Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Köszönöm.Igazából Sir Dan meg az iTrip-et nem ajánlja, úgyhogy nem tudom.Lehet hogy majd kereslek...bár lehet hogy a hónom alá csapom az ipodot, aztán elmegyek egy beépítőműhelybe, mert az én navim még buta, se számcímkiírás se semmi, úgyhogy lehet hogy azzal megbízhatóbban működne...
Ja és a Mini nem 4G, a Mini az Mini. :) Persze volt belőle két generáció, de ez független az iPod 1-5 generációktól ilyen szempontból. Nem mintha persze ez az egész nem lenne nagyon akadémikus. :D
Dension icelinkem van, szól, meg vezérelhető, de persze ez sem konstans működik kifogástalanul, de hogy mi hibázik olyankor az iPod vagy az IceLink nem tudom. De időnként nem vezérelhető. ilyenkor lehúz, újraindít, stb... Két alapvető üzemmód van, az egyikben a kijelzést meg a menüt a műszerfalra/navira teszed át (mármint bmw-nél ki kell választani, hogy melyikre, gondolom ez máshol is így van), és ekkor az iPod-on semmit nem tudsz vezérelni, botárnyosan kezelhetetlen módon tudod viszont a kormányórl, fejegységről, naviról, vagy ahonnan neked tetszik, de át tudod váltani félvezéreltre, ekkor a kijelzés nem kerül át, vezérelni tudod az ipod-ról, illetve tudod léptetni a kormányról, én így használom, így viszonylag kezelhető, igaz nem olyan veszélytelen, mint a navit nézni nagy betűkkel. Igazából így viszont megvehettem volna töredékáron a sima hangátvitelre alkalmas dension cuccost, már nem tudom, hogy hívták.
Ha nagyon érdekel, budaörsön megtalálsz hétközben, meg tudod nézni/hallgatni működés közben is.
Használja valaki a Dension icelink interfacéjával?Vagy itrippel?Vagy bármilyen más módon?Meg szeretném hallgatni a véleményeket...(iPod --> gyári vonalbemenet nélküli VW fejegységhez illesztés).Kösz
csak azért kérdem, mert a Belkin tuneTalk mikrofon az ipod 4ghez van írva! http://www.pixmania.com/hu/hu/187175/art/belkin/tunetalk-mikrofon.html
kukkantsátok meg! CSak azért fontos ez mert a barátnőm megy ki tanuéni Grazba fél évre és kéne neki valami cucc amivel tud hangot felvenni. Namost a kanizsai TEscoban van 40ért fóliás 4GB Mini. Többet nem akar rá szánni. Gondoltam megvesszük azt neki. De csak akkor ha tud vele hangot felvenni ezzel a cuccal.
A mini az egyébként 4G, a második generációjában nem sok az újdonság a nagyobb (6 GB) vincsitől eltekintve. Az ipod photo és az ipod video pedig 5G. De szvsz már az apple sem tudja mi mennyi...
emberek. Most az ipod mini az hányadik generációs cucc? a Video az elvileg az 5ös nem? De a !-gs ipod az nem a mini. Vagy hogyvan? Kéne mikrofon minihez. nemtudtok valami infot? A BELKIN TuneTalkja van 4g-s ipodhoz. De az a minihez nemjó akkor?
így van túl bezséljük:P de tény hogy mondják telefonoknál:P (mondjuk nem márkaszervízben:))
amúgy nem kapcsolja ki magát előbb. LEgalábbis nekem nem. megállt. oszt elment a kép. Elhalványult, de a kontúrok még látszóttak. Aztán menü meg középső gomb, oszt kikapcsolt rendesen.
amúgy meg vagyok elégedve a cuccal. Télleg csak meg kell szokni hogy nem könyvtárakban hanem ID3 Tagben gondolkodik.
Szóval akkor bebótolom azt a JBL Creature-t. De télleg nemtom elképzelni hogy az jól szól:D azok a hangszórok olyan kis picik és könnyűek. :D (mondjuk ezért JBL:P). 23000ft télleg nemsok egy ilyen designos cuccért. No meg keresnem kell egy occsó helyet ahol unverzális dokk van:P
Telefonoknál akkor mondják, ha nikkel akku van benne, ha lítium, akkor nagyon nem mondják. De szerintem nem kicsit beszéljük túl ezt az egyszerűen megjegyezhető szabályt. :)
Olvass vissza, itt is tárgyalgattuk - ha nyomkodod a gombot, pörög a merevlemez, eszi az aksit. Ha hagyod csak szólni, akkor 20-25 percenként nyúl csak a merevlemezhez, alig fogy az aksi (ja, ha nyomkodod, akkor a szép nagy színes képernyö is hátulról megvilágítva, mint a karácsonyfa, az is viszi marhára az aksit)
ÉRtem. De azért süssem ki egyszer? vagy kétszer? Mert jelenleg 9órűánál többet nem nagyon produkált. És az is csak úgy volt 9 óra, hgoy nem nyúltam hozzá, csak hagytam hogy játszon le. Tehát a kijelző nem világított!
Más. Használ valaki JBL Creature 2-t? Mert meghalta hifim, és nem akarok újat venni mert lehet hgoy elköltözöm. Oszt az Apple boltban ajánlották ezt. Pixmanian 26ért van. vélemények?