Ezt a bekötési sémát a napokban kaptam, gondoltam más is tudná használni, ezért közkinccsé teszem. Itt nem csak az autó felöli oldal, hanem a lakókocsi bekötési sémája is szerepel, melyik színű vezeték hova megy a lakóban. A 7 és a 13 pólusú csatlakozás is rajta van.
Háát persze!Lehet itt mindent csinálni,pont nekem való!!!Síelni,motorozni úszni egyszóval teljesen átadni magamat minden földi jónak!!!Többe kerül a kanperdíj,mint maga a bódé,de ez teljesen érthető.Már csak nyugdíjasnak kéne lenni meg egy tele buxának aztán most leütnéém...
Amikor nagyon lent marad az ár úgy is szokták csinálni gyorsan zárt aukció és téged kitilt az asszony meg nyom rá egy licitet.
A 3perces opció külön lóvérét kijelólhető,de szerencsére a magyar skót igy nem sokan alkalmazzák. Sok licitet úgy lehet megnyerni, hogy nem kerek összeget, hanem pl 40100 ft-ot kell tenni. Amikor a végén sietnek mások általában kerek összeget tesznek. Sok aukciót nyertem igy na meg az ucso 20 mp-ben.
Ha kurvajó áron (vagyis nagyon lent) maradt a licit - és nincs minimálár - akkor legfőképp az eladó ellen kell harcolni, mert az mindent el fog követni, hogy ő üsse le.
Sokkal kevesebbet bukik ha kifizeti a Vakera jutalékát - mintsem ha odaadja bagóért a cuccost. .
A lakókocsi festéséhez semmilyen speciális festék nem kell. Ugyanazokat a festékeket lehet használni mint amit az autójavító ipar használ. A lényeg, hogy az alumínium- illetve műanyag- elemekhez más-más alapozót kell használni.
csak félig meddig igaz a megolás, hiszen vatera/ebay függő, de ha az utolsó X percben van licit, annyival meghosszabbodik a licit és mindenki mailt kap. ebay.co.uk-n biztosan így van, 5 perc automatikus hosszabbítás van. Ha jól tévedek a vaterán is. SM.
Ha neked megfelel az ár, akkor lejárta előtt pár perccel a gép elé ülsz - és 30 másodpercenként frissítsz.
Nagyon figyelsz - és az utolsó 20-30 másodpercben nyomsz rá egy utolsó licitet. Ha nem így csinálod - és túlzottan lentragadt az ár - akkor általában az eladó szokta visszavásárolni saját magának - más néven, természetesen.
De ha az utolsó 20 másodpercben nyomsz rá - akkor rápacsált... és oda kell adja annyiért.
Én ma pontosan így vásároltam valamit - mert a lejárat előtt fél órával valaki nyomott egy licitet.
Rászántam egy fél óra sasolást - és amikor a fickó már úgy hitte, hogy ő nyert - akkor (az utolsó 20 másodpercben !!!) nyomtam rá egy 200 Ft-ost - és neki annyi lett. Képzelem, hogy anyázhatott.
Ha itthon lesz a cucc, majd megmutatom - hadd röhögjetek. .
Igen néztem ha jól olvastam 1050W az nem rossz és mutatós is a kütyű. Vigyázva kell csinálni az asszony nehogy megtudja,mert most nem ez a legfontosabb. Kiváncsi lennék mennyi a minimál ára. Nem szeretem az ilyen aukciókat.
Sziasztok! Sajna az uj hűtőnem győzött meg hogy szuper lesz a melegben,bár kb 5-6 fokos helyiségben próbáltam ki úgyhogy kap még egy esélyt szobahőmérsékleten. A gázrész az pipecül műkszik.
Festésre annyit, hogy elvileg úgy kell keresned rá mintha a hűtőkocsi speciális festékét keresnéd, ami alura való. Úgy tudom a többit elég hamar ledobja.
Repűlős kollégának üzenem tegnap fehérvárról hazafelé menet a 811 út Felcsút közelében lévő részénél megálltam egy szép emlékműnél. Remélem tudod miért van ott? Amit ott megtudtam 1931 -ben két amerikában canadában élő magyar átrepülte az óceánt,de Mátyásföld helyett ott kellet kényszerleszállniuk meghibásodás miatt.
Harbour Grace ből indultak és 5182 km megtétele után itt landoltak a pusztában.
Endresz György és Magyar Sándor voltak a pilóták. Ha valakit érdekel akkor teszek fel képet is az emlékműről.