"Ha jól sejtem a nézôk szavazták be az Estrangedet. Valami hét klipje vagy ilyesmi mutatunk-öt-klipet-hívj-fel-oszt-jó-lesz jellegű megmozdulás lehetett. Nem értem, hogy kerülhetett be az öt közé (ha jó a teóriám) valaki biztos elaludt...
Anno decibel én (vagy én is?) szóltam le az Estrangedet, a véleményemet fenntartom, bár kétségtelen, hogy a klip sokat dob rajta.
Csá
Köves"
Szerintem valamit félreértettél, mert én a klip leszólására reagáltam, az Estrangeden pedig nem a klip dob sokat (hogy finoman fogalmazzak)...
Úgy vettem észre, hogy a topicban is inkább a klipet nem szeretik, a számot azt igen.
Egyébként, ha lehet azt mondani, hogy valami sokat dob rajta, akkor az Axl egykori lelkiállapota, másképpen meg sem lehetett volna írni.
Hi Ben!
A Linkek nem működnek, mert a Tár.hu állandóan letörli az mp3-akat. Kérlek látogatsd meg az oldalt a hétvégén. Pénteken este feltöltöm a számokat és ha minden igaz, az hétfő reggelig működni fog.
Egyébként ma (csüt.) reggel még működött, úgyhogy valaki napközben ügyeskedett a Tar-nál.
Sajnos a gunsandroses.ini.hu oldalon az mp3 linkek nem műxenek, úgy tapasztaltam. Meg lehetne esetleg javítani, mert nagyon érdekelnek a számok innen, és gondolom, nem csak engem... :))
köcc
97-ben megjelent a Live Era album, aminek tiszteletére készült 2 videoklipp. Az egyik a "Welcome to the Jungle" egy újabb változata, ebben politikai jellegű jelenetek villognak egymás után (Monica Lewinsky, stb.) és a másik (amennyire én emlékszem) az "It's so easy".
Ez az oka, hogy nincs rajta a Makin' Fucking Videos videokazettán. Az a UYI I-II. albumok után közvetlenül készült, a Live Era csak azután évekkel jelent meg.
A "Welcome to the Jungle"-t láttam néhányszor a VIVA+ csatornán, de nem túlozták el. Az "It's so easy"-t összesen egyszer... www.gunsandroses.ini.hu
Mick Wall: Guns 'N Roses: A világ legveszélyesebb zenekara.
Ebben van valahol a Rocket Queen (ill. most hogy mondjátok, lehet hogy az It's So Easy) klipjéről említés. Valahol. Én megkeresném, csak kölcsönadtam valakinek hülye fejjel a könyvet, az meg lenyelte. Akinek megvan, nézzen utána pls!
hello,
van egy videokazettám,amit ugy adtak,hogy az "összes leforgatott klipp" rajta van. Ha ennek lehet hinni,akkor a köv számokbol készült klipp:
Welcome To The Jungle, Sweet Chlid, Paradise city, Patience, Dont cry,Live and let die, November rain, Yesterdays, The Garden, Dead Horse, Garden of Eden, Estranged, Since I dont have You.
Elvileg ennyi készült,az Its so easy nincs rajta,pedig itt mindegy lenne,mit csinál Axl a lánnyal. (nem tudom hol van az a klipp,ha létezik)
Magyarosítottam. Ha gondoljátok nézzétek meg az oldalt. Az mp3-okkal még gond van, mert nem találok olyan host-ot, amelyik rövid időn belül ne törölné le, de a többi rendben van.
A Rocket Queen-nek szerintem nincs klipje. Én az It's So Easy-ről tudok, hogy forgattak valamit, de végülis nem mutatták be. Hogy miért, azt nem tudom.
De, ha valaki tud ezekről valami konkrétumot, az irjon mán ide!
Akinek a Rocket Queen klippje megvan vagy tudja hol van fenn, az nyomjon már egy linket vagy mailt, én se tudtam hogy létezik és marháta érdekel! Az egyik kedvencem a szám.
Én is csak egy párszor láttam az Estranged-et (Mondjuk többször, mint a Gardent pl :), de azok a delfinek, neharaguggyatok, ahogy ott úsznak az utcán... ez mér kellett? (1ébként nagyon korrekt, bár Axl a végére beleszeretett a víz alatti fuldoklásba (ld még Since I Don't Have You))
még jó, hogy nem vágták meg!
undorító lett volna
mint hogy a Sweet child is eléggé az, a klipverzióban
abból kb fél percet vágtak ki, szerintem tökfölöslegesen
a bon jovi is elmehet a sunyiba a vágással
a Dry county eszméletlenül jó gitárszólójából a legeslegeslegjobb részeket szedték ki a klip miatt
beööö
Egy kicsit még visszatérnék az Estranged témához. Szóval nem csodálom, hogy nem játszotta az MTV, hiszen 10 perces a dal. Ilyenkor két lehetőség van:
1., Megvágják a klipet és az MTV hajlandó játszani
2., Éjszakánként adják le.
Én abban az időben érettségiztem, amikor az Estranged klip kb. 1 éves volt és az MTV éjszakai kínálatának rendszeresen része volt Madonna, Justify my Love klipjével karöltve.
Axl-ék nem járultak hozzá a megvágáshoz, ami érthető is, mivel lehetetlen egy 10 perces klipet úgy 5 percesre vágni, hogy az élvezhető is maradjon. Erre csak Bon Jovi képes...
SPECULATION IS MOUNTING THAT GUITARIST IZZY STRADLIN will return to Guns N' Roses. W Axl Rose and company are hotly rumoured to have parted company with Buckethead, the eccentric guitarist whose stage gimmick is playing with an empty KFC container on his head.
Ja szemét MTV. Emlékszem szilveszter előtt pár nappal láttam először az Estranged klippjét, aztán egy hét múlva ugyanabban a műsorban mégegyszer, akkor fel is vettem, de aztán többet nem láttam.
Pedig a klipp nagyon jó, a legjobb jelenet amikor Axl leugrik a hajóról:)
Az Estranged volt a GNR legdrágább klipje. Ők is sokat vártak tőle, azt hitték nagyobb siker lesz mint a November Rain. Aztán az MTV b@szott játszani. Talán azért mert az már a sokadik klip volt a UYI-ról és a NR sikere sem volt még olyan régen. Két ugyanolyan dal ugyanarról a lemezről nem biztos, hogy bejön.
De én is nagyon szeretem azt a nótát. Akkoriban a kedvencem volt. Szvsz jobb volt mint a Nov.