Ahhoz képest,hogy időben indultunk,kettőkor még a Szhelytől kb 15 km-re lévő Váton voltunk,egy vendéglőben.))) Velencénél meg egy ritka aljas kocsmára leltünk,voltam már pár szar helyen,de ez vitte a prímet!(Nem mertünk leülni mert odaragadtunk volna a székhez a kosztól,a pultos nőnek elől hiányzott 2 foga,áhh hihetetlen mi volt ott,sokat nem is időztünk .)Olyan 5 óra felé értünk a csarnokhoz,jegyárus még sehol(aztán persze késöbb megjelent),be is mentünk faszán,köszöntöttük a többieket aztán irány a büfé!
A meccsen olyan 10-en szurkoltunk felállva,hazai oldalon semmi.
Az utolsó negyed vége volt elég paprikás,hála a bíróknak,vezérszurkolónk a pályán akart elégtételt venni rajtuk,aztán repült a dobverő,kólás üveg...
Hazafele Fehérváron álltunk meg kajálni,aztán tipli hazáig,olyan éjfél felé értem haza.
Összességében jó kis túra volt,soha rosszabbat,egy baj,hogy kikaptunk,de hát azt meg már megszoktuk!)))
Körmendiek engem meglepett, hogy hétköznap ellenére eljötek elég sokan,jól is szurkoltak,a végén meg jó sokáig ünnepeltek.Grat nekik.
Mi:az AB-ben elég sokan voltunk,szerintem -15-nél is szurkoltunk,sajnos a lelátó többi része csak akkor "segített" be,mikor feljött az ASE,de akkor is csak 1-2percig.:(
egy kis kritika nekünk:szerintem elég sokszor elnyomtuk ugyanazt a szövegeket,persze tudom ilyenkor nem lehet öröm nótákat nyomatni,de pl azúj Atomvárosozás nem volt,Atomváros Atomváros hej hej sem,de ettől függetlenül jól nyomtuk.(meg már végre szereztem új ASE sálat is,hát elég szarul debütált.)
Kaposvári túrára lehet elmegyek,csak az Adri haverom nem jön,szóval így nincs sok kedvem.
fényképezőt megint elfelejtettem vinni a meccsre:(
Már a junior meccs megadta az alaphangulatot (legalábbis nálam), mert fiataljaink nagy csatában legyőzték a körmendieket két ponttal.
Aztán a meccs előtt szépen telt a vendégszektor is, úgyhogy már sejteni lehetett, hogy talán nem lesz csendes a meccs!
Először kicsit a vendég szurkerekről: Végigszurkolták a meccset, és hangjuk is volt rendesen, de sajnos nem nagyon tudtam figyel őket, mivel hazai oldalon én ütöttem a dobot.. A végén sokáig ünnepelték a csapatukat, és még vissza is hívták őket!
Aztán a paksi oldal: A B-középben elég sokan voltunk, hogy adott legyen a jó szurkolás, azonban ez már a csarnok többi részére nem mondható el. Elég szellősen ültek az emberek.. Azért mi elkezdtük, és bár csapatunk a legelejétől kezdve hátrányban játszott, végig bíztattuk őket. Aztán a második félidőben, mikor sikerült kicsit közelebb férkőzni ellenfelünkhöz, végre megjött a közönség hangja is, és néha igen hangosan zengett az "ASE". Innentől még jobb lett a hangulat, de sajnos ez sem segített tegnap este.. A vége után még megtapsoltuk a jól, és lelkesen szurkoló körmendi szurkolókat, aztán hallgattuk, ahogy jogosan ünnepelnek. Gratula nekik!
Úgy olvastam az idei Diósgyőr-Pécs eléggé fakó volt ebből a szempontból... Probléma oka, hogy Diósgyőrben nem volt szervezett hazai tábor. Tudnál esetleg erről valami bővebbet?
Mivel a topik nem csak a férfi kosárlabdáról szól (én ilyet sehol nem írtam), így ha van valami közölnivalód a DKSK-PVSK lelátói hangulatáról, szívesen várjuk. Ugyanakkor azt garantálom, hogy a Paks-Körmend meccs nem lesz hasonlítható a kórházi hangulathoz...
Néhány vasi szurkoló várható az Atomvárosba. A lelátón kiélezett hangpárbaj várható az Atomic Boys és a Red Devils tagjai között.
MAFC-Falco
Biztos vagyok benne, ha múlt héten Debrecenbe, akkor most a fővárosba is várható a hétköznap ellenére néhány szombathelyi szurker. Hazai oldalról nem várható "ellenállás".
Dombóvár-Szolnok
A hazaiak számára valószínűleg nem lesz ellenfél a vendégblokkban. Szükség is van a jó hangulatra, hiszen komoly tétje van a meccsre.
Nyíregyháza-Pécs
Hazai oldalról néhány szórványos kórusnál több nem várható. Attól még ők is tudnak hazai pályát teremteni! Pécsi zebrák - gondolom - nem várhatóak Nyírségbe.
Sopron-Kecskemét
Szintén komoly távolság, ami nem jó dolog, ha szerdán van a meccs. Mindazonáltal szüksége lenne az Univernek a Capricorns biztatására.
Debrecen-Albacomp
A forduló rangadóján fontos lehet, hogy biztatás csak a hazai oldalról várható.