Keresés

Részletes keresés

TRobee Creative Commons License 2008.05.06 0 0 1488
Nincs lámpám.
Előzmény: DRZ 87 (1486)
TRobee Creative Commons License 2008.05.06 0 0 1487
Jövő hétvégén Enduro OB. CSITÁR-on!!!Megyünk egy páran vernineki.Esetleg,akit érdekel eljöhet motorozni,szurkolni nekünk.Hasonló a terep,mint Cereden.Dr.Szabó és Bobi szolíd érdeklődését fejezte ki!!!Reméljük mások is eljönnek.Szállást is tudok.
Előzmény: TRobee (1485)
DRZ 87 Creative Commons License 2008.05.06 0 0 1486
Csuma ! vaan hozzá lámpád ??????
Előzmény: TRobee (1485)
TRobee Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1485
Köszi, elfogadom.Adok vmit cserébe!
Előzmény: DRZ 87 (1481)
csukix Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1484

Bordányi endurocross 05. 11 Nevezés, szabadedzés 8-tól 11-ig folyamatosan. Futamok: Amatőr 11.30-tól, profi 13.00-tól. Nevezés 1000 ft.

Iceapo Creative Commons License 2008.05.05 0 0 1483
Mondjuk du.5h, akár, de lökj egy sms-t ha tényleg jössz és akkor tuti úgy készülök, a műhely ráér! ;)
Előzmény: Gyöször (1482)
Gyöször Creative Commons License 2008.05.04 0 0 1482
Üdv!

mikor lesz ez a holnap? már úgy hányóra tájékailag kérdezném..

Pont most olvasgattam az F800as tesztet. Amiből semmi nem derült ki. Okta (másik fórumról) is tesztelte, azzal sem lettem okosabb. Meg amúgy is. Jó idő esetén belehallgatnék egy élménydumába; amolyan nem bánom hogy nem voltam ott, de érdekel szinten.
Előzmény: Iceapo (1480)
DRZ 87 Creative Commons License 2008.05.04 0 0 1481
Szia Robi! jól láttam hogy le van törve a sárvédődre szerelt lámpa konzol? (toldat LED csík nélkül ami má ninccen meg)nekem éppen akad egy amit szivesen odaadok ám.
Iceapo Creative Commons License 2008.05.04 0 0 1480
>A sár,ahol beragadt az első kereked?
Nem ott, az a szántóföldes rész volt, ez utána volt pár km-rel, egy vasúti átjáró utáni hosszú sáros, földutas rész, akkor sok helyen tengelyig érő sárral!

>A kalandjaidra én azért kiváncsi vagyok.Bor a hűtőbe.
OK, az jól fog esni ennyi sörözés után! :)

>Ez a BMW pont nekem való lenne!
Qrva jól néz ki, a blokk is jó, de van egy kis bibim vele /terepen, igaz csak ott próbáltam :O/, alul nem tol /eleget, erős mint állat, nem ez a baj vele/, pörög a kerék, és inkább visszacsúszik /ha véletlen elfogy a lendület/, lefullad egy murvás emelkedőn /itt most meredekre gondolok/ minthogy felkaptatna mint egy jól viselkedő egyhengeres mint pl. ahogy egy Big teszi a dolgát mondjuk 2.-ban, vagy visszatolva 1.-be! ;) Vagy csak a kuplunggal kéne játszani, ami ugye nincs megszokva nekem mert a bignél nem igen kell belekuplungolni.
A kormány alacsony, ezt egy stucnival meglehet oldani, és mivel mélyen volt így még orrnehezebbnek éreztem mint a Biget, és tudom ha orvosolva lett volna ez a probléma akkor valószínű már mást mutatott volna! Akkor a lábtartó rossz helyen van, Bernhard szerint ez pont egy OffRoados lábtartó konzol volt /merthogy ezen a tesztmotoron még ez is variálva volt /, állva tényleg OK volt, csak éppen a kormány mélyen volt, így hiába volt jó helyen offroadilag a lábtartó én csak azt a hátrányát éreztem hogy amikor megálltam vele, folyton beleakart állni a vádlimba, szóval jól kielemeztük és a végén megállapítottuk hogy ez a bömös sem pótolja majd egyszer maradéktalanul a Biget, ha már nem lesz Big, bár az igaz hogy egyenlőre ez a hozzám legközelebb álló alternatíva, szóval azért annyira nem húznám le és nem is húzom le, mégha egy kicsit úgy is tűnik az írásomból! ;)
Folyt. holnap, szóban!
Előzmény: TRobee (1479)
TRobee Creative Commons License 2008.05.04 0 0 1479
A sár,ahol beragadt az első kereked?
Ez a BMW pont nekem való lenne!
A kalandjaidra én azért kiváncsi vagyok.Bor a hűtőbe.
Előzmény: Iceapo (1477)
TRobee Creative Commons License 2008.05.04 0 0 1478
Megyünk!!!!
Előzmény: csukix (1476)
Iceapo Creative Commons License 2008.05.04 0 0 1477
Én meg egy kicsit lightosabb valamin voltam, egy Nemzetközi AfricaTwin túraenduro 20.születésnapi találkozón /4 napig/, majdnem vagy nem csak majdnem :O több volt a külföldi mint a magyar, egyébként Balatonfűzfőn volt a találkozó, oda terepen mentem /persze nem bírtam ki a szar aszfaltos gumijaim ellenére sem ;)/ a részidőm a szokásos volt, 5h alatt ott voltam, úgy hogy még a kompra is várni kellett egy kicsit, Paksnál mentem át, már ha valakit érdekel!
Volt szerencsém úgy rendesen felpróbálni egy BMWF800GS-t, osztrák Biges barátomnak hála, sajnos kép csak a motorról van, a tesztről nincs, elég ha én tudom hogy még egy darabig biztos megmarad nekem a Big, az egyhengert nehéz űberelni technikás offroad szakaszokon két vagy többhengeres böszmet nagy, qrva nehéz túraenduro kategoriában, röviden ennyit a teszteredményről!
Ha valaki a környéken hasonló ambíciókkal bír mint én, és lenne kedve eljárni ilyen túraenduros találkozókra, akár terepen is ;), az bátran keressen meg engem, jelige, egyedül sem rossz túraendurozgatni, de ha már ketten lennénk, kicsit nagyobb lenne a biztonságérzetem, -tünk! ;) Most is voltak kalandjaim, inkább nem untatnám a nagyközönséget ezzel!
Néhány kép a találkozóról!
1.kép:Útban Fűzfő felé. /Robi, Te tuti emlékszel, ez az a rész ahol a Balaton Rallyn volt egy pici sár, most hálisten sár nem volt, viszont majdnem beszopattam magam, ugyanis könnyebbség gyanánt lementem a mezőre, ahol ugyan nem úthibák voltak hanem a fű alatt sár, kicsit sikerült megizzadnom!/

2.kép:BMWF800GS, tesztmotor, nem ilyen a széria, ezen minden jó plusz volt, pl. akra dob, ami igen szépen duruzsolt!

3.kép: A teszt előtti pillanatok. SUZUKI DR800Big vs. BMWF800GS

4.kép: Voltunk egy páran! A kép Visegrádon készült.
Előzmény: TRobee (1468)
csukix Creative Commons License 2008.05.04 0 0 1476

Máj. 11-én endurocross verseny Bordányban, profi és amatőr kategóriákban. 40 perc +2 kör. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség! 

TRobee Creative Commons License 2008.05.04 0 0 1475
Du. Pini khg.vki?
TRobee Creative Commons License 2008.05.02 0 0 1474
Bakker.
www.sportmotor.hu/motoros_videok/enduro/?vi=31519
TRobee Creative Commons License 2008.05.02 0 0 1473
TRobee Creative Commons License 2008.05.02 0 0 1472
Majsai versenyről lesznek képek és videó is,egy dvd-n.
Előzmény: B.laci 75# (1471)
B.laci 75# Creative Commons License 2008.05.02 0 0 1471

Heló mindenkinek.Tök jó volt a Pusztamérgesi verseny.Az amatörbe negyedik letem sajna motorhiba miat de mindegy.Jó sokan indultunk a vége fele már aztsem tudta az ember hányadik.Ja még anyi hogy a Majsai és a pusztamérgesi képek ha meg vanak valakine eltudnáe kuldeni???

Tomi 142 Creative Commons License 2008.05.02 0 0 1470
Hali Zoli a DRZ-vel második lett Besze lett az első.A Kunszállási Zsolti az RMZ-vel lett a harmadik.Én a második körben kiestem mert a lában lecsúszott a lábtartórol és a térdem miatt alig birok járni.Naggyából ennyi volt a felállás a profiba csak annyit tudok h Técsi lett az első és Ricsi lett a harmadik Csuka motorjával azért mert az állórajtnál nem akart beindulni.A futamok 1 órásak voltak a szocreálon és a quadon kívül.
TRobee Creative Commons License 2008.05.02 0 0 1469
A motoros bal oldalán van egy vékonyabb fa,naoda ékelődtem be.-Sájsze-
TRobee Creative Commons License 2008.05.02 0 0 1468
Mi szöget nem találtunk szerencsére,vagy lehet,hogy találtunk csak kicsorbult az új metzeler vastag belsőtől.Találtunk viszont egy gödröt,benne egy kis sárral,nem volt veszélyes,de mindjárt az első körben sikerült felakadnom egy fára.2-3 perc veszteség elég is volt,hogy lemaradjak az élbojtól.Nem bírtam őket behozni,8.lettem.Absz.:25.
Misike lelki próblémákkal küszködve rajthoz állt,felvette a harcot kemény,köves cross pályával és a sárral,de két kör után feladta.
Ákos rossz rajt után hamar felvette saját (őrült)ritmusát az erdei részeken behozta lemaradását,6. lett.Megelőzve márka társát H. Lacikát.
TRobee Creative Commons License 2008.05.02 0 0 1467
Mi volt Mérgesen?
TRobee Creative Commons License 2008.04.30 0 0 1466
Holnap verjétek ááám Pusztamérgesen!!!
Mi Misivel és Ákossal Dédesre megyünk,.....szöget keresni.... 8-))
bjanyi Creative Commons License 2008.04.30 0 0 1465

hella

Köszönöm kimerítő válaszodat. Sajnos egyenlőre csak használtban gondolkodom. Igaz lehet h nem is kéne még nagyobb ha a mostani Dt-t rendesen ÁTJÁRNÁ az erő (már az a kevés is ami gyárilag benne van). Meg úgy hallom csörgedezik is benne vmi szóval elöbb ezt kell renbe raknom..de majd jelentkezem újabb kérdésekkel :D

pl:

Alapvetően mi a különbség a cross és az enduro motortípus között?

a lámpa,önindító,? v már crossmotorokon is van önindító?

Előzmény: Iceapo (1462)
TRobee Creative Commons License 2008.04.29 0 0 1464
Kedves Barátaim!
Szomorú hírt kell veletek közölnöm.Janika édesanyja a mai napon tragikus körülmények között elhunyt.Tisztelettel kérek mindenkit,akinek lehetősége van jelenjen meg a temetetésen,osztozva ezzel motorostársunk fájdalmában.
Köszönjük az Édesanyának!Köszönjük,hogy fiát felnevelt,tisztességre,becsületre tanította,Igaz Barátunká tette.
Iceapo Creative Commons License 2008.04.28 0 0 1463
A szó szoros értelmében Te megjártad Nagykanizsát /is/! Mi a rák van a gumijaiddal, szerintem tegyél fel Kendát, azzal valószínűbb hogy végig tudsz menni defekt nélkül, elég rossz szériában vagy ezzel a franc tudja most mi a neve új gumikkal! :O

Jana és Misinek meg egy hatalmas GRATULA!!! Nagyon szép eredményeket sikerült elérnetek, le a kalappal és csak így tovább!

/Csak csöndben és tök mellékesen merem csak leírni, vasárnap délután /végre már/ sikerült motoroznom egy kicsit a DRZ-vel, a két quados elvtárssal /Gábor és Péter/ egyetemben, persze gázút volt, a homok király, igazi fosó, de a Dunlop-ok nagyon a toppon voltak! Nagyon tetszik a DRZ....., jól van nem csöpögök tovább, mentem hunyni!;)/
Előzmény: TRobee (1459)
Iceapo Creative Commons License 2008.04.28 0 0 1462
Ezt neked kell eldönteni, egyikkel sem nyúlsz mellé /2T vs. 4T/, legfeljebb csak akkor ha nem endurot veszel hanem mondjuk pl. csoppert! ;)
Pályára, versenyezni, bár az sem mindegy milyen versenyről van szó, de általában a 2T jobb, és embere válogatja, ha valaki tud, az 4T-vel is lesz*pat mindenkit!;)
Hobbi célra, terepen elcsámborogni meg inkább a 4T-t javaslom, bár ez is ember függő, nekem speciel erre a célra 4-5 évig egy 2T Suzuki RMX250-em volt, amivel nagyon megvoltam elégedve, igaz a vége felé már nem annyira, amikor a karbim elkezdett sz*patni!
Honda vagy Yamaha, majdnem mindegy, bármelyik márka modelljéből mellé lehet nyúlni ha használtba gondolkodol, bár még az új motorok is tudnak furcsákat művelni, a vétel inkább szerencse kérdése, mint okosság, és hogy milyen modellek léteznek, inkább ne kezdjem már el sorolni, menj szépen a gyártók honlapjára, vagy keresd meg őket a google.com -on, és ha majd konkrétan tudod melyik a szimpi modell, kérdezz róla újra, akkor már pontosabban tudok,-unk segíteni a kérdésedben!
Előzmény: bjanyi (1454)
DRZ 87 Creative Commons License 2008.04.28 0 0 1461
Halihóó!vannak képek majsáról a rodeoride oldalán.! =D
TRobee Creative Commons License 2008.04.28 0 0 1460
Jó vaan-az akkor csak 2ezer!! 8-))
Előzmény: KUPIC (1458)
TRobee Creative Commons License 2008.04.28 0 0 1459
Megjártuk Nagykanizsát!A változatosság kedvéért megint defektet kaptam.Magamról-ennyi.Jana és a Misi felvették a fordulatot és szépen végeztek!!!Jana-9. Misi.12. E2-ben. Majdnem 30 indulóból!!!Ők már megérezték az ízét,mit is jelent egy komoly verseny.Erről papolok nektek állandóan,hogy próbáljátok ki magatokat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!