És volt a Head over Feet-nek is. Beült a kamera elé és énekelt, szájharmonikázot, mászkált, vihogott, direkt nem tátogott, ahol kellett volna. Két változat is készült belőle.
A You Oghta Know volt az első klip. Egy bőrönddel mászkál a sivatagban, átöltözik, megint mászkál, néha pedig énekel, mögötte egy bandával.
Tudja valaki, hogy a Jagged little pill - ről készült - e a Hand my pocket-en és az Ironic-on kívül viedóklipp?
Mert én csak erről a kettőről tudok, és érdekelne, így van - e.
Ja, és azt is meg akartam kérdezni ezzel kapcsolatban, hogy nem tudtok egy helyet a neten, ahonnan le lehetne tölteni az Ironic - ot?
Félre ne érts, a "meggazdagodás"-t csak képletesen értettem, szóval tényleg nem sok ez a pénz, csak ilyen téren hasonló az elképzelésem mikkro-val.
Na mindegy, kérlek nehogy megsértődj ezen, abszolút nem akarlak kritizálni - megbántani ezzel Téged.
Én kiadnék, sőt. Már több ismeretlen (irc-ről vagy netről) ismert embernek másoltam zenei cd-ket tök ingyen, amit előzőleg úgy kutattam fel részenként, grabbeltem, összeraktam.
Fordítások esetében meg csak örülnék, hogy más is az én munkám alapján ismeri meg egy előadó szövegeinek jelentését.
De hát mindenki más, rendben.
off.
ismerem az illetőt és nagyon rendes ember. nem ebből akar meggazdagodni de sokat dolgozott vele és ingyen nem szívesen adná oda egy idegennek. esetleg egy barátnak lehet. de Ti nem ismeritek őt ugye? képzeld magad a helyébe: Te kiadnál a kezeid közül valamit teljesen ingyen amivel sokat dolgoztál?
ha jól emlékszem azt mondta, hogy 50 Ft-ot kért Tőled, szerintem ebbe nem szegényednél bele.
Na, válaszolt is.
Az a helyzet, hogy úgy döntött, ebből akar meggazdagodni, én meg azért vagyok annyira skót , hogy ne költsek erre pénzt.
Na mindegy...
Kaptam egy debilt egy emberkétől, hogy meg van neki az összes Alanis szöveg magyarul (ő fordította le), de csak szombaton tud válaszolni.
Majd írok, mi a helyzet!
Ami azt illeti igen, de elég jogos is volt:-)
Tényleg, nem tudtok agy olyan oldalt, ahol A.M.-szövegek magyar fordításai lennének?
Csak mert nem vagyok valami jó angolból, és miután kiderült, hogy ő írja az összes dalszöveget, nagyon kíváncsi lettem rájuk.
Hi all! Én is szeretem, Kevin Smith-t is, meg jó volt a szerepében.
De hallottam egy sztorit és nem pozítiv. Egy turnéján fogadott a stáb, hogy ki tud a legtöbb férfit , ill. nőt ledönteni, s állítólag ő lett a második.
A JLP borítója alapján: "All music composed by Alanis Morissette and Glen Ballard" - "All lyrics by Alanis Morissette".
Ballard, aki sok nagy névvel dolgozott már együtt (pl. Aerosmith, Barbra Streisand, Michael Jackson), a lemez producere is. És mintha Alanis pasija is lett volna/lenne, de ez csak rémlik.
Lenne egy kérdésem. Nem tudjátok véletlenül, hogy Alanis milyen formában vett részt a Jagged Little Pill számai szerzésében? Ugyanis magnéztem a CDnow.com-on a lemezt, és egy bizonyos Bollard után van írva a neve mint szerző, és nem tudom,hogy ez zenét, szöveget, vagy mit jelent?
A Jagged little pill nekem is megvan és szerintem is egész jó lemez. Bár Alanis Morisette-ből nekem ennyi, mert amiket utána hallottam tőle az már egyáltalán nem fogott meg.
A szépségéhez meg annyit, hogy az első egész alakos klip amit láttam tőle az már a következő lemez egyik dalából készült és meztelenül énekelt benne. Egy lesújtó csalódás volt, mert fiatal kora létére iszonyúan rossz alakja van. Nemcsak a csőcsét, meg nuniját kellett volna kimontírózni a klipből, hanem úgy ánblok a testét fejtől lefelé.