kösz a választ.olvasgattam már elég sokat a fórumokat,így aztán nehéz dönteni.az eddigi mercim 16 évig volt velem,eléggé igénytelen,nem hagy el soha tipus.igazából attól tartok hogy ami én most meg tudnék venni,7-8 éves trafic,már le van harcolva és manapság már nem úgy gyártják az autókat mint régen.a megoldás egy új lenne,de kb 7milla,ami nekem kéne.mindenesetre tetszik a gép.
köszi a választ,a tiéd az szgk vagy tgk? már az áttétel miatt kérdezem,mert nemtudom egyforma-e.. és azt esetleg tudod,hogy (gps) 140 körüli tempónál mennyit fogyaszt? vagy esetleg amennyivel te jársz hosszutávon, neked mennyit fogyaszt?
Sziasztok,szeretnék kérdezni,akarok venni 2008 utáni teher 2.0dci traficot,kérdésem lenne:3000-nél mennyit megy 6.-ban,és ilyenkor mennyit fogyasz hosszu távon,valamint ezek az autók mennyi km-t birnak nagyjavitás nélkül? mennyi kilométer után érdemes már eladni?,mert külföldre szeretnék járni és nem akarok lerobbanni..
Utánna szánj rá 1-2 napot és futsd végig és mindenre választ kapsz.
Az átolvasás és 3 hónap használat után én úgy látoma trafic/vivarót mind egy bombacsajt, akinek néha vinni kell virágot, el kell vinni vacsorázni, van úgy, hogy új cicit kap, de a vele töltött idő élmény és boldogság.
Ellenben lehet venni mondjuk hiace-t ami hasonlít "Katikára" aki kicsit bajuszos, meg lelőg a székről de de minden nap el lehet küldeni megetetni a disznókat meg állatokat és el van kenyéren és vizen.
Üdv.most készülök venni egy magas traficot,lakóautót csinálnék belőle.tényleg igaz hogy ezek a verdák 6-8 év vagy 150-200 ezer km után szinte széthullanak(motor,váltó stb),azaz nem igazán tartósak,sok a bajuk mindenhol.kinek mi a tapasztalata?
(a mercim megöregedett,27 éves,de még mindig szépen megy)
Sport és sorstársak:) Vannak eladó üléseim Trafic illetve Vivaro modellekbe baráti áron. Egyes, kettes, hármas sor, túlnyomórészt csak takarítani kell.
Elsősroban Vargamunkához szól amit írok de segíthet más is!
Szóval megtört az Astra H Caravanom és azt szeretném kérdezni, hogy milyen javítást javasoltok? Én kb 10el mentem a busz meg kb 5-el benn a Volán telepen. Pár kép, ami alapján látjátok a sérülést.
Én az elmult több mint 100E Km-t pályán 3000,de inkább 3200-as fordulatszámon tettem meg.. Óra szerint az enyém is max 180 körül megy,igaz világ életében szinte csak járt az autó.
Fogyasztás ilyen(gps 140) tempó mellett kerek 8liter, egyébként szélsőséges körülmények között min 6 és max 10 liter a fogyim..