Keresés

Részletes keresés

_core Creative Commons License 2006.07.19 0 0 2300

Teljesen egyetertek veled.En 94 ben voltam eloszor Sartiban es az a nyugodt bekes hangulat ami ott akkor fogadott azt soha nem fogom elfelejteni.Szerintem sok embernek az akkori kepe nem is tetszene.Sajnos a mai vilagban nagyon gyorsan aramlanak az informaciok es az embereknek egyre "nagyobb lehetosegeik" vannak utazasaik megvalositasahoz mint korabban ,eppen ezert lesznek egyre zsufoltabbak nagyobbak az ilyen kis halaszfalvak is mint Pl:Sarti.Sajnos ez van ezt el kell fogadnunk.Sarti es Gororgorszag biztos orul a sok turistanak;)  

Előzmény: corinthya (2298)
Erzsébeti Creative Commons License 2006.07.19 0 0 2299

Hali!

Szeretnék ellenkezni egy kicsit...

Szombaton jöttünk haza Sartiból.

Az árak csak bizonyos esetekben egyeznek az itthoniakkal...

A Gyros pitában jellemzően 2 Eu, de találtunk 1.5-ért is. Ez gyak egyezik az itthoniakkal. De... pl sima közértben az 1.5 literes coca-fanta fajta ücsi pl 1.6 Eu!

Ez semmiképpen sem hazai árkép.

A kenyér sima közértben kb 50 dkg-os 0.60 Eu.. ez sem hazai ár...

A jellemző kimért fagyi ár az 1 Eu, és ők ezt 1 gombócnak hiszik (ezt  két féle fagyiból is kiadják, tehát fél-fél adagot egy adagként).

A jégkrémek árai, egy cornetto formátumú méret kn 1.2 Eu, míg van olyan oriás cornettó méret is, az meg jellemzően 1.7-1.9 Eu.

A táblás milka közérti ára 1.1 Eu. Ez sem itthoni ár, bár nem nagy az eltérés.

A buborékos ásványvíz majdnem cola áron van... Ez is sok, de a buborék nélküli pl már nagyon hasonló áron van az itteni normál buborékos flakonos vizekhez.

Egy sima közönséges leülős éttermi (nem étkezde!)számlánál lehet 10 Eu/ fővel nyugodtan számolni, persze ebben azért már söröcske meg ilyenek is vannak.

Erzsébeti

Előzmény: tammmy4 (2297)
corinthya Creative Commons License 2006.07.19 0 0 2298

Sziasztok!

Olvasva a Tamás beszámolóját egyetértek vele. Nekem Sarti volt a kedvenc helyem, 6x is elmentem, de sajnos már nem az igazi. Elöször én 97'-ben voltam kint, alig volt turista, minden érintetlen volt s görögös. Én már akkor mondtam, hogy e falu is olyan felkapott lesz majd mint pl kréta, s sajna igazam lett. 2 éve voltam utoljára s eltünt a varázs-tele magyar és német turistákkal... No de a környezet , a táj szépsége az megmaradt, s én is csak ajánlani tudom (meg a sok szép emlék). (bár egyenlőre nem vágyom vissza) :)

Jó nyaralást mindenkinek!

Előzmény: tammmy4 (2297)
tammmy4 Creative Commons License 2006.07.19 0 0 2297
Sziasztok!

Mi tavaly voltunk Sartiban. Megosztom veletek tapasztalataimat: A Szerbeken kersztül mentünk. Du 4-kor indultunk. A szerb oldalon 13 db trafipaxot számoltunk össze. Nis után egybe belei is szaladtam, de nagyon rendes volt a rendőr, mert elengedett. A bulgár határ katasztrófa volt. Valamikor éjjel értünk oda, de kb 4 órát vártunk! A bulgár szakasz Szofiáig tényleg borzalmas (az útra értem). De utána szerintem nagyon jó. Építik az új utakat (szerintem egy része már kész is van). Egy helyen volt baleset, az utat lezárták és eltereltek a főútról. A mellékúton minden kereszteződésnél rendőr állt és mutatta az utat. teljesen korrekt volt. A görög határon gond nélkül kb 2 perc alatt átjutottunk. reggel 8 körül értünk Sartiba. Nagyon hosszú volt az út, egyedül vezettem végig, senkinek nem ajánlom így! Szállást nem foglaltunk, de kb 20 perc alatt 5-6 apartmant is megnéztünk és teljesen jó helyet találtunk, szerintem felesleges előre foglalni szállást. Az árak ugyanazok mint itthon. Rengeteg magyar van, a tavernákban szinte mindenhol magyarul beszélnek. A víz nagyon jó volt. Egyetlen dolog nem tetszett: nagyon sok magyar volt, teljesen olyan volt mintha a Balatonon lennék (a vizet leszámítva), semmi olyan feeling nem volt hogy én most külföldön vagyok. 4 nap után elindultunk a félsziget másik felére N. Marmarasra. Ahogy odaértunk a helyiek kiszúrtak minket és jöttek elénk, mutatták a szállást, nagyon kedvesek voltak és gond nélkül seperc alatt találtunk szállást nagyon jó helyen. Magyarokkal az 5 nap alatt talán 2x találkoztunk. Az árak ugyanazok, mint Sartin, a víz ugyanolyan jó, nekem jobban tetszett, mint Sarti. Egy kis angol tudás nem árt,de mindenhol nagyon kedvesek voltak.
Hát röviden ennyi.

Tamás
gorocs Creative Commons License 2006.07.19 0 0 2296

Sziasztok!

Új vagyok a fórumon.

Sartiba utazok az idén és érdeklődöm, mivel most megyek először, volt-e már valaki közületek a Stamatis vagy Rodosz apartmanokban?

Ha igen, kérlek írjatok róluk (távolságok a tengerpartról, központtól, szobabelső, kilátás, felszereltség, fszt-i, emeleti rész (stamatisban) melyik kedvezőbb?

És ha netalán tán még képpel is tudtok szolgálni, hálás lennék!

Nagyon köszönöm előre is!

kanyon

csá Creative Commons License 2006.07.17 0 0 2295

Szia Mia!

küldj egy e-mailt a cimemre és küldöm a szállás elérhetőséget.

Előzmény: mia0704 (2284)
csá Creative Commons License 2006.07.17 0 0 2294

Szia Palbu!

e-mailban elküldtem a szállás lehetőséget!

Előzmény: palbu (2285)
Twiniel Creative Commons License 2006.07.17 0 0 2293
Üdv!

Júli végén - aug elején mennék Sartiba, jelenleg egymagam, ehhez keresnék uti és szobatárs(akat), hogy a költségeket lejjebb faragjuk, minthogy nem kellene a kihasználatlan plusz ágyért felárat fizetni mindkét félnek...

Az idő rövidsége miatt mielöbbi választ várok (twiniel@citromail.hu)

Addig is szép napot nektek!
_core Creative Commons License 2006.07.15 0 0 2292
Mikor en ott voltam lattam jopar szallaslehetoseget (7-en jottem haza).Most nem tudom mi a helyzet mivel itthon vagyok:) Azt ajanlom ne szombaton erkezzetek a helyszinre ha lehetseges mert hetvegen ellepik a Gorogok a felszigetet.Ha nem talaltok szallast az irodaban meg erdeklodhettek,ha itt sem jartok szerencsevel akkor maradnak a helyiek (csak tudnak valamit ajanlani) ,ha ez sem jon be irany masik telepules ;)
Előzmény: Ginogazdik (2290)
Ginogazdik Creative Commons License 2006.07.14 0 0 2290

Szia Core!

Azt mondod ha nem foglal előre szállást az ember lehet ott találni?

Ginogazdik Creative Commons License 2006.07.14 0 0 2289

Sziasztok!

Tudna nekem valaki szállást ajánlani Sartin vagy környékén? Párommal ketten lennénk, 21-30-ig szeretnénk maradni, saját autóval megyünk. Nagyon rossz időpontot választottunk a turnusváltásokat nézve, ezért nem nagyon találunk!

Előre is köszönöm!

SZRENA Creative Commons License 2006.07.14 0 0 2288
Aeolus, Apollon Travel, Dias Zeus Travel.
Előzmény: Törölt nick (2287)
csá Creative Commons License 2006.07.14 0 0 2286

kilátás az erkélyről

Belülről is készültek fotók, bár azok elég személyesek így azokat nem tenném fel.

Egyszerűen berendezett, tiszta studiók.

A tulajdonos egy özvegy tanárnő, nagyon vendégszerető.

Az elérhetőséget akkor hétfön küldöm.

Palbunak:

Ugyan ez a szállás augusztusban már 60-eu, de lehetséges alkudni (2-3 eu).

Előzmény: mia0704 (2284)
palbu Creative Commons License 2006.07.14 0 0 2285

Szia

Mi aug. 2-án mennék és még nincs helyün megköszöném ha megosztanád velem is a cimet.

Előzmény: csá (2283)
mia0704 Creative Commons License 2006.07.14 0 0 2284
naná hogy érdekel. előre is köszönöm. nem sürgős, mert csak szeptemberben utazunk. fotóid is vannak esetleg? :)
Előzmény: csá (2283)
csá Creative Commons License 2006.07.14 0 0 2283
Én tudom neked ajánlani ahova mi szoktunk menni.  Kellemes hely, közvetlenül a tenger parton, Sarti csendesebb végén. Az ára kb. 30 eu 3, illetve 5 ágyas szobákkal. Alkudni lehet. Ha érdekel, hétfőre tudok elérhetőséget adni.
Előzmény: mia0704 (2278)
mia0704 Creative Commons License 2006.07.12 0 0 2282

ha 18-20 éves lennék, éppen nem lenne fix munkahelyem és stabil kapcsolatom. gondolkodás nélkül belemennék. úgy fognám fel, mint egy nyaralást, aminél némi szorgalommal pénzt is keresek. :)

de 27 éves vagyok, stabil munkahellyel és kapcsolattal... de azért jó volt eljátszani a gondolattal. :)

Előzmény: Jacques de Molay (2281)
Jacques de Molay Creative Commons License 2006.07.12 0 0 2281
300 euró? Ez valami vicc?
Előzmény: Allegra Geller (2280)
Allegra Geller Creative Commons License 2006.07.12 0 0 2280

MUNKALEHETOSEG SARTIN!!!

SURGOS!!!

Sziasztok, egy fo reszere (lehetoleg lany) kinalok munkat Sartin a Sarti Bay Inn hotelben. 2 napos betanitasi ido utan julius 19-ei kezdessel egeszen augusztus vegeig.

Feltetelek:

-angol es/vagy gorog nyelvtudas

-szorgalom

Munkaleiras:

Takaritas a hotel szobaiban. Holtidoben kisebb hazkoruli teendok elvegzese: keritesfestes, soprogetes, recepcio felugyelese, mosas.

Az idobeosztas rugalmas. Reggel tiz elott nem kell dolgozni, napkozben szieszta, estek szabadok.

Jelenleg en dolgozom ebben a pozicioban, de csaladi ugyek miatt julius 19-en el kell utaznom. Aki eddig jelentkezik, azt en fogom betreningelni.

Fizetes:

300 euro/ ho + szallas, teljes ellatas ingyen, es az elmeny,hogy Gorogorszagban, a tenger mellett lehetsz.

Jelentkezzetek mihamarabb,ne hagyjatok ki a lehetoseget.

SMS: +44 0770 69 36 579

EMAIL: saladfinger@freemail.hu

angyankata@freemail.hu

palbu Creative Commons License 2006.07.12 0 0 2279

Szia

Nekem is eltudnád küldeni a cimeket aug 2 utaznánk de még nics helyünk .

Előzmény: _core (2277)
mia0704 Creative Commons License 2006.07.12 0 0 2278

sziasztok,

úgy tűnik, hogy nem tudunk meglenni Görögország nélkül, és szeptemberben utazunk Sartira. van valakinek tengerre nézős apartmanos szállás-tippje? mind1, hogy helyben kell-e keresni, vagy előre kell foglalni, akár irodán keresztül is jó. előre is köszi.

_core Creative Commons License 2006.07.12 0 0 2277
e-mail ment.
Előzmény: jucii (2276)
jucii Creative Commons License 2006.07.11 0 0 2276
Kedves Core!

Nem tudnád megadni a szállás email címét,elérhetőségét ahol voltál, én már annyi szállást felkerestem és így nem utazási irodán keresztül nehéz, kaptam is emaileket vagy foglalt volt vagy pedig másodszori üzenetemre nem válaszoltak, most is várok válaszokat, csakhát mi augusztus 7-én utaznánk.
Te szállás nélkül indultál útnak, én picit félek ettől?
Tudnál valamit tanácsolni ez ügyben?

Eléggé kétségbeesett vagyok, de nem adom fel!
_core Creative Commons License 2006.07.11 0 0 2275

Sartin hamarabb talalsz szallast mint Kalamitsi-n.Kulonben van szallaslehetoseg Kalamitsi-n is de ahogy lattam fullra vannak de probalkozhattok.Az apartanhoz nem kaptunk torolkozot ugy emlekszem.

Előzmény: B.Andi (2274)
B.Andi Creative Commons License 2006.07.11 0 0 2274
Szuperjók a képeid core, alig várom a pénteket, hogy induljunk. Köszi az infókat, megnézzük Kalamitsit is szállásilag, ha nem lesz Sartin kedvemre való apartman.Apropó, törölköző volt a felszerelés közt? Ez nem mindig jellemző a görögökre...
Előzmény: _core (2273)
_core Creative Commons License 2006.07.11 0 0 2273
Par Sarti kornyeki kepet raktam fel a keptaramba. Klikk 
_core Creative Commons License 2006.07.11 0 0 2272
Kalamitsi egy jo hely sok kellemes orat toltottem mar el ott.
Előzmény: kiscsibe1967 (2271)
kiscsibe1967 Creative Commons License 2006.07.10 0 0 2271
Megnézheted Kalamitsi-t,Toronit is.
B.Andi Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2270
Adj légyszi egy-két ötletet jó partszakasz ügyben, mert nagy tengerimádók vagyunk. Esetleg, ha Sartin nem kapunk szállást, hol láttál esetleg még szóbajöhető falut ? A Chalkidiki oldalon sokat nézelődöm, és talán még a Vourvouru szimpi, nem ? Vagy ott túl sekély a part?
Előzmény: _core (2267)
_core Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2269

OFF: Jol emlekszel tenyleg voltak fent kepeim a tar.hu-n csak egy rendszer osszeomlaskor megsemmisultek de egy lelkes gyujto begyujtogette egy reszet;)   (nsugi)

ON:

Elneztem a Narancspartra is lentartozkadasom alatt es ledobbentem a rengeteg szemet lattan, egyszeruen nem ertem miert dobaljak el az emberek:( Sarti is elvesztette a nyugodt ki halaszfalu hangulatat egyszeruen borzalamas a nagyuzemu gyrosgyartas is az irodaval szemben.Teljesen kifordult magabol ez a hely mar lassan Parallia hangulat lesz urra rajtam ha arra jarok.Szerencsere azert meg vannak nyugodt kis helyek ahova eltudtam menni;) Az a Goa beach ami jopar evvel ezelott mikor arra jartam meg nem volt nem nagy szam furdozes szempontjabol nem erdemes oda menni.Ha bulikat rendeznek ott az mar biztos jo lehet:)

Előzmény: scarabaeus (2268)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!