Keresés

Részletes keresés

4umos Creative Commons License 2007.04.19 0 0 6379

jó, akkor vitatkozzunk, látom szereted. a színpad általában nem a stadion közepén van felállítva, hanem vmelyik foci kapu környékén található területen, azért a területért pedig nem "nem kár" és általában oda parkolnak a kamionok. és különben sem 3 napig járkálnak ide-oda, amilyen balfasz módon te elképzeled! de sztem zárjuk is ezt a témát, ha elfogadod, mint "ajánlatot".

Előzmény: seabeast (6375)
00001 Creative Commons License 2007.04.19 0 0 6378
Nem lesz itt semmi srácok!! Ez halál biztos! Kispesti szurkolók (akik ismerik a vezetőséget) is megmosolyogták, mikor meséltem nekik erről a kacsáról....Amúgy már tél óta tele lenne verve egész Budapest  Maiden-es multireklámokkal....Meglepetés mi?!....Ugyanmár!
Adamwarlock Creative Commons License 2007.04.19 0 0 6377
Nem fikázunk, és ez nem csak hozzáállás kérdése. Te aszondod lesz egy koncert a nyár végén, amiről csak te meg a haverod tudtok, és egy olyan stadionban, ami teljesen alkalmatlan bármilyen nagyszabású koncertre, és amit sehol sem hirdetnek(azért egy ekkora kaliberű bandát azért be szoktak jelenteni jóelőre Júliusi Brian Adams-ról is tud mindenki, a Genesis, ami ugye elmaradt, mint a magyar EB, azt már 2006-ban reklámozták). Szóval te komolyan csodálkozol, hogy kétkedünk???

Amúgy ellenpéldának itt van a tavalyi Motörhead, amit másfél hónappal a hegyalja előtt jelentettek be.
Alexrose72 Creative Commons License 2007.04.19 0 0 6376
Lurdy parkoló, 10-12 között, camping asztalon....
Előzmény: Törölt nick (6374)
seabeast Creative Commons License 2007.04.19 0 0 6375
Honvéd pályán nincs futórész:)azaz van, de cirka másfél méter széles. egy hatalmas színpad elemeit meg nem kézzel cipelik be a stadionba.
Előzmény: 4umos (6363)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.19 0 0 6374

az igaz, dehat ez a Mammutnal lehet jegyet venni cimu tortenet, vagy hogy is volt?

LOL

Előzmény: Alexrose72 (6373)
Alexrose72 Creative Commons License 2007.04.19 0 0 6373
Jegyvétel nélkül nehéz lett volna lebuktatni a hamisítókat..))))
Előzmény: Törölt nick (6372)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.19 0 0 6372
ja, es arra egyesek nem atallottak jegyet venni ;DDDD
Előzmény: Rokakoma (6371)
Rokakoma Creative Commons License 2007.04.19 0 0 6371
Ja, mint a Gánsz a budaörsi reptéren :-)))
Előzmény: grobpote (6370)
grobpote Creative Commons License 2007.04.19 0 0 6370
Ugyan srácok,egy kis bizalmat!Dobjátok le magatokról ezt a megszokott,lehangoló,pesszimista magyar hozzáállást!Állandóan a kibaszott fikázás megy,nincs egy jó szavatok.Nem lehetne csak egyszer túllépni ezen,és bízni a jövőben,hogy igenis jön a Maiden?Nem a hasamra ütöttem,és csak úgy írogatok összevissza hogy témája legyen a fórumnak.Azt hiszem - főleg annak aki szereti - szolgáltat mindig elegendő beszédtémát az IRON MAIDEN.
Justis_4_US Creative Commons License 2007.04.18 0 0 6369
Egyébként az, hogy azért titkolóznak, mert meglepetésnek szánják, az nagy faszság, hiszen az egy maketing-öntökönlövés lenne. Az érdekük az, hogy minél több ember tudjon róla, minél hamarabb. A titkolózás (ha egyáltalán igaz ez a feltételezés, és nem eleve kacsa a dolog) egyetlen racionális oka, hogy még semmmi nem biztos.
szódás love Creative Commons License 2007.04.18 0 0 6368
igen, a maidenről beszélhetett múltidőben is, nem feltétlenül úgy, hogy "amikor a nyáron jönnek majd a nagy együttesek, mint pl. a maiden..."
Előzmény: Justis_4_US (6366)
szódás love Creative Commons License 2007.04.17 0 0 6367
Még mindig csak júni vége felé van nyilvánosságra hozva a koncert-menetrend, úgyhogy ebből még akármi is lehet.
Júli-augusztus két hónap, és mondjuk a szeptember első fele. Szabadtérre kalkulálva. Az már kettő és fél hónap. Nem kis idő.
Mondjuk a mai naptól számítva 2,5 hónapig elviekben bármikor megjelenhet a honlapjukon, hogy HUNGARY...
Hogy ki mit látott, hallott, olvasott, és hogy hol olvasta, kitől hallotta, milyen műsorban látta, hogy jönnek, avagy nem jönnek, az édesmindegy. Egy lelkes jólértesültre jut két legyintő, és fordítva ugyanez.
Nagyjából egyforma arányban oszlanak meg a jólértesültek, akik szerint jönnek, és a szintén jólértesültek, akik szerint nem. :)
Mondjuk az nem vet jó fényt ránk, hogy a Kisstadionban többször is igencsak foghíjas lelátók előtt nyomultak, és telt házat "csupán" Debrecenben tudtak produkálni, ahova kevesebb, mint a fele fér be a Kisstadionnak.
Persze a marketing is gyenge volt, csomóan, amikor a Kisstadionban voltak, tőlem értesültek meglepve, hogy jön a maiden. Szájról-szájra járt a hír, gondolhatták, egy ilyen együttesre reklám és mindenfajta egyéb erőfeszítés nélkül is betámolyog a nép. Hát nem...
Érdekes módon a debreceni koncert sokkal jobban ki volt plakátolva, mint előtte a 2 pesti, s bár nem csak emiatt volt ott telt ház, hanem mert Ukrajnából és Romániából is sokan átruccantak egy röpke csápra, de nyilván ez is belejátszott rendesen.
Deep Purple koncerten is voltam félházas koncerten a Kisstadionban. Elég gáz volt.
Aztán tavaly vagy tavalyelőtt jöttek az Arénába, azt pedig megtöltötték.
Hogy lehet ez? Hát igen, a reklám... Hónapokkal előtte ezernyi plakát ill. óriásplakát díszelgett a városban és hirdette a nagy eseményt, rádióadókon hirdették, miazmás. Pedig ma mennyivel lekvárabbak, mint voltak anno, és mégis, a marketingnek hála lekvárként tripla közönség előtt nyomhatták, mint amikor a Highway Star még nem a Smoke on the water tempójában volt előadva.
Úgyhogy fel a fejjel, pár hónapig él a remény!
:)
Justis_4_US Creative Commons License 2007.04.17 0 0 6366

"Ott "állítólag" Somló beszélt a nagyobb rockegyüttesek magyarországi koncertjével kapcsolatban és a Maiden-t is megemlítette."

Lehet, hogy a 2003-as debreceni koncert kapcsán került szóba. Esetleg arról volt szó, hogy Somló szokott borotválkozás közben Maidenre hedbengelni.

Előzmény: grobpote (6359)
Justis_4_US Creative Commons License 2007.04.17 0 0 6365

"erre most megint lehet mondani,hogy az anyukám nagynényjének a szomszédjának a kisfia"

Hát azt. Sőt, tipikusan azt.

t-m Creative Commons License 2007.04.16 0 0 6364

"Egyébként  kedden este egy műsorban az mtv1-en beszélgettek Somló Tamással és Balázs Fecóval.Ott "állítólag" Somló beszélt a nagyobb rockegyüttesek magyarországi koncertjével kapcsolatban és a Maiden-t is megemlítette."

Nem tudod véletlen mi volt a műsor címe?

4umos Creative Commons License 2007.04.16 0 0 6363
ki is vágnák a kamionsofőr szemét, ha a küzdőre rámenne kamionnal! Max. a pályát körülvevő futórészre hajthat kamionnal, de átalában még odáig sem szoktak kamionnal rámenni.
Előzmény: seabeast (6358)
seabeast Creative Commons License 2007.04.16 0 0 6362
A lelátókra mondjuk 10 ezren férnek fel, a küzdőtérre további 8-9 ezer ember, szal cirka 20.000 fő nézhetné meg a koncertet, ha kiváncsiak lennének ennyien akkor amikor legutóbbi három Maiden koncerten itthon általában 8-9 ezren voltak.

Előzmény: Vagdalthús (6361)
Vagdalthús Creative Commons License 2007.04.15 0 0 6361

Na jó, az tény, hogy Puskás és Bozsik is kispesti volt, de mégsem mindegy, melyik...

Egyébként valóban csak egy, viszonylag kis tribün van, de lelátó viszont körben, a 15 ezres befogadóképesség is stimmel, persze ez csak a lelátórész, ott van még pluszban a küzdőtér.

Előzmény: grobpote (6354)
t-m Creative Commons License 2007.04.15 0 0 6360

Köszi a választ!

Várjuk a jó hireket.

grobpote Creative Commons License 2007.04.15 0 0 6359
Nem titok,csak nem tudom a nevét mert a barátom zenei körökben dolgozó ismerőse.na tessék!erre most megint lehet mondani,hogy az anyukám nagynényjének a szomszédjának a kisfia.De ha megmondom hogy Kovács Pista akkor felhívod?Egyébként  kedden este egy műsorban az mtv1-en beszélgettek Somló Tamással és Balázs Fecóval.Ott "állítólag" Somló beszélt a nagyobb rockegyüttesek magyarországi koncertjével kapcsolatban és a Maiden-t is megemlítette.Hozzáteszem,hogy én nem láttam a műsort.De már engem is kezd idegesíteni ,hogy nem kapok semmi konkrétumot az adott szón kívül.
Előzmény: t-m (6357)
seabeast Creative Commons License 2007.04.15 0 0 6358
Hiába teszel le műanyaglapokat, ha a böhöm nagy teherautók és kamionok 3 napon át jönnek-mennek rajta...ez csak meglátszódna.
Előzmény: 4umos (6339)
t-m Creative Commons License 2007.04.15 0 0 6357

Még egy kérdés: Kik azok akik váltig állítják?

Netán titkos?

Előzmény: grobpote (6354)
t-m Creative Commons License 2007.04.15 0 0 6356
Röviden: www.rockline.hu
Előzmény: GeoThrasher (6355)
GeoThrasher Creative Commons License 2007.04.15 0 0 6355
Üdv!
Most regisztráltam újra az indexre és egy kicsit le vok maradva. Szóval valaki összefoglalná, hogy mi a helyaztet ezzel az Ostravába szervezett busszal?
Köszi
grobpote Creative Commons License 2007.04.15 0 0 6354
Sajnos nem tudok több infót.Csak váltig állítják ,hogy jön a Maiden.Már azt is mondták hogy a Puskásba,azt is hogy nyár vége és nem szeptember.De ezeket azért nem akartam írni mert ettől csak kevésbé biztosnak tűnhet a dolog.
Előzmény: t-m (6353)
t-m Creative Commons License 2007.04.15 0 0 6353

Akkor már még se olyan biztos a Honvéd pálya??????

Meg az se , hogy jönnek????????

" Bár nem tudom miből gondolod,hogy nem  tudnak a Bozsik Stadionosok a dologról.Állítólag meglepetés lesz."

A következő helyről kaptam a választ, hogy ezen a pályán semmilyen zenei rendezvény nem lesz!!!! - ezt határozottan állították-

1194 Budapest, Újtemető u. 1-3. Telefon: +36-1/357-6738"

"

Hát ha ennyire biztos vagy benn, akkor biztos tudsz valami konkrétabb infót!

Ha igen akkor mi ebben az annyira titkos és miért?"

Előzmény: grobpote (6352)
grobpote Creative Commons License 2007.04.15 0 0 6352
A hely nem részletkérdés?Fő hogy jöjjenek,nem?
Előzmény: Adamwarlock (6351)
Adamwarlock Creative Commons License 2007.04.14 0 0 6351
Én csak képekből tájékozódtam. Tényleg van lelátó, de nagyjából 3 sor. Tribün meg csak egy db van. Túl kicsik a lelátók ahhoz, hogy azok akik ülőhelyet vesznek lássák a színpadot.
Előzmény: drlaca (6350)
drlaca Creative Commons License 2007.04.13 0 0 6350
Rosszul tudod!van körbe lelátó a Bozsik stadionban.
Kb 15000 es.Nem tudom most pontosan hányan férnek be
a felújítás óta.Székeket szereltek.Szerintem se lesz ott maiden.
Nem hiszem hogy milliókért felújították és engednék a füvet
letaposni.Nem hoz annyit a konyhára egy koncert.
A tulaj meg tépné a haját a sok rokker láttán.
Ha lenne maiden szerintem kisstadionba vinnék!!
Az bejáratott hely.Én voltam mindkét mtk pályán leadott bulin.
Nem hiszem hogy mostanában itt magyarországon kimenne 30-40 ezer
ember maidenre.Sajnos:(Ezért mondom hogy ideális a kisstadion!
Ha lenne...........
Előzmény: Adamwarlock (6343)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!