Keresés

Részletes keresés

Matyika_ Creative Commons License 2001.10.04 0 0 329
Én is csak egy párszor láttam az Estranged-et (Mondjuk többször, mint a Gardent pl :), de azok a delfinek, neharaguggyatok, ahogy ott úsznak az utcán... ez mér kellett? (1ébként nagyon korrekt, bár Axl a végére beleszeretett a víz alatti fuldoklásba (ld még Since I Don't Have You))
Előzmény: A PROFI (323)
stonedrop Creative Commons License 2001.10.04 0 0 328
Nem tudom nálad milyen MTV van. Nálam leadták végig. A számok hosszát pedig nem tudom fejből. Bocs, hogy ilyen sokat tévedtem.
Előzmény: Köves (326)
murray Creative Commons License 2001.10.04 0 0 327
ja a Dry Country télleg Sambora egyik legjobb szólója!
On!
Köves Creative Commons License 2001.10.03 0 0 326
Ja, a felét. (Amúgy 8:52, nem? Az már inkább kilenc, mint nyolc.)
Csá
Köves
Előzmény: stonedrop (325)
stonedrop Creative Commons License 2001.10.03 0 0 325
A November Rain 8 perc, mégis elég sokat játszották.
Baltafejbe Creative Commons License 2001.10.02 0 0 324
még jó, hogy nem vágták meg!
undorító lett volna
mint hogy a Sweet child is eléggé az, a klipverzióban
abból kb fél percet vágtak ki, szerintem tökfölöslegesen

a bon jovi is elmehet a sunyiba a vágással
a Dry county eszméletlenül jó gitárszólójából a legeslegeslegjobb részeket szedték ki a klip miatt
beööö

A PROFI Creative Commons License 2001.10.02 0 0 323
Egy kicsit még visszatérnék az Estranged témához. Szóval nem csodálom, hogy nem játszotta az MTV, hiszen 10 perces a dal. Ilyenkor két lehetőség van:
1., Megvágják a klipet és az MTV hajlandó játszani
2., Éjszakánként adják le.

Én abban az időben érettségiztem, amikor az Estranged klip kb. 1 éves volt és az MTV éjszakai kínálatának rendszeresen része volt Madonna, Justify my Love klipjével karöltve.
Axl-ék nem járultak hozzá a megvágáshoz, ami érthető is, mivel lehetetlen egy 10 perces klipet úgy 5 percesre vágni, hogy az élvezhető is maradjon. Erre csak Bon Jovi képes...

IVÓ Creative Commons License 2001.09.29 0 0 322
BUCKET GETS THE CAN?

...And Izzy back in the Gunners frame again?

SPECULATION IS MOUNTING THAT GUITARIST IZZY STRADLIN will return to Guns N' Roses. W Axl Rose and company are hotly rumoured to have parted company with Buckethead, the eccentric guitarist whose stage gimmick is playing with an empty KFC container on his head.

Nem mintha igaz lenne, de...

EZ AMERIKA!!!!

Finck Creative Commons License 2001.09.19 0 0 321
Nekem megvan a klipforgatásról készült video is. Mind a három. (Don't Cry, November Rain, Estr.)
Monnyuk elég szar minőség, mert másolt...
zAcsKO Creative Commons License 2001.09.19 0 0 320
Ja szemét MTV. Emlékszem szilveszter előtt pár nappal láttam először az Estranged klippjét, aztán egy hét múlva ugyanabban a műsorban mégegyszer, akkor fel is vettem, de aztán többet nem láttam.
Pedig a klipp nagyon jó, a legjobb jelenet amikor Axl leugrik a hajóról:)
Előzmény: stonedrop (319)
stonedrop Creative Commons License 2001.09.19 0 0 319
Az Estranged volt a GNR legdrágább klipje. Ők is sokat vártak tőle, azt hitték nagyobb siker lesz mint a November Rain. Aztán az MTV b@szott játszani. Talán azért mert az már a sokadik klip volt a UYI-ról és a NR sikere sem volt még olyan régen. Két ugyanolyan dal ugyanarról a lemezről nem biztos, hogy bejön.
De én is nagyon szeretem azt a nótát. Akkoriban a kedvencem volt. Szvsz jobb volt mint a Nov.
Előzmény: Baltafejbe (315)
zAcsKO Creative Commons License 2001.09.17 0 0 318
A neten nem láttam erről híreket, sőt lesznek majd koncertek is.
Persze ahogy nem lepődtem meg a nyári turné és album elmaradásán, ugy ezen se lepődnék meg. Nem baj Axl majd ujabb 8 év alatt összeszed egy ujabb bandát, csak akkor már valszeg én sem leszek kiváncsi az öreg Axl Rose újabb ígéreteire.
Axl Creative Commons License 2001.09.17 0 0 317
Igen, ezt Axl nagyon elbaszta. Nem szabad mindenkivel havonta összeveszni egy életre. Így sosem fog semmit elérni. Tudnia kell, hogy ma már nem neki áll a világ, mint régen.
Előzmény: redsquadkerékpárszervízRt (316)
redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2001.09.16 0 0 316
én is imádom azt a számot, de szerintem hamar meg lehet unni

ja és asszem tényleg kimondhatjuk,
meghalt a Guns (amennyire meghalhat) , azaz hogy nem éledt fel

Előzmény: Baltafejbe (315)
Baltafejbe Creative Commons License 2001.09.16 0 0 315
amikor én jórég megvettem az Illusionokat kazin, az Estranged egyáltalán nem tetszett. idétlennek, nyomasztónak tartottam a gitárt benne és az egész dal olyan vontatottnak, unalmasnak tűnt
Olyannyira nem tetszett, hogy mindig ÁTTEKERTEM, amikor az következett volna. aztán eljött az 1993-mas év, amikor is elkészült a klipje.az MTV-n nagyon kevesszer adták, én összesen 2-szer láttam összvissz. naszóval amikor először végignéztem, teljesen megfogott a hangulata. a képek teljesen jól tükrözték a dal hangulatát. akkor azt mondtam magamban, hogy nem is olyan rossz ez a dal... azóta eltelet 8 év és nekem azóta az Estranged a legeslegkedvencebb GNR nótám. iszonyatsoxor meghallgattam már és lehetetlen megunni. egyszerűen TÖKÉLETES!!!

nem is értem miért nem volt akkora siker, mint a Noveber Rain
azóta megvan a klipje is mpg-ben (a Kazaa-ról lehet lekapni, 100 mega) nagyon sokszor megnéztem már.
aki hozzám hasonlóan nagy rajongója a dalnak, annak ajánlom, hogy szerezze meg a Live Era féle koncertverziót. élőben talán még jobban üt

Köves Creative Commons License 2001.09.09 0 0 314
Dejakkorse, na! :)))
Előzmény: Axl (313)
Axl Creative Commons License 2001.09.09 0 0 313
Pedig a Guns legjobb száma. No mind1...
Előzmény: Köves (312)
Köves Creative Commons License 2001.09.09 0 0 312
Ha jól sejtem a nézôk szavazták be az Estrangedet. Valami hét klipje vagy ilyesmi mutatunk-öt-klipet-hívj-fel-oszt-jó-lesz jellegű megmozdulás lehetett. Nem értem, hogy kerülhetett be az öt közé (ha jó a teóriám) valaki biztos elaludt...
Anno decibel én (vagy én is?) szóltam le az Estrangedet, a véleményemet fenntartom, bár kétségtelen, hogy a klip sokat dob rajta.
Csá
Köves
Előzmény: goldfinger (309)
A PROFI Creative Commons License 2001.09.09 0 0 311
Pontosan ez az Én véleményem is az Estranged-ről. A klipp 1993-ban, tehát 8 éve készült és még mindig érdemes arra, hogy bemutassák. Ez egyrészről elismerés a klipp alkotóinak, akik még 8 év távlatában is jónak, sőt kimagaslóan jónak tartott klippet készítettek. Másrészről ez is bizonyítja azt, hogy a Gn'R minden idők egyik legnagyobb zenekara és még ennyi idő után is beszélnek róla.
Ilyen híreket Én nem olvastam, de az igaz, hogy Buckethead sohasem tűnt egy hosszútávú megoldásnak. Meghallgattam (szerintem ide is belinkeltem) egy Brian May nyilatkozatot, amiben Brian elmondja, hogy azért kellett mindenképpen közreműködnie az új albumon, mert többször volt olyan, hogy Buckethead napokra eltűnt és a stúdioban sem jelent meg.
Ha a hír igaz, akkor szerintem örökre búcsút lehet mondani a Guns-nak
Előzmény: goldfinger (309)
Axl Creative Commons License 2001.09.04 0 0 310
Rossz hírek:

A legfrissebb Metal Hammer szerint Axl-nek sikerült összevesznie Doug Goldstein producerrel, és Buckethead is elhagyja a bandát. :(((
Gyerekek, nem lesz ebbol már semmi. :(((
Axl kibírhatatlan ember lehet.
goldfinger Creative Commons License 2001.09.04 0 0 309
Most elemzik az Estranged klipjét a zmegen (akarom mondani vivamegen)!
Valami baj lehet a vivásokkal, hogy a sok nyál mellett beraktak végre valami zenét is.
Na mindegy, örüljünk ennek is, én némi megerősítést érzek a gondolataimhoz, mivel mindig is úgy gondoltam, hogy ez egy remek klip.
Itt a fórumon leszólták páran- ízlések és pofonok...
Ha még a nyálcsatorna is gyönyörűen megcsináltnak tartja, akkor már eleve nem lehet rossz.:-)
Legalább a bubblegum, meg nsync rajongó fiúkák/ lánykák láthattak végre valami ínyencséget is.
A PROFI Creative Commons License 2001.08.20 0 0 308
Csináltam egy oldalt, a címe és a linkje:

New Era (a tribute to Guns n' Roses)
Szívesen veszek minden véleményt!
zAcsKO Creative Commons License 2001.07.27 0 0 307
Sziasztok
Akkor én is irok linkeket:

Erről az oldalról lehet videokat letölteni a Rio-i és a Vegas-i koncertről. Némelyikben a hang elcsúszik a képtől, ha valakit érdekel hogyan lehet megoldani akkor írjon nekem mailt.

A teljes Rio-i koncert mp3-ban a www.lostrose.com címen, az archiv hírekben található linkek segítségével letölthető, legalábbis úgy két hónapja én így töltöttem le.

Üdv

u.i.
Mikor lesz már új album??????????

A PROFI Creative Commons License 2001.07.26 0 0 306
Ja és van néhány cím, ahol nagyon jó új cuccok vannak fenn. Valahol láttam a Rock in Rio-ról letölthető videofelvételt, majd utánanézek!
És letöltöttem egy "Celebrity Deathmatch"-t Axl és Slash között. Gyurmabábuként küzdenek meg. Az beszarás!
A PROFI Creative Commons License 2001.07.26 0 0 305
Akkor bocsi, félreértettelek!

Finck!
<a href="http://www.index.hu/">Link</a>
Az idézőjelbe tett http-s cím helyére kell billesztened azt a helyet, ahonnan a dal letölthető. Ez lehet egy oldal címe vagy akár egy mp3 címe is, ami valahol fel van rakva a neten. Ha ez mp3, akkor arra jobb klikk, "Tulajdonságok" és ott meglesz az mp3 pontos elérési útja. Azt kell a fenti paracssorba beilleszteni a "" jelek közé...
Ez így első hallásra lehet, hogy durva, de hidd el, egyszerű és megéri!!!

Axl Creative Commons License 2001.07.26 0 0 304
Jaj ne már! :(

Viccnek szántam, a hozzászólás, amiben belinkelték nem az enyém volt, hanem egy Masek nevezetu emberé. Jó, hogy belinkelted ezt az 5 dalt, az utolsó pl. nincs meg nekem. Köszi.
Egyébként a hozzászólással csak arra szerettem volna célozni, hogy jó lene, ha a Guns Magyarországra jönne. És tényleg kultúrált voltál.

Előzmény: A PROFI (302)
Finck Creative Commons License 2001.07.26 0 0 303
Tök kultúráltak vagytok! :-)

Profi
Ha vannak még erről a két koncertről cuccaid, (video v. mp3) akkor tedd már fel léci. Engem érdekelne a többi. Nekem is vannak, de én nem tudom hogy kell feltenni.

Üdv és Rakenroll

A PROFI Creative Commons License 2001.07.25 0 0 302
Axl!
Szokásom bunkó módon válaszolni az ilyen hozzászólásokra, de ez nem az a topik, ahol ezt szívesen megtenném.
Egyrészt szándékosan írtam, hogy "ezek a számok", mert mind tuti, hogy nincs felrakva. A THE BLUES a Rock in Rio-n készült, jóval később, mint a 171-es időpontja. És még valamit megkérdeznék. Ha a te birtokodban lenne olyan Guns szám, amit még valszeg nem sokan hallottak, és nincs is fent, akkor csak azt az egyet raknád fel? Ha idejön valaki, akkor innen minden eddig nyilvánosságra kerülő Guns dalt egy helyről letölthet.
Ha azért dumálnál, mert valamelyiket kihagytam az OK. Vagy ha olyan májer vagy, akkor rakjál fel te is néhányat.
Ja és még valami. Láttam a 270-es hozzászólásodat, ahol megjegyzed, hogy a Guns júniusra igérte a turnét, de többet nem tudsz... Hááát haver, itt már áprilisban azt is tudták, hogy az elmarad. Úgyhogy visszaolvasnod inkább neked kéne.

Szerintem kultúrált voltam, nem?

zAcsKO Creative Commons License 2001.07.25 0 0 301
Axl
Sajnos PROFI barátunk így írta: "ahonnan ezek a számok letölthetőek"
A 171-esről ezek nem tölthetőek le mind.
Viszont a "Ha mutatsz nekem itt másik olyan hozzászólást, ahonnan ezek a számok letölthetőek" mondatba bele lehet kapaszkodni.

Szóval legyen ez egy olyan hozzászólás ahonnan le lehet tölteni:

Ezen a fórumon a 296-os hozzászólásnál levő linkekkel letölthetőek az új Guns dalok:)

Axl a te dolgod már csak, hogy rámutatsz erre a hozzászólásomra, és akkor Profi elintézi, hogy legyen Guns koncert Magyarországon hehe:)

Axl Creative Commons License 2001.07.25 0 0 300
rábasztál, haver

kezdheted szervezni: Masek, 171-es hozzászlás

aztán nehogy csak 2 tagot hozzál, mondván, hogy ott is csak 2 szám linkje van

:))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!