A spontán ünneplés pont attól spontán, hogy előre senki nem számít rá biztosan. :) Tény, hogy a körülmények cudarak voltak a bulira, de én azért mégis többre gondoltam volna. A 13 év, mégiscsak 13 év, na mindegy, ez amúgy is kicsit off itt, mégegyszer gratula a tegnapi győzelemhez!
Ja, és kösz, hogy azt gondolhatok, amit akarok! :))
Én 2004-ből tudok kiindulni, akkor is esős idő volt, igaz nem ilyen későn lett vége akkor a döntőnek, de emlékeim szerint ott akkor kétezer körül azért voltunk.
Egy 22.30-kor véget érő meccs után 01.00 órakor, egy előre meg nem szervezett bulira hány ember az ez már igen kategória? Ráadásul azért ez "csak" egy kupa győzelem, nem a bajnoki cím. Én ott voltam, de csak azért mert a meccs végén szó volt róla , hogy találkozzunk az országalmánál, jön a csapat is. Aki otthon volt, tv-n nézte, azok nagy része nem is tudta , hogy lesz buli. De persze ettől Te még azt gondolsz amit akarsz.
Szerintem is teljesen vállalható (már az alapján amit a FullCourton keresztül "láttam"), a végére ugyan "menetrend szerint" elfogytunk, de az Olaj ellen kevés olyan csapat van, aki nem fog.
Szóval így tovább, egy hét múlva nagyon sima győzelem lesz! :)
juj, a végén most parádéznak, biztos nagy az öröm :) Én is örülök amúgy, teljesen vállalható ez a meccs. Egy hétig lehet készülni a fontosabb meccsre:)