Jenő számára teljesen természetes, hogy ráugrik a ravatalon fekvő édesanyjára is, ha éppen szorongatja az ösztön, úgyhogy nem tudja átérezni az itt tárgyaltak súlyát. Egyszerűen nem fogja át a tudata. Legyetek megértéssel felé.
ezek a kispolgárok nem értik a modern művészetet :)
Két orosz alternatív művész beszélget berúgva Párizs egyik előkelő presszójában. - Te, Igor, szerinted mi lenne, ha beleszarnék a zongorába? - Á, hagyd, úgysem értenék...
"...soha nem fordult elő vele, hogy egy "hímnemű egyén" erőszakoskodott volna vele, mert valahogy mindig tudta kezelni a helyzetet. Meg is osztotta a tökéletes ellenszert, ami nagyjából annyi, hogy
ha egy férfi tiszteletlenül közeledik és elkezdi a nyomulós dumát, ott kell hagyni, ahol van.
...
Oroszlán szerint ha egy "főmufti" meginvitál egy nőt a szobájába, akkor nem kell odamenni és főleg nem kell bemenni, ha pedig mégis bemegy a "főnöke iránt érzett tiszteletből", akkor nem szabad ott maradni, ha tovább fajulnak a dolgok."
az 5er is alacsonyabb volt mint egy M24-es Volga. És Marton ilyen irányú "képességeiről", vajmi kevés ismeretem lehet, de mivel jómagam is vettem igénybe autóban orális kényeztetést, azt nyugodtan kijelenthetem, hogy épeszű férfi (pláne egy frekventált útvonalon) nem a "térdre, imához" módszert fogja igénybe venni, ami nem csak feltűnő, de kurvára kényelmetlen is! Sokkal jobb a "hajtsd ölembe fejecskédet aranyom!" metódus.
Ennyit fog fel az elbutult biedermeier kispolgár a színházból sajnos, ezt bizonyítja trollkodó hozzászólásod is. Nem érted a lényeget és véleményvezérkedsz.
Meg lehetne mindenkit vizsgálni hazugságvizsgálóval. Tudom hogy nem tökéletes de ennyi embernél azért már eléggé megmutatja ha nem stimmel valami, nem?
Magyarellenes gazemberekkel nem állok szóba, maximum csak annyira, hogy elmondjam nekik, hogy nem állok szóba velük. Te, aki az Andrássy úti pincékben fogantál, társalogj inkább a magadfajtákkal.
Egy is elég, de az ne olyan legyen, aki felment Marton szobájába, bebújt az ágyába, de amikor meg akarta dugni Marton, akkor nemet mondott, és hazament a Marton által hívott taxival.
Fizetett nikk, nem érdekli, ő ezért pénzt kap. Illetve annyiban érdekli és szívügye is ez a Marton-ügy a mocskos anyagiak mellett, hogy a história felidézi benne azokat a szép emlékeket, amikor gyerekkorában a nagypapi a térdére ültette és elmesélte neki, hogy mivel ő hagyományos úton nőhöz nem nagyon férhetett, ezért a 40-es évek derekán a magyar zsidó nőket erőszakolta szorgosan, majd az oroszok bejövetele után átállt a másik oldalra, hogy tovább élhessen ennek a hobbijának, csak onnantól fogva már nem vallási-etnikai alapon ténykedett, hanem válogatás nélkül erőszakolta a magyar nőket. A kis Jenő pedig csak ámult és folyt a nyála. És folyik azóta is.
drága tanárnő, az már tutitodsicher, hogy nem STEM tárgyakban vagy otthon!
(képzeld magad elé a szitut, amit szegény szende szűznek át kellett élnie: Egy autó (nem busz, nem kamion, egy a-u-tó) hátsó ülésén ül a Nagy ember mellett, és egyszer csak az arca magasságában megjelenik egy petyhüdt fasz!
Namost csibém, egy hátsó ülésen térdelő férfi fasza és egy ugyanott ülő nő arca között akad némi szintkülönbség, arról nem beszélve, hogy hová lett az abuzáló rohadék felsőteste, úgy hónaljtól fölfelé? (majd térgyepelj a saját kocsitok hátsó ülésére és töprengj egy kicsit a világ bonyolultságán)