"Az olcsó Logan (1 749 000 Ft-tól) feldobhatja kicsit az autópiacot, meg is kérdeztük olvasóinkat, vennének-e belőle. A nem válasz még nem is olyan meglepő, hanem a különbség, a 14 ezer szavazóból több mint tízezren (74,3%) utasították el a lehetőséget. Igen 14,6%, talán 11,1%."
bár lehet, hogy a vezetési technikámmal van gond ... sosem volt dízel autóm, az off Opel on pedig szerette ha magasabb fordulatszámon kocsikáztam vele ...
na pont ez az ... sztráda ... egyszerűen csak kíváncsi lennék, hogy gyorsul nagyobb sebességtartományban ... ugyanakkor a városban is - elindulás, előzés, hirtelen gyorsításnál - simán felcsúszik 2500 fölé ...
Ja, azt kihagytam, hogy köszönettel tartozom Nektek, hogy ilyen jól viselitek azt, hogy valamiért állandóan rinyálok :) Tényleg köszi, nem sokan képesek rá :)))
(A bank közölte, hogy 1,9M hitel van még az autón. Az autó max. 2,2M-t ér. Ja, hogy el lehessen adni ilyen áron, le kéne tudni a nagyszervíz költségeit. Éééés akkor nullszaldós vagyok. Zsír :) Most már csak el ne lopják ezt is, mert akkor tökönszúrom magam :( Még én fizetnék... Nem baj, az élet szép. Majd improvizálok :)))))
Valamivel fontosabb, de így is jelentéktelen:
Szervíztapasztalat a Szentendrei úti Autonet szervízzel.
Erős előítéletekkel vittem be a kölcsönautót (OFF Citroen Berlingo 1.4i ON). Olajcsere, lengőkar gömbcsere, kipufogó dob cseréje (picit elhanyagolt az autó, 2 éve nem látott olajat :(((
Meglepetésemre gyorsan, relatíve olcsón, és korrektül ki lettem szolgálva. Amit még nem tapasztaltam, hogy a maradék olajat, ami már nem fért bele a motorba, odaadták. Hm. Szóval nem rossz, garnacia után, olajcserére, egyéb hasfájásra ideális.
Szín nekem is világosszürke, sarkifény helyett, de gondolom a sok fantázianév miatt, maradtak az alapszinek kombonációinál. "Nagyon nehéz lenne" egyszer a metál színeket is bevinni a rendszerbe. Ezt megérthetnétek. :o)
Hol van nektek a forgalmiban 8V vagy 16V beírás???
Nekem csak annyi szerepel, hogy Típus: "Thalia 1,4" és semmi más. Lehet, hogy attól függ mit írnak be, hogy milyen kedvük van? Kíváncsi lennék, hogy a főnököm mit szólna, ha Én is össze-vissza végezném a munkámat.
Egyébként az enyém is 8V, de engem nem érdekel különösebben, hogy nincs feltüntetve.
Egy rövid történet az okmányirodákról:
1-2 éve apósomnak lejárt a személyi igazolványa, elment hát csináltatni. Hosszadalmasan, de elkészült az új, amin csak otthon vette észre, hogy az anyja neve: ... László. (Valamiért az ő neve került ebbe a rovatba is.)
Erre másnap mikor visszament közölték vele, hogy hozzon arról igazolást az illetékes Anyakönyvi Hivatalból, hogy az édesanyját nem Lászlónak hívták. :o))))
Mindezt halál komolyan és fapofával. Hát ennyit az okmányirodai dolgozókról.
Az okmányirodák nem a polgármesterhez tartoznak, meg hát mit tudna tenni bárki is ezzel kapcsolatban? Ejnye-bejnye? :o)
Ja, és ha valaki bonyolult ügyintézést akar okmányirodában, probálja ki a Budapest, XVIII. kerületi okmányirodát, garantált a 4-5 óra várakozás, 2-3 napig tartó ügyintézés és végül a dühroham, hogy nem jól csináltak valamit.........
Alakossághoz képest a magyar állami hivatalokban négyszer annyi ember dolgozik, mint más országokban, ha gördülékenyen menne minden és nem szórakoznának egy üggyel órákig-napokig-hetekig-hónapokig az ember őrületbe kergetésével, akkor nem lenne elég munkájuk...