulolet,ha valaki ruhelli a nejlonkakat,az nejlonkaruhelles.
Derek Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1062
Jo ,hat akkor meg dicsertem is oket:-))
Előzmény: jehu (1055)
jehu Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1059

Magadból indulsz ki, ökör: hiszen pontosan az a baj, hogy a kedvenc Kárpátia nagyjából az általad említettek színvonalán mozog. Vagy valamivel még alattuk.

S a giccs akkor is giccs, ha nemzeti színekkel hányjátok le. Legfeljebb még undorítóbb, hiszen valójában az ilyesmit nemzetgyalázásnak kell tekinteni...

Előzmény: Törölt nick (1050)
ex_lx Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1058
A megszólítás elé és után vessző kerül, a Földközi-tenger pedig kötőjeles a magyar nyelvben.
Előzmény: Törölt nick (1056)
jehu Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1057

Én is megvetlek.

Tudtam, hogy a csőcselékhez tartozol - nem nehéz megállapítania senkinek, ha olvas tőled fél mondatot.

Előzmény: Törölt nick (1048)
jehu Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1055

Nézd: talán mert nem ismerek összehasonlító adatokat, időnként őszintén megdöbbenek, mennyi egészen jó zenekar van Magyarországon, a Kárpát-medencében (mindenféle nemzetiségű), a legkülönfélébb műfajokban.

A Kárpátia ( a legutóbbi Vaú-ban is az ő "zenéjükből" adtak) nem másod-harmadrendű, hanem a honi mezőnyben egyszerűen komikusan szar, századrangú banda.

MIÉP-es-jobbikos gyűlésekre való, mint ifj Hegedűs "lelkész"... a fölhergelt-elhülyült embereknek meg elég, ha valamiféle ritmusélményhez jutnak, s az "énekes" elbömböl valami nagymagyar faszságot.

Előzmény: Derek (1049)
ex_lx Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1054
Ez nagyon igaz.
Előzmény: Derek (1049)
ex_lx Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1051
Biztosan gyakran jársz Kismaroson, így nyilván tudod azt is, hogy Szokolya hol van. Nos én ott élek... minden nap kétszer gurulok el az inkriminált helyszínek előtt. Ha nem olvastam volna most a topicot, bizisten azt se tudom, hogy most ért véget. Pontosabban délelőtt láttam pár srácot gyanús neonszínű karkötővel, ezért azt hittem, hogy ma indul.

Engem az egész cirkusz viszolyogtat, amióta tavalyelőtt (?) megálltam dumálni pár fruskával. Fújták a helyszín kötelező olvasmányait, csak nem értették, és Lovast ugyanolyan lángésznek tartották, mint mások másutt Bolgárt. Brrrrr... Mindazonáltal akkora felhajtást sem csinálnak, mint egy átlagos mucsai focimeccs.
Előzmény: Törölt nick (1038)
Derek Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1049
Ezek a zeneszek mivel masod-harmadrenuek, es a valodi rockzenei kozegben labdaba sem rugnanak egyszeruen megceloztak ezzel a  szemettel egy olyan kozonseget akik az ilyesmire fogekonyak ,ahogy azt valamikor a vajdasagi 3+2 csinalta a lakodalmas rock nevu szornyuseggel,mert mashol ok sem rughattak volna labdaba.
Előzmény: jehu (1046)
jehu Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1046

Elég attól a bandától egy-két részletet meghallgatni, például a Vaú-ból, hogy az ember mindent tudjon róluk.

Semmi közötök sincs semmihez, ami érték (nem vagyok éppen rajongójuk, de például a Kispál az) - giccsbe ájult, primitív, műnemzeti, széljobbos, magatokat qrva erősnek képzelő  barmok vagytok - minden mondatod erről szól.

Ez itt pedig egy internetes fórum, ha nem vetted volna észre. Ahhoz, hogy beírjak ide valamit, nincs szükség a te engedélyedre.

De azt elárulom: valóban nem mennék Kárpátia-koncertre, legalábbis csak úgy nem. Esetleg szociológiai szempontú tanulmányozás végett.

Csak le kellene győznöm a hányingert, amely a csőcseléktől támad bennem.

Hisz a csőcselékben is emberek vannak. Olyanok, amilyenek, de emberek...

Előzmény: Törölt nick (1042)
Derek Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1044

"A Kárpátia pedig mostanra a legnagyobb nemzeti rockcsapattá nőtte ki magát idehaza."

Ilyen nincs ,hogy nemzeti rock, ha valami univerzialis akkor a rock az.

Előzmény: Törölt nick (1042)
jehu Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1037
jehu Creative Commons License 2006.08.08 0 0 1036

Istenem, milyen idióta duma ez is... ("Mondd a zenekar szemébe"... ???)

Mióta értékmérő a közönségsiker, különösen az ilyen közönség előtti siker?

Döbbenetesen szar az a "zenekar", és a szövegeik is stupidak.

"libsi zenekarok"? - frász tudja, kikre "gondoltál", de ezernyi zenekar van, amelynek sikereit az a Kárpátia nevű borzadály csak irigyelheti. Úgy vélem, ha jó zenekar volna, talán nem műnemzetieskednének ennyit és ennyire hülyén.

Előzmény: Törölt nick (1035)
jehu Creative Commons License 2006.08.07 0 0 1034

No, már tart is, sőt, lassan vége is lesz.

Volt valami?

Gondolom, a szörnyű Kárpátia nevű izé volt.

Meg kellene egy ilyenre hívni Slotáékat...

takacsi Creative Commons License 2006.07.16 0 0 1033
Közeledik a 2006-os Magyar Sziget rendezvénye.

Kismaros, 2006 augusztus 2-8.
soltika Creative Commons License 2006.07.09 0 0 1032
Ugyanazon az oldalon:
" Visszatérve egy személyes megjegyzés, ami szemmel is látható. Szabó Albert, Bácsfi Diána és személyem között van egy lényeges különbség: Nem vagyok az emberük, nem vagyok zsidó!

Kovács Géza
Magyar Önvédelem
2006. július 5. "

Eztet asszem mindig azok szokták eldönteni, akik épp megpuccsolják a főönvédő magort, úgyhogy ne tessenek elkiabálni, mert bármikor kiderülhet:-)))

Előzmény: soltika (1031)
soltika Creative Commons License 2006.07.09 0 0 1031
Itten van a program, takacsi kartacs meg vegyen át egy letolást, hogy én csinálom az ő melóját:-)))
(mongyuk esetleg meg is köszönheti, netán ki is fizetheti:-))) )
Bár lehet, hogy ő nem tud róla, mert nem a Schuster féle formácijó tagja, mert most asszem ők szervezik.
http://www.magyaronvedelem.hu/folap.html
Eccer azé elmagorázhatná nekem valaki, hogy mi is a magyar eredetű, mi köze a magyarsághoz az amerikából, angliából hozzánk begyütt rock zenének?:-)))
Mert úgy látom, hogy javarészt azt fogják nyomatni, persze lesz sörivóverseny is, kérdés milyen sört fognak a jó magyarok lefetyelni?
Mer ha valami multi gyártotta seret, akkó gond van:-)))
Mert hogy fognak egy külföldi sörrel, külföldről(pfuj tsunya amerika) eredő, importzenére Táltos szertartást, és Szertűzet végrahajtani?
Az a szertűz biztos érdekes lesz a nagy melegben:-)))
Előzmény: triklopsz (1030)
triklopsz Creative Commons License 2006.06.27 0 0 1030

kik lesznek az idei sztárfellépők?

kongói gida?......

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!